Asztali sütők

összesen 1 termék
Hordozható indukciós főzőlap KULT X, WMF
52 040 Ft
WM0415240011

Asztali tűzhelyek - kényelmes és sokoldalú főzési megoldás

Mik azok az asztali tűzhelyek?

Az asztali tűzhelyek praktikus és alkalmazkodó főzési lehetőséget jelentenek, amelyek könnyűek, hordozhatók és könnyen használhatók. Tökéletesek lakásokba, kollégiumi szobákba, irodákba és szabadtéri főzéshez, mivel gyakran kisebbek, mint a hagyományos égők és sütők. Különböző ételek, például kevert ételek, tészták és grillezett húsok készíthetők asztali tűzhelyek segítségével.

Az asztali tűzhelyek praktikus és gazdaságos alternatívát jelentenek az ételek elkészítéséhez anélkül, hogy teljes méretű tűzhelyet kellene használni.

Milyen típusú asztali tűzhelyek vannak?

Az asztali tűzhelyek két fő típusa létezik: Indukciós és elektromos. Az indukciós főzőlapok olyan típusú elektromos főzőlapok, amelyek mágneses mezőt használnak a főzőedények melegítéséhez. Nagyon hatékonyak és gyorsan felmelegednek, ezért sokak számára népszerű választás.

Vannak elektromos főzőlapok is, amelyek olyan típusú tűzhelyek, amelyek kizárólag elektromos áramot használnak az ételek felmelegítéséhez. Egy vagy több égőből állnak, amelyeket egy elektromos tekercs vagy elem működtet. Ezek egyszerűen használható és alkalmazkodó asztali tűzhelyek, ezért sok házban gyakori választás.

Hogyan ápoljak egy elektromos tűzhelyet?

Az elektromos tűzhely tartóssága, optimális teljesítménye és az áramütés elkerülése a megfelelő karbantartástól függ. Ezért az alábbiakban néhány tippet adunk az elektromos tűzhely karbantartására:

  • Mindig tisztítsa meg a tűzhelyet, hogy elkerülje az olaj- és ételmaradékok felhalmozódását, amelyek tüzet és egyéb problémákat okozhatnak.
  • Tartsa a tűzhelyet távol a víztől, még használat után is, mivel ennek elmulasztása áramütést okozhat.
  • Az is nagyon fontos, hogy mindig húzza ki a tűzhelyet a konnektorból, amikor nem használja.
  • Végül, de nem utolsósorban, nagyon fontos, hogy elkerülje a tűzhely túlterhelését. A tűzhely túlterhelése túlmelegedéshez és meghibásodáshoz vezethet. Csak annyi ételt főzzön, amennyire a tűzhelyet tervezték.

A Kulina oldalon számos más típusú tűzhelytípus is elérhető, mint például fritőz, tojásfőző, gőzölős tűzhely, valamint asztali elektromos grillsütő.