Fogkefetartók

összesen 35 termék
Fogkefe pohár MINDSET, ásványfehér, Brabantia
9 690 Ft –18 %
7 940 Ft
BRAB303265
Fogkefetartó SCALA 11 cm, polírozott, rozsdamentes acél, Zack ZACK40098
Fogkefetartó TOMMY, sivatagi homok, Koziol
3 330 Ft
KOZ1450121
Fogkefe pohár MODO, sötétszürke, Blomus
12 940 Ft
BM66360
Fogkefetartó CUPA 10 cm, polírozott, rozsdamentes acél, Zack ZACK40081
Fogkefe pohár MODO, világosszürke, Blomus
17 290 Ft
BM66365
Fogkefe pohár BIRILLO, fehér, Alessi
8 390 Ft
ALPL03W
Fogkefe pohár SONO, sötétszürke, Blomus
8 190 Ft –7 %
7 610 Ft
BM69041
Fogkefe pohár MODO, meleg szürke, Blomus
12 190 Ft
BM66355
Fogkefe pohár TIME 10 cm, fekete, beton, Dánia zóna ZO28115
Fogkefetartó TOMMY, természetes szürke, Koziol
3 280 Ft
KOZ1450120
Fogkefe pohár SONO, Cream, Blomus
8 190 Ft –7 %
7 610 Ft
BM69057
Fogkefe pohár SONO, fehér, Blomus
8 190 Ft –7 %
7 610 Ft
BM66275
TOMMY fogkefetartó Koziol White
3 530 Ft
KOZ1450125
Fel
További termékek

Fogkefetartók - a fürdőszoba tökéletes megszervezéséért

A fogkefetartók praktikus fürdőszobai kiegészítők, amelyeket a fogkefék és egyéb fogápolási anyagok, például a fogkrém tárolására terveztek. Általában többféle méretben, formában és színben kaphatók, és sokféle anyagból készülnek, például műanyagból, üvegből, porcelánból, kerámiából, rozsdamentes acélból vagy fémből. A fogkefetartók lehetnek szabadon állóak (a fürdőszoba tetejére vagy mosdókagylóra helyezhetők) vagy falra vagy tükörre szerelhetők.

A fogkefetartók segíthetnek a fogápolási kellékek rendszerezésében és kéznél tartásában. Ezenkívül a baktériumok átvitelét is megakadályozhatják azáltal, hogy a fogkeféket elkülönítik és függőlegesen tárolják, hogy a használat között kiszáradhassanak.

A Kulina oldalon számos fogkefetartó modellt talál a jól ismert gyártóktól, többek között a következőket Blomus, Brabantia, és Joseph Joseph. Gyakran egy nagyobb fürdőszobai tartozék kollekció elemeként kaphatók, és a hozzájuk illeszkedő szappanadagolók, szappantartókkal és WC-papírtartókkal. Nézze meg őket, és adjon elegáns megjelenést fürdőszobájának!

Mi a legjobb módja a fogkefe tárolásának?

A fogkefe ideális tárolási helye egy olyan tartóban vagy csészében van, amely úgy van kialakítva, hogy függőlegesen és a többi fogkefétől elkülönítve tartsa azt. Íme néhány tanács a fogkefék megfelelő karbantartásához:

  • Válassza szét a fogkeféket: Ha lehetséges, tárolja a fogkeféket külön, hogy megakadályozza a baktériumok és baktériumok átvitelét.
  • Használjon poharat vagy tartót: A fogkefetartók vagy csészék arra szolgálnak, hogy a fogkeféket függőlegesen és a fürdőszoba egyéb elemeitől távol tartsák.
  • Tartsa a fogkeféket szárazon: A fogkeféket használat után megfelelően ki kell öblíteni vízzel, és a felesleges vizet fel kell rázni. A fogkefét ezután egy tartóban kell tartani, hogy megszáradhasson.
  • Kerülje a közös fogkefék használatát: Lényeges, hogy saját fogkefét használjon, és kerülje másokét. A közös fogkefékkel baktériumokat és kórokozókat lehet átvinni.
  • Rendszeresen cserélje le a fogkeféket: Három-négy havonta, vagy hamarabb, ha a sörték kopni kezdenek vagy elhasználódnak, a fogkeféket ki kell cserélni.

Mennyi ideig tart egy fogkefe?

A fogkefét három-négy havonta, vagy hamarabb, ha a sörték kopni kezdenek vagy elhasználódnak, ki kell cserélni a British Dental Association szerint.

Ennek oka, hogy a fogkefe sörtéi idővel elveszíthetik azon képességüket, hogy hatékonyan távolítsák el a lepedéket és a baktériumokat a fogakról és az ínyről.

Ezenkívül elengedhetetlen, hogy rendszeresen tisztítsa meg fogkeféjét: minden használat után mossa le vízzel, és tegye fogkefetartó , ahol levegőn száradhat. A fogkefetartókat is fontos rendszeresen tisztítani, mert a fogkefékről lefolyó víz felgyülemlik bennük.