Courrèges

"
A Courreges márka ötvözi a divatot az illatokkal, és illatgyertyái luxus és környezetbarát módot kínálnak arra, hogy kellemes illatokkal töltse meg terét. Ne habozzon, és hívja meg ezeket az illatokat a belső terébe.
"
összesen 6 termék
Illatos gyertya L'EMPREINTE 190 g, Courreges
Újdonság
23 990 Ft
CURR13C190
Illatos gyertya SLOGAN 190 g, Courreges
Újdonság
23 990 Ft
CURR11C190
Illatos gyertya C 190 g, Courreges
Újdonság
23 990 Ft
CURR12C190
Illatos gyertya L'EAU DE LIESSE 190 g, Courreges
Újdonság
23 990 Ft
CURR16C190
Illatos gyertya LA FILLE DE L'AIR 190 g, Courreges
Újdonság
23 990 Ft
CURR10C190
Illatos gyertya SECONDE PEAU 190 g, Courreges
Újdonság
23 990 Ft
CURR14C190

Courrèges - a divattól az illatokig

André és Coqueline Courrèges 1961-ben alapította a Courrèges weboldalt, forradalmasítva a divat- és designipart a mozgásra, a tisztaságra, a színekre és a fényre helyezett hangsúlyukkal. Strukturált vonalakkal és a fehér iránti elkötelezettséggel hagytak nyomot maguk után, majd színváltozatok és új anyagok, például vinil következtek. 1971-ben André Courrèges bemutatta az Empreinte-t, egy ikonikus illatot, amely a divatháznak az illatvilágba való betörését jelentette. 2015-ben a Courrèges piacra dobta a La fille de l'air, egy légies narancsvirág illatot.

2020 szeptemberében a Courrèges Nicolas Di Felice-t nevezte ki művészeti igazgatónak, aki az illatok iránti szenvedélyét kezdte beépíteni a márka ethoszába. A divatot teljes, mindent átfogó univerzumként látó Di Felice felelevenítette a couturier-perfumer hagyományt, és a márka első illatának bevezetése után 50 évvel, a márka 60. évfordulójára egy egyedi, jellegzetes illatkínálat megalkotásával új lendületet kívánt adni a márka illatvilágának.

Courreges illatgyertyák

A Courreges márka nem csak parfüm, hanem kifinomult és elegáns otthoni illatok is, amelyek átalakítják a belső teret.

A Courreges illatgyertyák fényűző és környezetbarát módot kínálnak arra, hogy kellemes illatokkal töltse meg terét. Ezek a gyertyák Franciaországban készült lakkozott üvegedényekben kerülnek forgalomba, amelyek tetején a Jura vidékéről származó lakkozott fából készült fedő található. A gyertyák pamut kanóccal rendelkeznek, amelyek 43-47 órán át tartó illatos égést biztosítanak. Ráadásul FSC minősítésű papírból készült hengeres dobozokban kaphatók, így fenntartható választásnak számítanak.

Courreges illatok az Ön otthonába

Az illatok alapakkordja a mámorító ambroxan (ambrox), a Courrèges Parfums összes illatkreációjának jellegzetes összetevője, amely addiktív tulajdonságairól és a bőrünk illatára emlékeztető aromájáról ismert. Nicolas Di Felice, a márka művészeti igazgatója ezt a jellegzetes jegyet választotta a szaguniverzum szívének, hogy a kollekció mind a hat illatának kifejezőerejét és tartósságát biztosítsa.

Válasszon illatot a belső térhez olyan jegyek közül, mint a friss mosodaillat, a fehér pézsma, a boróka, a narancsvirág, a tealevél, a narancsvirág, a bergamott és a pacsuli.

Az egyenletes égés érdekében ajánlott a gyertyát az első használat során addig égetni, amíg a teljes felülete folyékony nem lesz. A kanócot rendszeresen meg kell vágni, hogy megakadályozza a füstölést és a füst középpontjában tartsa.