Fürdőszobapolcok és zuhanypolcok

összesen 48 termék
Fürdőszoba szervező, fehér, Brabantia
13 490 Ft
BRAB280764
Fürdőszoba szervező RENEW puha bézs, Brabantia
13 490 Ft –6 %
12 590 Ft
BRAB223464
Zuhanyzó polc MODO 34 cm, acél, fehér, Blomus
25 970 Ft
BM69244
Zuhanyzó polc NEXIO 34 cm, fekete, Blomus
52 040 Ft
BM66331
Fel
További termékek

Zuhanypolcok és -tartók - a tökéletes módja a zuhanyzás megszervezésének

Milyen típusú zuhanyzópolcok és -tartók kaphatók a Kulina oldalon ?

Előfordult már, hogy úgy gondolta, hogy a zuhanyzója rendezetlen rendetlenség? A megfelelő piperecikkek megtalálása a megfelelő időben kihívást jelenthet, mivel a samponos flakonok, szappanok és egyéb cikkek mindenhol szétszóródnak. Ebben segíthetnek a tusolótartók és polcok. Ezek a hasznos szervezők lehetővé teszik, hogy a zuhanyzó tiszta és rendezett legyen, így a tisztálkodásra koncentrálhat ahelyett, hogy a holmijai között kotorászik.

Míg az általános piacokon sokféle zuhanytartó és polc kapható, amelyek mindegyike más-más előnyökkel jár, itt a Kulina oldalon a lógó zuhanytartók egyedülálló választékát kínáljuk. A lógó fürdőszoba szervező népszerű megoldás a zuhanyzáshoz szükséges dolgok tárolására, mivel nagyon kevés helyet foglalnak el, és egyszerűen felszerelhetőek és eltávolíthatóak.

Kulina a jól ismert gyár tók, mint aBlomus, Brabantia, és a , a , és a Koziol és többféle anyagból, például műanyagból, titánból és acélból készülnek. Könnyedén kiválaszthatja a zuhanyzójához megfelelően illeszkedőt, mivel különböző méretekben és formákban kaphatók.

Hol a legjobb hely a fürdőszoba szervező?

A fürdőszoba szervező elhelyezésének legjobb helye a zuhanyzó méretétől és alakjától, valamint az Ön személyes preferenciáitól függ. Felakaszthatja a fürdőszoba szervező vagy egy zuhanyzó polc:

  • A zuhanyrúdon vagy a szelepen: Ez egy csodálatos választás, ha kis zuhanyzóval rendelkezik. A zuhanyrúdra vagy a szelepre akasztva a tálcát szabaddá teszi a padlót, és a dolgai elérhető közelségben maradnak.
  • A falon: Ha nagyobb zuhanyzóval rendelkezik, a falra is felszerelhet egy fürdőszoba szervező . Ennek eredményeképpen több tárolóhelyed lesz, és a dolgaid rendezettek maradnak.
  • A sarokban: Ha sarokzuhanyzóval rendelkezik, akkor a sarokban felállíthat egy sarokzuhanyzót. Így megspórolja a tárolást, és a dolgai elérhető közelségben maradnak.
  • A padlón: Ha nem bánja, hogy egy kis helyet foglal a padlón, néhány polcunk könnyen elhelyezhető a földön. Ez növeli a tárolókapacitást, és megkönnyíti a hozzáférést minden holmijához.

A fürdőszoba szervezőlegjobb helyének kiválasztásakor figyelembe kell vennie olyan dolgokat, mint a vízhatás, a hozzáférhetőség és a zuhanyzó elrendezése.

Egyéb fürdőszobai szükségleteket illetően nézze meg kozmetikai kiegészítők, törölközőtartók, szappantartók stb. kollekciónkat.