Kéz citrusfacsarók

összesen 9 termék
Citrusfacsaró TOP TOOLS, WMF
Sticker
18 890 Ft
WM0646906210
Citromprés JUICY SALIF, Alessi
33 990 Ft
ALPSJS
Citromprés, Eva Solo
Sticker
Citromprés, Eva Solo
Raktáron (19 db)
12 990 Ft
ES567613
Citrus facsaró, 250 ml, fekete, GRAND CRU, Rosendahl
11 180 Ft
RSD16084
Citromprés CALLISTA, Blomus
22 390 Ft –17 %
18 520 Ft
BM63480
Citromprés HELIX, sárga, Joseph Joseph
11 200 Ft
JS20101
Citrusfacsaró YELLOW CATCHER, Joseph Joseph
6 610 Ft
JS20028
Citromprés GOOD GRIPS 350 ml, műanyag, OXO
8 990 Ft
OXO11263400

Kézi citrusfacsaró - praktikus eszköz a gyümölcsök levederezéséhez

Mi az a kézi citrusléprés?

A kézi citrusfacsaró egy olyan konyhai tartozék, amellyel hatékonyan lehet citromot, narancsot vagy lime-ot facsarni anélkül, hogy a kezünkre és a pultra fröccsenne a lé, vagy hogy ki kellene szedni a citrommagokat. A citruspréssel gyorsan és egyszerűen megkaphatja a kívánt gyümölcslevet kedvenc receptjeihez vagy tápláló és energetizáló italhoz.

Veszítek tápanyagokat, ha gyümölcscentrifugát használok?

Igen, a teljes gyümölcsökben található tápanyagok egy része elveszhet, ha gyümölcslevet készít . Ez azért van így, mert a gyümölcspépet, amely sok rostot és egyéb tápanyagot tartalmaz, gyakran eltávolítják a gyümölcslé-feldolgozás során.

A gyümölcsléfőzés koncentrált mennyiségű antioxidánst, vitamint és ásványi anyagot biztosíthat, de a gyümölcspép értékes rostjait és más tápanyagokat is nélkülözni kell.

Mit lehet citruspréssel levet facsarni?

Számos citrusfélét, köztük citromot, lime-ot, narancsot, grapefruitot és mandarint lehet citruspréssel levet préselni. A kézi citrusprés úgy működik, hogy nyomást gyakorol a citrusfélékre, és elválasztja a gyümölcslevet a gyümölcshústól és a héjtól. Ha sok gyümölcsöt kell kipréselnie, vagy ha minden reggel friss gyümölcslevet szeretne inni, akkor nézze meg elektromos gyümölcsfacsaróink kínálatát is, amelyeket egyszerűbb működtetni, mint a kézi facsarókat.

A gyümölcscentrifuga vagy a facsaró jobb?

A facsaró és a gyümölcscentrifuga közötti választás attól függ, hogy milyen típusú gyümölcslevet szeretne. Míg a facsaró jól működik citrusfélék, például citrom és lime esetében, a gyümölcscentrifuga kiválóan alkalmas a gyümölcsök és zöldségek levének kinyerésére, amelyeknek sok gyümölcshúsa van.

A Kulina weboldalon számos kiváló minőségű kézi citrusfacsarót találhat olyan neves gyártóktól, mint a WMF, Joseph Joseph vagy a Eva Solo gyártmányúak közül válogathat honlapunkon. Ezek a citrusfacsarók többféle műanyagból, üvegből vagy alumíniumból készült kivitelben kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön egyéni igényeinek és preferenciáinak.