Kézi mixerek

összesen 3 termék
Botmixer KULT X, WMF
Botmixer KULT X, WMF
Raktáron (3 db)
32 230 Ft
WM416560011
Kézi mixer AKU HM 3843, vezeték nélküli, ezüst
34 830 Ft
SEVEHM3843

Kézi mixer - segítő kéz a konyhában

Mi az a kézi mixer?

A kézi mixer egy hordozható elektromos készülék két levehető fémverővel és állítható sebességgel. Emellett egyes változatokhoz extra tartozékok, például habverő is tartozik. Ezzel a készülékkel különböző ételek keverhetők, turmixolhatók, felverhetők és verhetők.

A botmixerrel ellentétben a kézi mixer hatékonyan juttatja a levegőt a tésztába vagy a tésztába, hogy habos palacsintákat és tejszínhabot készítsen a tetejére. Természetesen sokkal gyorsabb, mint a hagyományos, kézi módszerrel, egy konyhatállal és egy keverőkanállal vagy spatulával.

Mit kell figyelembe venni a kézi mixer kiválasztásakor?

A bázis

Az alap a kézi mixer azon oldalára utal, amelyet használaton kívül a pultra helyez. Ha az alap túl kicsi vagy instabil, a kézi mixer folyamatosan fel fog borulni, ezért győződjön meg róla, hogy a kézi mixer megfelelően ül a konyhapulton.

Sebességek

A legjobb kézi mixerek a változó sebességek széles skálájával rendelkeznek, hogy nagyobb kontrollt biztosítsanak Önnek az összetevők kombinálása közben. Keresse a turbó gombot is. Ez a funkció egy rövid energiakitörést küld a tálba, hogy letörölje a maradékot, és megbizonyosodjon arról, hogy minden jól el van keverve.

Súly

A kézi mixert használat közben mindig meg kell tartania és irányítania kell, ezért át kell gondolnia, hogy a karja mekkora súlyt tud kényelmesen felemelni. Ha a kézi mixer túl nehéz, akkor nehezen fogja tudni kezelni.

Mellékletek

A kézi mixerek általában két habverővel rendelkeznek, de egyes modellekhez tésztakampó is tartozik a tésztagyúráshoz, valamint egy drót habverő a tejszín, habcsók és tojás felveréséhez és levegőztetéséhez, valamint a könnyű szószok és a vaj keveréséhez a serpenyőkben. Mosogatás előtt mindig ellenőrizze, hogy a tartozékok mosogatógépben moshatók-e.

Hogyan ápoljam a kézi mixeremet?

Egyszerűen nedves szivaccsal vagy törülközővel tisztítsa meg a keverő külső felületét, és óvatosan mossa le a ráragadt törmeléket. Ne hagyja, hogy a szivacs túl nedves legyen; ha így tesz, a kézi mixer tönkremehet, ha víz kerül a motorba. Soha ne merítse a keverőt vízbe, mert ez tartósan károsíthatja a motort.

A Kulina weboldalon az a célunk, hogy vásárlóinknak prémium kategóriás konyhai eszközök széles választékát kínáljuk, ezért olyan neves gyártók, mint az ETA, kiváló minőségű kézi mixerek széles választékát kínáljuk, WMF, és KitchenAid.