Spiegelau

A Spiegelau a bajor hagyományokat és a kiváló minőségű kristálypoharakat képviseli alkoholos és alkoholmentes italokhoz - borospoharak, szeszes italok, whisky, víz stb. számára. Időtlen design, kiváló minőségű és gyönyörű üvegformák az elkövetkező években.
összesen 67 termék
Boros dekantáló BERRIES 1 l, Spiegelau
41 890 Ft –39 %
25 470 Ft
SP7160157
Boros dekantáló TOSCANA 1,5 l, Spiegelau
33 990 Ft –39 %
20 450 Ft
SP7430059
Söröspohár BARREL AGED CRAFT 480 ml, Spiegelau
7 790 Ft –31 %
5 300 Ft
SP4992660
Fel
További termékek

Spiegelau - világelső a kiváló minőségű üvegáruk terén

Spiegelau, egy nagy hagyományokkal rendelkező márka

Spiegelau egy kiváló minőségű üvegáruiról ismert márka, amely több mint 500 éve vezető szerepet tölt be az iparágban. A márkát 1521-ben alapították a németországi Spiegelau városban, és hosszú múltra tekint vissza a szép és funkcionális üvegáruk gyártásában. Ma a Spiegelau a Riedel márkacsalád része, és továbbra is a világ legkiválóbb üvegedényeit gyártja.

A Spiegelau története a márka kézművesség és innováció iránti elkötelezettségéről tanúskodik. A márka korai éveiben a Spiegelau egyszerű ivópoharakat és más használati üvegárukat gyártott mindennapi használatra. Idővel a márka egyre összetettebb és kifinomultabb mintákra, például csiszolt üvegárukra és kristályokra kezdett specializálódni.

A 19. században a Spiegelau elkezdte bővíteni termelését, és több díszítő üvegárut is gyártott. Ez vezetett a márka néhány leghíresebb modelljének megalkotásához, köztük a Spiegelau Nachtmann kollekcióhoz, amely különleges alkalmakra tökéletes, bonyolult kristálymintákat tartalmaz.

Spiegelau poharak és egyéb báreszközök

Ma a Spiegelau az üvegáruk széles választékának gyártásáról ismert, beleértve a borospoharakat, boroskancsókat, söröspoharakat, whiskys poharakat, pezsgős poharakat, koktélpoharakat és egyéb bárárukat. A márka különösen híres borospoharairól, amelyeket a különböző bortípusok ízének és aromájának fokozására terveztek.

A Spiegelau pezsgő- és habzóboros poharak "perlage driver" - a pohár alján található speciális mélyedés a pezsgőzés élményét biztosítja.

Spiegelau küldetés

A márka küldetése, hogy olyan szemüvegeket kínáljon ügyfeleinek, amelyek mind funkcionalitás, mind esztétika tekintetében megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Spiegelau a legmodernebb ipari eljárásokat alkalmazza, hogy garantálja a magas szintű tartósságot, az időtlen eleganciát és a vonzó árakat. az 500 éves szakértelem egyben garancia a legjobb formájú és vastagságú, meghatározott alkoholokhoz tervezett poharakra.

Mi a különleges a Spiegelau üvegben?

Spiegelau a poharak mind ólommentes kristályüvegből készülnek. A Crystal összetevőinek legmagasabb minősége a Spiegelau termékeket tartósabbá, mosogatógépben moshatóvá, törésállóvá és szebbé teszi.

Spiegelau a borospoharak finom és lézeres peremmel is rendelkeznek, elegáns megjelenéssel, amely lehetővé teszi a sima ajakérintést, a tökéletes kapcsolatot az üvegtál és a szár között, varrat nélküli vagy közel varrat nélküli szárat a prémium tapintási élményért, erősített lábat a tartósság javítása érdekében és lapos talpat, amely javítja az esztétikát és a stabilitást.

Díjnyertes szemüvegek

Spiegelau számos formatervezési díjat nyert, mint például:

  • Red Dot Design Award: A Spiegelau 2015-ben elnyerte a Red Dot Design Award díjat a Perfect Serve kollekcióért, amelyet nemzetközileg elismert csaposokkal együttműködve terveztek az ivás élményének fokozására.
  • German Design Award: 2016-ban a Spiegelau nyerte el a German Design Award címet a Craft Beer Glasses (Kézműves sörös poharak) elnevezésű termékükért, amelyet úgy terveztek, hogy kiemelje a különböző kézműves sörök egyedi ízét és aromáját.
  • iF Design Award: A Spiegelau az évek során több iF Design Awardot is elnyert, többek között 2020-ban az Authentis kollekcióért, amely kifejezetten a különböző borfajtákhoz tervezett poharakat tartalmaz.

Mindent egybevetve, biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogja ezt a márkát, akár egyszerűen borbarát, akár borszakember vagy borszakértő.