Miller Harris

"
Változtassa meg belső terének hangulatát a Miller Harris kiváló minőségű illatgyertyáival és otthoni diffúzoraival. Egyedi illatok, kifinomult formatervezés, prémium minőség - Önnek és otthonának.
"
összesen 12 termék
Aromadiffúzor ROSE 150 ml, Miller Harris
Outlet
31 990 Ft –25 %
23 990 Ft
MHRROSED001
Aromadiffúzor TEA 150 ml, Miller Harris
31 990 Ft
MHRTEAD001
Illatgyertya TABAC 220 g, Miller Harris
25 790 Ft
MHRTAB001
Illatgyertya TEA 220 g, Miller Harris
Outlet
25 790 Ft –15 %
21 920 Ft
MHRTEA001
Aromadiffúzor FIGUE 150 ml, Miller Harris
31 990 Ft
MHRFIGD001
Illatgyertya ROSE 220 g, Miller Harris
25 790 Ft
MHRROSE001
Illatgyertya FIGUE 220 g, Miller Harris
25 790 Ft
MHRFIG001
Aromadiffúzor TABAC 150 ml, Miller Harris
31 990 Ft
MHRTABD001
Illatgyertya SANTAL 220 g, Miller Harris
25 790 Ft
MHRSAN001

Miller Harris luxus illatok az Ön és otthona számára

Miller Harris egy brit parfümház, amelyet 2000-ben alapított az úttörő parfümkészítő Lyn Harris. A márka egyedi és fényűző illatairól ismert, és világszerte az illatok szerelmeseinek kultikus kedvencévé vált.

A márka manifesztuma, hogy ikonikus, egyedi és természetes luxustermékeket fejlesszen ki, amelyek globális vonzerővel bírnak - London szívéből.A DNA of Miller Harris középpontjában az az elképzelés áll, hogy olyan illatokat hozzon létre, amelyek egyszerre innovatívak és időtlenek. A márka hisz abban, hogy az illat egy művészeti forma, és hogy minden illatnak a kreativitás és a kézművesség egyedi kifejeződésének kell lennie. Miller Harris elkötelezett amellett, hogy csak a legjobb összetevőket használja, és minden illatot aprólékosan kidolgoz, hogy biztosítsa a legmagasabb minőséget.

Miller Harris - illatok neked, a testednek és az otthonodnak

A Miller Harris termékkínálatában férfi és női illatszerek, fürdő- és testápolási termékek, valamint otthoni illatszerek széles választéka található, amelyek megváltoztatják a belső tér hangulatát. Az elegáns és kifinomult illatoktól a játékosabb és fiatalosabb illatokig a márka mindenkinek kínál valamit. A Miller Harris legnépszerűbb illatai közé tartozik a klasszikus L'Air de Rien, amely időtlen és elegáns illat, valamint a vibráló és játékos La Fumée Alexandrie.

Miller Harris's otthoni diffúzorok és illatgyertyák az Egyesült Királyságban készülnek, és egyedi illatok, valamint minimalista, elegáns csomagolás jellemzi őket. A gyertyák nagy, nehéz, 220 g űrtartalmú tégelyek. Az edények lágy színekben, elegáns, feliratos mintákkal készülnek, és úgy tervezték őket, hogy a finom stílus és a nyugalom érzetét keltsék bármely lakóhelyen. Minden gyertyát kézzel öntünk, hogy biztosítsuk az egyenletes égést, és az égési idő 50 óra. A gyertyák természetes viasszal készülnek - a szója és a repce tökéletes keverékével, és tökéletes égést és illatfelhőt biztosítanak.

Minden Miller Harris termék alkalmas vegánok számára, és mentes a ftalátoktól, mesterséges színezékektől, parabénektől és formaldehidtől. A márka nagy mennyiségű természetes nyersanyagot és FSC tanúsítvánnyal rendelkező, teljes mértékben újrahasznosítható, celofán nélküli csomagolást használ.

Több mint illat...

Ami a Miller Harris -t megkülönbözteti más illatmárkáktól, az az illatok minősége és összetettsége. Minden illat csak a legjobb összetevők felhasználásával készül, és úgy tervezték, hogy egyedi és emlékezetes legyen. A márka elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és kizárólag természetes és etikus forrásból származó összetevőket használ termékeiben.

Miller Harris az illatok tökéletesek mindazok számára, akik értékelik a minőséget és a luxust. Akár az illatok szerelmese, akár egyszerűen csak egy egyedi és emlékezetes illatot keres, a Miller Harris kínál valamit. A márka illatai ajándéknak is kiválóak, mivel elegánsak és időtlenek.

Összefoglalva, a Miller Harris egy olyan brit parfümház, amely innovatív és időtlen illatok megalkotására törekszik. A márkát a minőség és a fenntarthatóság iránti elkötelezettség különbözteti meg a többi illatmárkától, és az illatok széles választéka mindenki számára kínál valamit. Akár az illatok szerelmese vagy, akár egyszerűen csak egy luxus és emlékezetes illatot keresel, a Miller Harris egy olyan márka, amelyet érdemes felfedezni.