Kambukka

A Kambukka szabadalmaztatott melegétel-termoszokat, termo poharakat és vizes palackokat kínál ebédhez, vacsorához vagy kávéhoz. Vigye magával őket utazásra, piknikre, irodába, edzésre vagy nyaralásra!
összesen 3 termék
Thermo bögre Kambukka Etna 500 ml Black Steel
26 380 Ft –47 %
13 850 Ft
KMBK1101010
Thermo bögre  Kambukka Etna 500 ml Blackberry
14 770 Ft
KMBK1101006

Kambukka - élvezni, hasznot húzni, szórakoztatni

Kambukka egy belga márka, amely trendi ivómegoldásokat kínál az útközbeni használatra. A Kambukka (a szuahéli szó jelentése "élvezni, hasznot hozni, szórakoztatni") megalakulása óta elkötelezett a fenntartható és funkcionális italáruk megalkotása mellett, amelyek megfelelnek a modern kor azon fogyasztóinak igényeinek, akik útközben is egészségesek és hidratáltak szeretnének maradni. Termékeiket úgy tervezték, hogy környezetbarátok és felhasználóbarátok, tartósak, szivárgásmentesek és könnyen használhatóak legyenek, így tökéletesek az aktív életmódot folytató emberek számára.

Kambukka legnépszerűbb termékek

Kambukkatermékkínálatában számos italáru termék szerepel, többek között vizes palackok, utazó bögrék és termoszok. Néhány a legnépszerűbb termékeik közül:

  • Etna és Olympus kávé- és teásbögrék - stílusos és funkcionális utazóbögrék intelligens fedővel.

  • Elton vizes palackok (500, 750 és 1000 ml) 3 az 1-ben szivárgásmentes fedéllel és más vizes palackok különböző fedéllel, kapacitással és kialakítással, köztük a Reno vizes palack , amely hideg és meleg italokhoz egyaránt használható, felpattintható fedéllel és újrafelhasználható szívószállal, így tökéletes azok számára, akik mindig úton vannak. Kambukka a műanyag palackok kiváló minőségű Tritan anyagból készülnek, tartósak, nagy ütésállóságúak, nem hagynak foltot és nem tartják meg a szagokat. A Tritan továbbá nem tartalmaz BPA-t, BPS-t vagy más káros biszfenolokat.

  • Gyerek vizes palackok szórakoztató dizájnnal, amit a gyerekek szeretnek, és sok okos funkcióval, amit a szülők szeretnek.
  • Ebéddobozok - szigetelt ételhordók/ termoszok mindenféle ételhez, amit magaddal szeretnél vinni a munkahelyedre, iskolába vagy kirándulásra.

Kambukkatermékei elegáns és modern kialakításukról ismertek, amely ötvözi a funkcionalitást az esztétikummal. Kiváló minőségű anyagokat, például rozsdamentes acélt, Tritant és bambuszt használnak, hogy termékeik tartósak, fenntarthatóak és környezetbarátok legyenek.

A Kambukka termékek egyik egyedülálló tulajdonsága a 3 az 1-ben fedél, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén igyon, töltsön és töltsön újra. A fedeleket úgy tervezték, hogy szivárgásmentesek és könnyen tisztíthatók legyenek, így tökéletesek azok számára, akik állandóan úton vannak.

Miért szeretik az emberek a Kambukka?

Kambukka népszerű márkává vált a Kulina fogyasztói körében, akik fenntartható, funkcionális és stílusos italárukat keresnek. Az emberek szeretik a Kambukka termékeket, mert azok:

  • fenntartható és tartós: a Kambukka termékei kiváló minőségű és környezetbarát anyagokból készülnek, így nagyszerű alternatívát jelentenek az eldobható műanyag palackok és poharak helyett. Kambukka a palackok egy életen át tartanak!

  • funkcionális: A Kambukka termékeit úgy tervezték, hogy szivárgásmentesek, könnyen használhatóak és könnyen tisztíthatóak legyenek, így tökéletesek az aktív életmódot folytató emberek számára.

  • stílusos: A Kambukka termékei elegáns és modern dizájnjukról ismertek, ami bármilyen öltözékhez nagyszerű kiegészítőjévé és bármilyen alkalomra remek ajándékká teszi őket.

  • biztonságos az egészségre: a Kambukka termékek 100%-ban BPA-mentesek, és nem tartalmaznak más káros toxinokat. A KAMBUKKA határozottan elkötelezett a biztonságos és nem mérgező termékek létrehozása mellett
  • könnyen tisztítható - a Kambukka termékek nagyon könnyen tisztíthatók a Snapclean® funkciónak köszönhetően

Kambukka egy olyan márka, amely forradalmasítja a hidratálást, az étrendünk ápolását és a kávénk élvezetét. A fenntarthatóság, az innováció és a formatervezés iránti elkötelezettségük miatt népszerű választássá váltak azon fogyasztók körében, akik kiváló minőségű és környezetbarát termékeket keresnek, amelyeket útközben is használhatnak.