A Henteskés egy kompromisszumok nélküli eszköz, amelyet nehéz munkára terveztek. A hússal sebészi po...
Kések
Ha almát kell hámoznia, fűszernövényeket kell aprítania vagy húst kell pontosan megmunkálnia, a szak...
Tudtad, hogy helyesen élesített kés akár 50%-ot is megtakaríthat az ételkészítéssel töltött időből?...
Pontos, éles és többfunkciós. Ez egy olyan nyárs, amely amellett, hogy felnyársalja a húst, amire ké...
Tényleg szükség van egy speciális sonkakésre, vagy meg tudsz elégedni azzal, ami éppen kéznél van? H...
A henteskés kompromisszumok nélküli, kemény munkára tervezett eszköz. Sebészi pontossággal vágja a h...
A hús és a hal pontos és könnyű vágása - erre a célra hozták létre a szeletelő- és húsvágó késeket. ...
A lágyak ragadnak, a kemények morzsolódnak, és némelyik nagy erőt igényel - a sajt vágása egy hagyom...
Ha húsvágásról és csontok aprításáról van szó, egy hagyományos kés nem elég, és itt jön a képbe a bá...
Nincs pazarlás, nincs csúszás és nem terheli meg a kezét - így kell dolgozni a hámozókéssel. Úgy ter...