Joseph Joseph

Az egész egy üveg vágódeszkával kezdődött... A Joseph testvérek megalkották Joseph Joseph márkájú konyhai kiegészítőiket szenvedélyből, hogy olyan termékeket tervezzenek, amelyek jobban működnek - a mindennapi használatban és az Ön konyhájában.
összesen 103 termék
Tál, 6 db szett, Joseph Joseph
Sticker
24 990 Ft –20 %
19 990 Ft
JS80025
Fel
További termékek

Joseph Joseph – Az egész egyetlen üveg vágódeszkával kezdődött…

A Joseph Joseph márkát Antony és Richard Joseph, az ikertestvérek és tervezők a találmányok iránti szenvedéllyel alapították. 2003-ban megterveztek egy üveg vágódeszkát, amely útjuk kezdete volt azzal a céllal, hogy funkcionális konyhai termékeket tervezzenek, amelyek hatékonyabbá teszik a mindennapi otthoni feladatokat.

Küldetés és jövőkép

A Joseph testvérek ötlete az otthoni feladatok forradalmasítása volt és olyan termékek tervezése, amelyek jobban működnek, többfunkciósak és megoldják a mindennapi problémákat. Nem számít, milyen feladatról van szó – ételek elkészítése, konyha rendszerezése, mosás vagy hulladékkezelés – a Joseph Joseph márka minden termékét úgy tervezték, hogy megkönnyítse a mindennapi életet.

A többfunkciós termékeket úgy tervezték, hogy hatékonyabbá tegyék a konyhában végzett munkát, helyet takarítsanak meg a konyhai fiókokban, és kevésbé terheljék a környezetet. A Joseph Joseph célja a hulladék és a környezetszennyezés csökkentése azáltal, hogy újrahasznosítható anyagokat használ, ahol lehetséges, cserealkatrészeket kínál, és termékeiket a lehető legtartósabbá és leginkább multifunkcióssá téve.

Joseph Joseph design és termékek

Joseph Joseph egy londoni székhelyű stúdió, ahol minden terméküket feltalálják, ahol kutatásokat folytatnak és prototípusokat készítenek, és ahol minden terméket tesztelnek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy kiválóan teljesítenek.

A Joseph Joseph összes konyhai eszköze és tartozéka kiváló minőségű anyagból készül, és modern dizájnt kínál minden konyhai stílushoz. Számos szín közül választhat, beleértve a szürke vagy a fehér időtlen árnyalatait és a színesebb, bátor lehetőségeket.

A márka katalógusának számos terméke olyan rangos díjat kapott, mint a The Queen’s Award for Enterprise 2018-ban a Totem-hulladék-szelektálásért és a Recycling Bin, Excellence in Housewares Award (10 innovációs díj), Global Innovation Awards (gia) (8 nyertes díj! a legfrissebb a forradalmi Flex™ WC-kefe), a Reddot Design Award (2018 óta 14 RedDot-díj, köztük a legjobbak közül két díj a Pie™ konyhai időzítő és a Totem hulladékszelektálás és újrahasznosító edények kategóriában) .

A Kulina Joseph Joseph márka bestsellerei között a következők találhatók: