Viva Scandinavia

A Viva Scandinavia egy márka az igazi teakedvelők számára, akik hisznek abban, hogy a laza levelű tea főzése olyan rituálé, amelyet érdemes megünnepelni. Bögrék, csészék, teáskannák és teafőzők - készítsen egy csésze teát skandináv stílusban!
összesen 109 termék
Teáskanna Nicola Viva Scandinavia 0,75 l
10 670 Ft
VS70400
Jegestea kancsó INFUSION 2 l, fekete, Viva Scandinavia VS33301
Infúziós bögre MINIMA 500 ml, piros, Viva Scandinavia VS77540
Teáskanna INFUSION 1,2 l, barna, üveg, Viva Scandinavia VS74900
Üveg teaszűrő Infúzió Viva Scandinavia
4 950 Ft
VS70200
Teáskanna NICOLA 1,2 l, fehér, Viva Scandinavia
25 110 Ft
VS36102
Bögre NICOLA, 2 db szett, 150 ml, fehér, Viva Scandinavia VS35702
Vízforraló Saga Viva Scandinavia 0,8 l fekete
31 710 Ft
VS82101
Teáskanna Björn Viva Scandinavia 1,2 l
20 480 Ft
VS37901
Bögre NICOLA, 2 db szett, 80 ml, fekete, Viva Scandinavia VS35803
Ella Classic teáscsésze Viva Scandinavia 250 ml zöld VS79765
Teáskanna JAIMI 1 l, fehér, porcelán
21 630 Ft
VS76002
Fel
További termékek

Viva Scandinavia - igyunk egy csésze teát!

Viva Scandinavia egy teaközpontú márka, amely kiváló minőségű, minimalista és funkcionális tea- és kávékészítő és -tálaló termékek gyártásával szerzett hírnevet. A márka története a skandináv életstílus iránti nagyrabecsülésben gyökerezik, amely az egyszerűséget, a funkcionalitást és a fenntarthatóságot hangsúlyozza.

A márkát 2010-ben alapította Dániában a teakedvelő Peng Lin, aki korábban egy szoftvercég tulajdonosa volt. Nehezen talált esztétikus teáskészleteket, amelyek kiegészítik a finom teákat, amelyekért rajongott. Egy sikeres háztartási cikkeket gyártó gyár vezetésével kezdte, majd hamarosan Dániában vezető terméktervezők egy csoportjával társult, és gyönyörűen megmunkált darabokat készített, amelyeket a teakedvelők világszerte nagyon kedvelnek. Ma a VIVA központja Toronto belvárosában található, európai leányvállalatokkal Belgiumban és Kínában.

Viva Scandinaviaküldetése

A tea az elmúlt 5000 évben a legtöbb kultúrában hagyomány volt. Az emberi társas érintkezések és ünnepségek minden alkalmát és pillanatát kíséri, ez az az ital, amely segít ellazulni és megélni a pillanatot. VIVA márka tiszteli és értékeli a teakészítési hagyományok fontosságát, és arra törekszik, hogy ezeket a hagyományokat modernizálja, hogy a jelenlegi és a jövő generációi is megőrizhessék.

A márka küldetése, hogy a világot arra inspirálja, hogy minden egyes alkalommal a tökéletes csésze teával pihenjen és érezze magát jobban. Ennek érdekében a Viva Scandinavia a legjobb termékeket kínálja, amelyek a teafőzés rituáléjához és a laza teák minél kényelmesebb elkészítéséhez szükségesek.

A legnépszerűbb termékek a teakészítéshez

A Viva Scandinavia egyik legnépszerűbb terméke az Infusion teáskanna, amely sok otthon és iroda alapdarabjává vált, és amely 2013-ban elnyerte a reddot design díjat. A kanna kivehető rozsdamentes acélból készült infúzióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén főzzék a laza teát, míg a boroszilikát üveg anyaga biztosítja, hogy a tea hosszabb ideig forró maradjon. A márka egyéb, teához kapcsolódó termékei közé tartoznak a teáscsészék, bögrék és teáskannák, amelyek mindegyike ugyanolyan minimalista és funkcionális megközelítéssel készült. Ha szereted a teát, mindenképpen nézd meg a teakészítésről szóló vásárlási útmutatónkat, ahol rengeteg terméket találsz a Viva Scandinavia oldalon, és megtanulhatod, hogyan használd őket.

Viva Scandinavia a kávéhoz kapcsolódó termékek, többek között kávéfőzők, csészék és bögrék széles választékát kínálja. A márka kávéfőzőit egyedülálló "cseppmentes" kifolyóval tervezték, amely biztosítja a kávékészítés rendetlen élményét, míg a csészék és bögrék duplafalú üvegből készülnek, amely forrón tartja a kávét anélkül, hogy megégetné a kezét.

Miért szeretik az emberek a Viva Scandinavia termékekkel készíteni a teát?

Az egyik legfontosabb ok, amiért az emberek szeretik a Viva Scandinavia oldalt, a márka fenntarthatóság iránti elkötelezettsége. A márka termékei környezetbarát anyagokból, például boroszilikát üvegből és bambuszból készülnek, a csomagolás pedig újrahasznosított anyagokból. A márka emellett a környezet védelme érdekében olyan szervezetekkel is együttműködik, amelyek a fenntartható gyakorlatokat támogatják, mint például a Rainforest Alliance.

A másik ok, amiért az emberek szeretik a Viva Scandinavia oldalt, a márka minimalista és funkcionális kialakítása. A termékeket az egyszerűség jegyében tervezték, tiszta vonalakkal, visszafogott színekkel és funkcionális funkciókkal, amelyek megkönnyítik a használatot és a szemet. Ez a tervezési megközelítés tette a Viva Scandinavia termékeket népszerűvé azok körében, akik értékelik az egyszerűség szépségét.

Akár tea- vagy kávérajongó vagy, akár egyszerűen csak értékeled az egyszerű design szépségét, a Viva Scandinavia mindenki számára kínál valamit.