Casserole fazekak

összesen 71 termék
Lábas FUNCTION 4 20 cm, 2,5 l, WMF
Akce
62 590 Ft –30 %
43 810 Ft
WM0760206380
Lábas MINI 14 cm, WMF
Akce
14 590 Ft –30 %
Lábas MINI 14 cm, WMF
Raktáron (9 db)
10 210 Ft
WM0714766040
Lábas FUNCTION 4 24 cm, WMF
Akce
66 790 Ft –30 %
46 750 Ft
WM0760246380
Lábas MINI 16 cm, WMF
Akce
16 790 Ft –30 %
Lábas MINI 16 cm, WMF
Raktáron (18 db)
11 750 Ft
WM0716766040
Lábas AFFINITY 24 cm, tálakkal, de Buyer
127 300 Ft
DB374124
Lábas CHISTERA 24 cm, sötétkék, öntöttvas, Staub
102 300 Ft
ST12612491
Lábas DUETTO+ G7194455 20 cm, 3 l, fedővel, Tefal
12 690 Ft
TEFG7194455
Lábas AIR E2544455 20 cm, 3,1 l, piros, alumínium, Tefal TEF2100127040
Lábas 28 cm, grafit szürke, öntöttvas, Staub
111 900 Ft
ST12612818
Lábas TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, titán, WOLL
55 790 Ft
WL1028N
Lábas PRO 20 cm, Zwilling
47 010 Ft
ZW65122200
Lábas ALCHIMY 28 cm, ezüst, rozsdamentes acél, de Buyer
Novinka
DB3502403
Lábas ORIGINAL-PROFI COLLECTION 20 cm, 2,6 l, Fissler FS84138200000
Lábas ALCHIMY 24 cm, ezüst, rozsdamentes acél, de Buyer
Novinka
DB3502405
Lábas 12 cm MINI, WMF
Akce
12 590 Ft –30 %
Lábas 12 cm MINI, WMF
Raktáron (15 db)
8 810 Ft
WM0712766040
Lábas PROFESSIONAL "S" 24 cm, fedővel, Zwilling
43 130 Ft
ZW71082240
Lábas M'COOK 24 cm, MAUVIEL
130 900 Ft
ML523025
Lábas AIR E2548955 30 x 23 cm, 5,7 l, piros, alumínium, Tefal TEF2100127039
Lábas DIAMOND LITE PRO 22 x 22 cm, titánium, WOLL
53 790 Ft
WL10222DLP
Alacsony lábas CONVIVIO 28 cm, 3,7 l, rozsdamentes acél, Alessi ALDC10228
Lábas PICO 12 cm, tálakkal, Zwilling
12 850 Ft
ZW66652120
Fel
További termékek

Lábasok – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhában

Mik azok a lábasok?

A lábasok alacsony falú edények, amelyek általában tűzhelyen és sütőben is használhatók. Inkább szélesebbek, mint magasak, és általában fedéllel és két kis fogantyúval rendelkeznek. Gyakran nevezik őket alacsony falú edénynek, lábasnak, francia edénynek vagy holland kemencének.

Mire használható a lábas?

A lábasok nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • levesek, pörköltek, sültek, szószok főzésére
  • egytálételek elkészítésére sütőben
  • kis adag ételek felmelegítésére
  • egy vagy két ember számára készítendő ételek főzésére

Melyik lábast válasszuk?

A Kulinában a lábasok széles választékát kínáljuk, különböző anyagokból, megbízható márkák által gyártott és különböző dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik lábast válassza, olvassa el a teljes vásárlási útmutatónkat az edényekről itt , és tekintse megWMF, Zwilling, Tefal vagy Smeglábasainkat.

Tippünk: Ha kis, alacsony falú lábast keres, nézze meg a WMF Mini kollekcióját, amely alacsony falú edényeket gyárt kiváló minőségű és rendkívül tartós Cromargan® anyagból (18/10 rozsdamentes acél) és univerzális TransTherm® talppal, amely minden típusú tűzhelyhez alkalmas. A magasfényű felület pedig minden bizonnyal némi eleganciát ad konyhájának!

Hogyan vigyázz az edényekre?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol új edényeket? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni a kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzés során. Ha pedig pénzt fektet be jó minőségű edényekbe, akkor ügyeljen az edények megfelelő gondozására is. Hogyan kell vigyázni az edényekre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye az edényeket mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, helyette fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon,
  • ne hagyja a koszosan az edényeket éjszakára, illetve ne áztassa őket hosszú ideig (különösen a rozsdamentes acél edényeket),
  • ha szeretne megszabadulni a foltoktól a rozsdamentes acél edények felületén, tisztítsa meg őket rozsdamentes acélra kifejlesztett tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámia bevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.,
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas edényben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.