Yumbox

A Yumbox segítségével az iskolába, munkába, utazásra vagy piknikre való ebédcsomagolás egyszerű, okos és szórakoztató. Fedezze fel a Yumbox bento ebéddobozokat különböző színekben, méretekben és mintákban, és egyen jobban!
összesen 7 termék
Bento doboz ORIGINAL 6 matcha zöld / vicces szörnyek, 625 ml, Yumbox YBMGI202303F
Bento doboz ORIGINAL 6 fifi pink / Paris , 625 ml, Yumbox YBFPI202210P
Bento box ORIGINAL 6 mogyorószürke / párizsi, 625 ml, Yumbox YBHGI202303P
Bento doboz PANINO 4 trópusi aqua / párduc, 750 ml, Yumbox YBTAII202303N
Bento box PANINO 4 mogyorós kék / párduc, 750 ml, Yumbox YBHBII202303N

Yumboy - uzsonnásdobozok a világ meghódítására

Yumbox egy olyan márka, amely innovatív és kiváló minőségű uzsonnásdobozok és vizespalackok készítésére specializálódott. A márkát 2013-ban alapította Maia Neumann, egy anyuka, aki csalódott volt a piacon kapható praktikus és vonzó uzsonnásdobozok hiánya miatt saját gyermekei számára. Úgy látta, hogy olyan uzsonnásdobozra van szükség, amely egyszerre funkcionális és szórakoztató a gyerekek számára, és amely segít a szülőknek is egészséges ételeket csomagolni a kicsiknek.

Mi az ötlet a Yumbox termékek mögött?

Yumboxalapvető értékei közé tartozik az egészséges táplálkozási szokások népszerűsítése, az étkezés élvezetessé és stresszmentessé tétele, valamint a családok segítése a hulladékcsökkentésben és a fenntarthatóbb világhoz való hozzájárulásban. A márka célja, hogy a szülők számára a legjobb megoldássá váljon, akik tápláló és vonzó ebédet szeretnének csomagolni gyermekeiknek, miközben a környezetre is pozitív hatást gyakorolnak.

Yumbox termékválaszték

Yumbox olyan uzsonnásdobozokat kínál, amelyeket kifejezetten a gyermekek igényeinek és preferenciáinak megfelelően terveztek. A cég jellegzetes terméke a Yumbox Original, egy bento-stílusú uzsonnásdoboz, amely hat rekeszes, különböző élelmiszercsoportoknak megfelelő méretű rekesszel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a szülők számára, hogy könnyedén összeállítsanak egy kiegyensúlyozott ételt különböző ételekből, miközben biztosítják, hogy a különböző összetevők ne keveredjenek.

Ami a Yumbox -t megkülönbözteti más uzsonnásdoboz-márkáktól, az a részletekre való odafigyelés és a minőség iránti elkötelezettség. A márka kizárólag kiváló minőségű, élelmiszer-biztonságos anyagokat használ termékeiben, és minden uzsonnásdobozuk szivárgásmentes, mosogatógépben mosható, és mentes az olyan káros vegyi anyagoktól, mint a BPA és a ftalátok. Yumbox az uzsonnásdobozok számos vidám és színes kivitelben is kaphatók, amelyeket a gyerekek imádnak, így az étkezés élvezetes élményt nyújt számukra.

Az uzsonnásdobozok mellett a Yumbox egy sor vizes palackot is kínál, amelyeket ugyanolyan gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel terveztek. A palackok tartós, kiváló minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból és Tritanból készülnek, és nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. Yumbox a palackok különböző méretekben, színekben és mintákban kaphatók, így a szülők könnyen megtalálhatják a gyermekük és saját maguk számára tökéletes palackot.

Összességében a szülők szeretik a Yumbox termékeket, mert nemcsak praktikusak és kiváló minőségűek, hanem szórakoztatóak és vonzóak is a gyerekek számára. A márka elkötelezettsége az egészséges táplálkozási szokások népszerűsítése és a hulladékcsökkentés mellett sok olyan szülővel is találkozik, akik a fenntarthatóbb életmódot keresik.