Viva Scandinavia

összesen 102 termék
Matcha habverő Viva Scandinavia
Outlet
9 990 Ft –27 %
7 270 Ft
VS83612
Tea teáskanna Björn Viva Scandinavia 0,65 l
11 990 Ft –9 %
10 900 Ft
VS34301
Mézadagoló Minimum Viva Scandinavia 0,3 l
10 440 Ft
VS32400
Teáskanna Björn Viva Scandinavia 1,2 l
15 490 Ft
VS37901
Teaszűrő THOR Viva Scandinavia 15 cm antracit
Újdonság
6 390 Ft
VS39045
Fel
További termékek

✓ A Viva Scandinavia a teára összpontosító márka
✓ Kellemes rituálévá teszi a tea főzésének napi rutinját
✓ Modern és nagyon fotogén teáskannákat, bögréket és csészéket kínál
✓ 2010-ben alapították Dániában

viva-scandinavia

A Viva Scandinavia egy olyan márka, amely a teakészítés mindennapi rituáléjára specializálódott. És itt most nem a rutinról, hanem rituáléról beszélünk, mert a Viva Scandinavia termékeivel minden pillanatot szívesen megünnepel egy csése forró teával.

Válassza ki az egyik minimalista teáskannát teafilterrel, és élvezze a tökéletes ízt a nagyszerű modern dizájnt. Válasszon üvegfalú teáskannát, hogy minden érzékszerével élvezhesse a teafőzés látványát. Figyelje, ahogy a tea másodpercről másodpercre erősebb lesz, és ahogy a víz színe megváltozik. Élvezze a laza tea tökéletes ízét és az egész folyamat egyszerűségét.

Válassza ki kedvenc teás bögréjét vagy csészéjét a látványos bögrék közül, amelyek teaszűrővel vagy anélkül is kaphatók. A modern formák és anyagok minden dizájnrajongónak tetszeni fognak, és az igazi teaimádók is értékelni fogják, anélkül, hogy kompromisszumot kötnének az ízlés terén. A Viva Scandinavia praktikus és gyönyörű bögréi és csészéi a kedvenc edényei lesznek, és minden bizonnyal a legfotogénebbek.

A Viva Scandinavia tejeskannái, teáskannái, mézes tégelyei és cukortartói úgy vannak megtervezve, hogy jól nézzenek ki, és még jobb ízűek legyenek. Készen áll arra, hogy a napi rutinjait gyönyörű rituálékká alakítsa, amelyek jobb ízűvé teszik az életét? Válassza a Viva Skandináviát, és kerüljön a teázás bűvkörébe.