Fürdőszobapolcok és zuhanypolcok

összesen 30 termék
RIM zuhanypolc 22 cm, mély, fekete, alumínium, Zone Denmark ZO14636
Fürdőszoba szervező, szürke, Brabantia
14 490 Ft
BRAB280740
Brabantia Zuhanyzó polc MINDSET 42 cm, fehér
20 890 Ft
BRAB303548
Brabantia Zuhanyzó polc MINDSET 42 cm, ásvány szürke BRAB303524
Fürdőszoba tálca Modo Blomus sötétbarna
18 990 Ft –21 %
14 930 Ft
BM69208
RIM zuhanypolc 22 cm, mély, fehér, alumínium, Zone Denmark ZO14468
Zuhanyzó polc MINDSET 42 cm, zuhanylehúzóval, fehér, Brabantia BRAB303623
Zuhanyzó polc NEXIO 25 cm, fehér, Blomus
51 790 Ft
BM66332
Fürdőszoba szervező, fehér, Brabantia
12 660 Ft
BRAB280764
Fürdőszoba szervező RENEW puha bézs, Brabantia
12 500 Ft
BRAB223464
2FIX ragasztó szett
2FIX ragasztó szett
Raktáron (>5 db)
5 290 Ft
BM68809
Fürdőszoba szervező SURF XL Koziol sivatag homok
7 790 Ft
KOZ1441121
Fürdőszoba szervező SURF M Koziol természetes szürke KOZ1407120
Fel
További termékek

Zuhanypolcok és -tartók - a tökéletes módja a zuhanyzás megszervezésének

Milyen típusú zuhanyzópolcok és -tartók kaphatók a Kulina oldalon ?

Előfordult már, hogy úgy gondolta, hogy a zuhanyzója rendezetlen rendetlenség? A megfelelő piperecikkek megtalálása a megfelelő időben kihívást jelenthet, mivel a samponos flakonok, szappanok és egyéb cikkek mindenhol szétszóródnak. Ebben segíthetnek a tusolótartók és polcok. Ezek a hasznos szervezők lehetővé teszik, hogy a zuhanyzó tiszta és rendezett legyen, így a tisztálkodásra koncentrálhat ahelyett, hogy a holmijai között kotorászik.

Míg az általános piacokon sokféle zuhanytartó és polc kapható, amelyek mindegyike más-más előnyökkel jár, itt a Kulina oldalon a lógó zuhanytartók egyedülálló választékát kínáljuk. A lógó fürdőszoba szervező népszerű megoldás a zuhanyzáshoz szükséges dolgok tárolására, mivel nagyon kevés helyet foglalnak el, és egyszerűen felszerelhetőek és eltávolíthatóak.

Kulina a jól ismert gyár tók, mint aBlomus, Brabantia, és a , a , és a Koziol és többféle anyagból, például műanyagból, titánból és acélból készülnek. Könnyedén kiválaszthatja a zuhanyzójához megfelelően illeszkedőt, mivel különböző méretekben és formákban kaphatók.

Hol a legjobb hely a fürdőszoba szervező?

A fürdőszoba szervező elhelyezésének legjobb helye a zuhanyzó méretétől és alakjától, valamint az Ön személyes preferenciáitól függ. Felakaszthatja a fürdőszoba szervező vagy egy zuhanyzó polc:

  • A zuhanyrúdon vagy a szelepen: Ez egy csodálatos választás, ha kis zuhanyzóval rendelkezik. A zuhanyrúdra vagy a szelepre akasztva a tálcát szabaddá teszi a padlót, és a dolgai elérhető közelségben maradnak.
  • A falon: Ha nagyobb zuhanyzóval rendelkezik, a falra is felszerelhet egy fürdőszoba szervező . Ennek eredményeképpen több tárolóhelyed lesz, és a dolgaid rendezettek maradnak.
  • A sarokban: Ha sarokzuhanyzóval rendelkezik, akkor a sarokban felállíthat egy sarokzuhanyzót. Így megspórolja a tárolást, és a dolgai elérhető közelségben maradnak.
  • A padlón: Ha nem bánja, hogy egy kis helyet foglal a padlón, néhány polcunk könnyen elhelyezhető a földön. Ez növeli a tárolókapacitást, és megkönnyíti a hozzáférést minden holmijához.

A fürdőszoba szervezőlegjobb helyének kiválasztásakor figyelembe kell vennie olyan dolgokat, mint a vízhatás, a hozzáférhetőség és a zuhanyzó elrendezése.

Egyéb fürdőszobai szükségleteket illetően nézze meg kozmetikai kiegészítők, törölközőtartók, szappantartók stb. kollekciónkat.