Kések

Hogyan válasszunk henteskést a tökéletes faragáshoz TEST

A Henteskés egy kompromisszumok nélküli eszköz, amelyet nehéz munkára terveztek. A hússal sebészi po...

Hogyan válasszunk egy rövid kést: átfogó útmutatót

Ha almát kell hámoznia, fűszernövényeket kell aprítania vagy húst kell pontosan megmunkálnia, a szak...

Élezők, csiszolók és csiszolókövek: hogyan válasszuk ki a megfelelő eszközt?

Tudtad, hogy helyesen élesített kés akár 50%-ot is megtakaríthat az ételkészítéssel töltött időből?...

Tüskés kés - egy kicsi, nagy segítő sok feladathoz

Pontos, éles és többfunkciós. Ez egy olyan nyárs, amely amellett, hogy felnyársalja a húst, amire ké...

Sonkakés: miért van?

Tényleg szükség van egy speciális sonkakésre, vagy meg tudsz elégedni azzal, ami éppen kéznél van? H...

Hogyan válasszunk henteskést a tökéletes faragáshoz?

A henteskés kompromisszumok nélküli, kemény munkára tervezett eszköz. Sebészi pontossággal vágja a h...

Szeletelő és faragókések: útmutató a választáshoz

A hús és a hal pontos és könnyű vágása - erre a célra hozták létre a szeletelő- és húsvágó késeket. ...

Sajtkés: miért van?

A lágyak ragadnak, a kemények morzsolódnak, és némelyik nagy erőt igényel - a sajt vágása egy hagyom...

Húsvágó kés - erő és precizitás egyben

Ha húsvágásról és csontok aprításáról van szó, egy hagyományos kés nem elég, és itt jön a képbe a bá...

Hámozókés: nélkülözhetetlen a gyümölcsök és zöldségek feldolgozásához

Nincs pazarlás, nincs csúszás és nem terheli meg a kezét - így kell dolgozni a hámozókéssel. Úgy ter...