Konyhai eszköz készletek

összesen 21 termék
Konyhai eszközök INGENIO, 4 db szett, Tefal
14 890 Ft
TEFK206S414
Konyhai eszközök tartó DOORSTONE, öntapadós, Joseph Joseph JS10178
Konyhai eszközök, 3 db szett, fa, Brabantia
11 290 Ft –8 %
10 310 Ft
BRAB260681
Konyhai eszközkészlet ELEVATE, 5 db, Joseph Joseph
23 480 Ft
JS10176

Konyhai eszközök készlet - a szükséges konyhai eszközök egy készletben

Milyen konyhai eszközök tartoznak általában a készlethez?

A készletben található konyhai eszközök a gyártótól és a megvásárolt készlet formájától függően változhatnak. Általában egy alap konyhai eszközkészlet olyan konyhai eszközöket tartalmaz, mint a keverőkanál, a merőkanál, a leveseskanál, a forgató vagy a spatula.

A Kulina, van egy nagy gyűjteménye konyhai eszközök készletek neves gyártók, mint például Joseph Joseph, WMF, és Brabantia.

Hogyan tárolja a konyhai eszközök készletét?

Bár a konyhai eszközök tárolásának több módja is létezik, az ideális tárolási mód a rendelkezésre álló helytől és az Ön személyes igényeitől függ. Az általános szabály szerint az alapvető eszközöket a tűzhely jobb oldalán kell tartani (ha jobbkezes vagy). Íme néhány tipikus stratégia a konyhai eszközök rendszerezésére:

Konyhai eszközök szervezője: Ez egy gyakori lehetőség a konyhai eszközök egy helyen tartására. Választhat kerámia, kőedény, műanyag vagy fa szervezők (némelyik forgatható) közül, érdekes színekben és mintákban. Nézze meg a Kulina weboldalon található edényszervezőinket, és nézze meg a konyhai szervezők kategóriában található egyéb praktikus megoldásainkat.

Konyhai eszköztartó: Néhány konyhai eszközkészlethez tartozik egy forgatható tartó, amely kampókkal rendelkezik a készletben található összes eszköz számára. Ez a módszer praktikus, mivel rendben tartja a munkalapot, és megkönnyíti a főzőeszközök elérését.

Függő állvány: Ha a konyhai munkalapon korlátozott hely áll rendelkezésre, fontolóra veheti egy kampókkal ellátott akasztós állvány használatát. Az akasztós állványok sokféle stílusban kaphatók, és a konyha stílusától függően készülhetnek fémből vagy fából.

Fiókszervező: Az eszközök tárolása egy fiókszervezőben egy alternatív megközelítés. A fiókszervezők többféle formában és méretben kaphatók, és különböző típusú eszközök tárolására készültek. Ez a módszer elrejti az edényeket, és tökéletes, ha nincs sok hely a pulton. Ahhoz, hogy a konyhai eszközökhöz könnyebben hozzáférjen főzés közben, gondolkodhat azon is, hogy típusok szerint csoportosítja őket (például kanalak, spatulák és fogók).

A konyhai eszközök alapvető konyhai felszerelések, és ha szeretné megnézni, hogy milyen egyéb konyhai kiegészítőkbe érdemes beruházni, nézze meg a 10 alapvető kellék, amelyre minden konyhának szüksége van, vásárlási útmutatónkat.