Peugeot

A Peugeot a legendás és megbízható fűszerdarálók francia gyártója. Piacvezetőként garantálja a legjobb aromát, kiváló minőséget, tartós megoldásokat és elismert dizájnt, amely szinte szemet gyönyörködtető. A legjobb ízért a konyhában és a legszebb terítésért.
összesen 28 termék
Elektromos borsdaráló ELIS SENSE, rozsdamentes acél, Peugeot PG27162
Borsdaráló FIDJI 15 cm, olajfa/fém, Peugeot
30 980 Ft
PG33804
Borsdaráló PARIS 30 cm, csokoládé, bükkfa, Peugeot PG8704301
Borsdaráló DAMAN 21 cm, kefélt rozsdamentes acél, Peugeot PG25441
Borsdaráló PARIS USELECT 30 cm, rozsdamentes acél, Peugeot PG32517
Sódaráló FIDJI 20 cm, olajfa/fém, Peugeot
38 390 Ft –7 %
35 540 Ft
PG33835
Elektromos sódaráló ELIS SENSE, Peugeot
38 610 Ft
PG27179
Elektromos sódaráló ALASKA, Peugeot
24 240 Ft
PG27674
Borsdaráló PARIS USELECT 22 cm, csokoládé, bükkfa, Peugeot PG23485
Szerecsendió malom MADRAS 15 cm, csokoládé, Peugeot PG33095
Borsdaráló PARIS USELECT 30 cm, csokoládé, bükkfa, Peugeot PG23522
Fel
További termékek

Peugeot – konyhája legjobb ízeiért

A Peugeot só- és borsdarálókat, kávédarálókat és fűszerdarálókat az ínyencek és a séfek egyaránt szeretik. Eszköz ikonok lettek, és öröm használni őket. Felismerhetően letisztult és elegáns dizájnnal rendelkeznek, híresek minőségükről és elpusztíthatatlan anyagukról, forma- és színválasztékukról, valamint élettartam garanciájukról.

Az íz története - Peugeot márkatörténet

Az egész 1810-ben kezdődött, amikor a Peugeot fivérek – Jean Pierre és Jean Frédéric – a molnár őseiktől örökölt malmot acélművé alakították át. 1840-ben elkészítették az első kávédarálójukat (később „közönséges modellként"), 1850-ben pedig először jelent meg az Oroszlán a nyílon – a Peugeot márka emblémájában szereplő szimbólum – a pengéken. A Peugeot eszközök tulajdonságait jelképezi – a fogak ellenállását, a penge rugalmasságát és a gyors, hatékony vágást, és hivatalosan 1858-ban jegyezték be védjegyként.

1874-ben gyártották a Peugeot étkezési paprikadaráló legelső modelljét – a Z modellt, amely a legnépszerűbb, ezért ma is gyártják! Kezdetben sima fehér porcelánból, később ezüstözött fémből, bakelitből és fából is készült. 1879-ben egy Y modell került a katalógusba (az első, amelyet fejjel lefelé használnak, a fejbe rejtett mechanizmussal), majd 1881-ben az X, A és C modellek következtek.

Auberge és Párizs – igazi klasszikusok a Peugeot kollekcióból

1956-ban készült egy igazi klasszikus - az Auberge modell, amely még mindig a Peugeot kollekcióban van, és valószínűleg a legismertebb Peugeot dizájn, amely a világ legjobb éttermeiben is megtalálható. Valójában… létezik egy só- és borsdaráló, amely felveheti a versenyt az Auberge modellel, ha a népszerűségről van szó – és ezaz 1987-es Paris modell, az egyik legszimbolikusabb modell, amelyet festetlen vagy lakkozott kivitelben kínálnak fából. Széles szín- és méretválasztékban készül, 10-től 110 cm-ig terjed a skála! Egyszerűen nem hagyhatod ki!

A Peugeot kollekció két sztárja azonban nem az egyetlen dizájn, amelyről a márka híres. 1997-ben forgalomba kerültek az első elektromos paprika- és sódarálók, majd 2004-ben a Peugeot szabadalmaztatta az u'Select rendszert az őrlés finomságának beállítására, amely lehetővé teszi, hogy pontosan a kívánt finomságot érjük el (hat fokozat a bors és három a só esetében).

Peugeot – a holisztikus étkezési élményért

A Peugeot nemcsak az Ön által felszolgált ételek ízéről, hanem az asztal megjelenéséről is gondoskodik. 2006-ban a neves étkészlet-tervező, Thomas Bastide megalkotta a Java malmot vágott hornyos kialakítással egy zseniális optikai csalódás eléréséhez. 2011-ben a Peugeot úgy döntött, hogy ötvözi hagyományait az új technológiákkal, megalkotva az Elis Sense elektromos őrlőket, amelyek egyszerű kézérintéssel működtethetők, és LED világítást kaptak.

A sódarálón kívül a Peugeot különféle őrlőket is kínál fűszerekhez és magvakhoz (beleértve a chilli pelyheket, lenmagot és a nedves tengeri sót), kávédarálókat, borkiegészítőket és még sütőtálakat is.

Remek íz és minőség – Peugeot garancia

A Peugeot kézi őrlőszerkezeteire élethosszig tartó, az elektromos malmokra pedig 5 év garancia vonatkozik. Ezek a garanciák nem terjednek ki a normál kopásra, a véletlen sérülésekre vagy a malom nem rendeltetésszerű használatára.