Courrèges

"
A Courreges márka ötvözi a divatot az illatokkal, és illatgyertyái luxus és környezetbarát módot kínálnak arra, hogy kellemes illatokkal töltse meg terét. Ne habozzon, és hívja meg ezeket az illatokat a belső terébe.
"
összesen 6 termék

Courrèges - a divattól az illatokig

André és Coqueline Courrèges 1961-ben alapította a Courrèges weboldalt, forradalmasítva a divat- és designipart a mozgásra, a tisztaságra, a színekre és a fényre helyezett hangsúlyukkal. Strukturált vonalakkal és a fehér iránti elkötelezettséggel hagytak nyomot maguk után, majd színváltozatok és új anyagok, például vinil következtek. 1971-ben André Courrèges bemutatta az Empreinte-t, egy ikonikus illatot, amely a divatháznak az illatvilágba való betörését jelentette. 2015-ben a Courrèges piacra dobta a La fille de l'air, egy légies narancsvirág illatot.

2020 szeptemberében a Courrèges Nicolas Di Felice-t nevezte ki művészeti igazgatónak, aki az illatok iránti szenvedélyét kezdte beépíteni a márka ethoszába. A divatot teljes, mindent átfogó univerzumként látó Di Felice felelevenítette a couturier-perfumer hagyományt, és a márka első illatának bevezetése után 50 évvel, a márka 60. évfordulójára egy egyedi, jellegzetes illatkínálat megalkotásával új lendületet kívánt adni a márka illatvilágának.

Courreges illatgyertyák

A Courreges márka nem csak parfüm, hanem kifinomult és elegáns otthoni illatok is, amelyek átalakítják a belső teret.

A Courreges illatgyertyák fényűző és környezetbarát módot kínálnak arra, hogy kellemes illatokkal töltse meg terét. Ezek a gyertyák Franciaországban készült lakkozott üvegedényekben kerülnek forgalomba, amelyek tetején a Jura vidékéről származó lakkozott fából készült fedő található. A gyertyák pamut kanóccal rendelkeznek, amelyek 43-47 órán át tartó illatos égést biztosítanak. Ráadásul FSC minősítésű papírból készült hengeres dobozokban kaphatók, így fenntartható választásnak számítanak.

Courreges illatok az Ön otthonába

Az illatok alapakkordja a mámorító ambroxan (ambrox), a Courrèges Parfums összes illatkreációjának jellegzetes összetevője, amely addiktív tulajdonságairól és a bőrünk illatára emlékeztető aromájáról ismert. Nicolas Di Felice, a márka művészeti igazgatója ezt a jellegzetes jegyet választotta a szaguniverzum szívének, hogy a kollekció mind a hat illatának kifejezőerejét és tartósságát biztosítsa.

Válasszon illatot a belső térhez olyan jegyek közül, mint a friss mosodaillat, a fehér pézsma, a boróka, a narancsvirág, a tealevél, a narancsvirág, a bergamott és a pacsuli.

Az egyenletes égés érdekében ajánlott a gyertyát az első használat során addig égetni, amíg a teljes felülete folyékony nem lesz. A kanócot rendszeresen meg kell vágni, hogy megakadályozza a füstölést és a füst középpontjában tartsa.