Tarkedlisütők

összesen 5 termék

Pacsintasütők – nem csak a gyerekek szeretik!

A palacsintasütő tökéletes eszköz a palacsinta szerelmeseinek és az édes reggelik rajongóinak. Egy jó palacsintasütő nélkülözhetetlen konyhai segédeszköz lesz minden palacsintát szerető gyerek szüleinek, függetlenül a napszaktól vagy az évszaktól (tekintse meg, melyik serpenyőt választják leggyakrabban a szülők, és tekintse meg a legkeresettebb palacsintasütőket itt).

Mi az a palacsintasütő?

A palacsintasütő egy speciális serpenyő, amelyet arra terveztek, hogy percek alatt tökéletes palacsintát készítsen. A palacsinta készítésére szolgáló serpenyőt általában a következők jellemzik:

  • a palacsinta mélyedései (általában 3-7 különböző átmérőjű bemélyedés, néha kreatív, dekoratív motívumokkal)
  • nincs él
  • kiváló minőségű tapadásmentes felület
  • hosszú fogantyú
  • nagyon magas hőmérsékleten való használatra alkalmas

Ha palacsintasütőt használ, feltétlenül használjon fa- vagy szilikon spatulát, hogy megvédje a finom, tapadásmentes felületet a karcolásoktól.

A palacsintakészítésnek nem kell unalmasnak lennie! Sokféleképpen vonzóvá lehet tenni, és a legegyszerűbb az összetevőkkel való játék. Hozzáadhat áfonyát, banánt vagy más gyümölcsöt, csokireszeléket, mogyoróvajat vagy különféle szószokat, hogy szinte minden nap megváltozzon a megjelenésük és ízük.

Pacsintasütők – melyiket válasszuk

A Kulinában acélból, alumíniumból vagy vasból készült palacsintasütők széles választékát találja, amelyek segítségével tökéletes, aranyszínű palacsintákat készíthet, ha valami édeset kíván reggelizni. Kedvenceink közé tartoznak a francia de Buyer márka legendás palacsintasütői, amely a tökéletes palacsintára specializálódott, és kiváló minőségű serpenyőket kínál, amelyek egy életen át kitartanak ésnem utolsó sorban tökéletes kiegészítője minden konyhának.

Nézze meg a crepe serpenyők kínálatát is, mellyel készíthet vékony palacsintát és buborékos palacsintát is, és olvassa el teljes útmutatónkat serpenyőkről itt.