Nyomók & facsarók
Prések és facsarók - praktikus segítők a konyhában
Hogyan lehet hatékonyabbá tenni a konyhai munkát?
A különböző típusú konyhai prések és facsarók használatával könnyebbé és gyorsabbá teheti a főzést. Ha azon tűnődik, hogy megéri-e a pénzt egy krumplinyomó, egy diótörő vagy egy kézi gyümölcscentrifuga, a válasz igen. A citrusfélék kézzel történő kifacsarása vagy a burgonyapüré kanalazása mindig egy lehetőség, de ha gyakran dolgozza fel ezeket az összetevőket, érdemes elgondolkodnia azon, hogy hatékonyabbá tegye a konyhai munkát. Ha egy bizonyos konyhai feladatot elég gyakran végez, akkor mindenképpen érdemes egy megfelelő konyhai kiegészítőt vásárolni, amely megkönnyíti a feladatot.
Prések és facsarók kaphatók Kulina
A Kulina weboldalon különféle konyhai kiegészítőket kínálunk, és présgépeink között megtalálja:
- fokhagymás prézisek
- kézi gyümölcscentrifugák és gyümölcspréselők
- burgonya prés
- diós kekszek
- hamburgerprések
Hogyan ápoljam a konyhai préseket és facsarókat?
A konyhai prések és facsarók nélkülözhetetlen eszközök számos étel, például burgonyapüré, szószok, tészták és gyümölcslevek elkészítéséhez. Ezeknek az eszközöknek a tartóssága megfelelő gondozással és karbantartással meghosszabbítható. Íme néhány tipp a konyhai sajtológépek és facsarók tisztításához:
Minden használat után tisztítsa meg: Győződjön meg róla, hogy a sajtológépet vagy facsarót használat után azonnal alaposan megtisztítja, hogy megszabaduljon az ételmaradékoktól. Súrolja le a törmeléket egy gyengéd kefével és meleg, szappanos vízzel.
Alaposan szárítsa meg: Gondoskodjon arról, hogy a prés vagy facsaró tisztítás után teljesen megszáradjon. Mielőtt elrakja, távolítsa el a nedvességet egy tiszta ruhával, és győződjön meg arról, hogy minden alkatrész tiszta és teljesen száraz.
Tárolja megfelelően: Tartsa szárazon és biztonságban a konyhai fiókokban vagy eszközrendezőkben. Gondoskodjon arról, hogy a leggyakrabban használt eszközök mindig kéznél legyenek.