Casserole fazekak

összesen 84 termék
218219 circulon cool casserole packaging shot
Újdonság
53 990 Ft
CIRC88007
Lábas MINI 14 cm, WMF
Akce
14 590 Ft –20 %
Lábas MINI 14 cm, WMF
Raktáron (1 db)
11 670 Ft
WM0714766040
Lábas ALCHIMY 28 cm, ezüst, rozsdamentes acél, de Buyer DB3502403
Lábas M'COOK 24 cm, MAUVIEL
Akce
135 300 Ft –30 %
94 710 Ft
ML523025
Lábas MAMI 24 cm, rozsdamentes acél, Alessi
67 800 Ft
ALSG10224
Fazék EDO 24 cm, 5 l, rozsdamentes acél, Alessi
54 040 Ft –7 %
49 890 Ft
ALPU10124
Fazék MAMI 20 cm, rozsdamentes acél, Alessi
59 490 Ft
ALSG10120
Fazék MAMI 16 cm, rozsdamentes acél, Alessi
51 170 Ft
ALSG10116
Alacsony lábas CONVIVIO 28 cm, 3,7 l, rozsdamentes acél, Alessi ALDC10228
Alacsony lábas ADAMANT 28 cm, fekete, alumínium, Fissler FS156125280000
Magas lábas VISEO 16 cm, ezüst, rozsdamentes acél, Fissler FS84117160010
Lábas DIAMOND LITE PRO 26 x 26 cm, titanium, WOLL
59 390 Ft
WL10262DLP
Lábas TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, titán, WOLL
55 790 Ft
WL1028N
Lábas MINI 16 cm, WMF
Akce
16 790 Ft –20 %
Lábas MINI 16 cm, WMF
Raktáron (>5 db)
13 430 Ft
WM0716766040
Lábas AFFINITY 24 cm, tálakkal, de Buyer
132 690 Ft
DB374124
Magas lábas ADAMANT 24 cm, fekete, alumínium, Fissler
63 010 Ft
FS156114240000
Magas lábas ADAMANT 24 cm, fekete, alumínium, Fissler FS156115240000
Lábas PICO 14 cm, tálakkal, Zwilling
16 330 Ft
ZW66652140
Fel
További termékek

Lábasok – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhában

Mik azok a lábasok?

A lábasok alacsony falú edények, amelyek általában tűzhelyen és sütőben is használhatók. Inkább szélesebbek, mint magasak, és általában fedéllel és két kis fogantyúval rendelkeznek. Gyakran nevezik őket alacsony falú edénynek, lábasnak, francia edénynek vagy holland kemencének.

Mire használható a lábas?

A lábasok nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • levesek, pörköltek, sültek, szószok főzésére
  • egytálételek elkészítésére sütőben
  • kis adag ételek felmelegítésére
  • egy vagy két ember számára készítendő ételek főzésére

Melyik lábast válasszuk?

A Kulinában a lábasok széles választékát kínáljuk, különböző anyagokból, megbízható márkák által gyártott és különböző dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik lábast válassza, olvassa el a teljes vásárlási útmutatónkat az edényekről itt , és tekintse megWMF, Zwilling, Tefal vagy Smeglábasainkat.

Tippünk: Ha kis, alacsony falú lábast keres, nézze meg a WMF Mini kollekcióját, amely alacsony falú edényeket gyárt kiváló minőségű és rendkívül tartós Cromargan® anyagból (18/10 rozsdamentes acél) és univerzális TransTherm® talppal, amely minden típusú tűzhelyhez alkalmas. A magasfényű felület pedig minden bizonnyal némi eleganciát ad konyhájának!

Hogyan vigyázz az edényekre?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol új edényeket? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni a kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzés során. Ha pedig pénzt fektet be jó minőségű edényekbe, akkor ügyeljen az edények megfelelő gondozására is. Hogyan kell vigyázni az edényekre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye az edényeket mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, helyette fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon,
  • ne hagyja a koszosan az edényeket éjszakára, illetve ne áztassa őket hosszú ideig (különösen a rozsdamentes acél edényeket),
  • ha szeretne megszabadulni a foltoktól a rozsdamentes acél edények felületén, tisztítsa meg őket rozsdamentes acélra kifejlesztett tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámia bevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.,
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas edényben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.