Casserole fazekak

összesen 65 termék
Lábas ALCHIMY 24 cm, ezüst, rozsdamentes acél, de Buyer DB3502405
Lábas DUETTO+ G7194455 20 cm, 3 l, fedővel, Tefal
13 700 Ft
TEFG7194455
Ruffoni CON CLASSE lábas, 24 cm, réz
228 900 Ft –5 %
215 900 Ft
RUFCLA2412XL
Lábas 28 cm, grafit szürke, öntöttvas, Staub
118 200 Ft
ST12612818
Lábas MINI 16 cm, WMF
Akce
16 790 Ft –20 %
Lábas MINI 16 cm, WMF
Raktáron (>5 db)
13 430 Ft
WM0716766040
Lábas DUETTO+ G7194355 18 cm, 2 l, fedővel, Tefal
11 890 Ft
TEFG7194355
Lábas DUETTO+ G7194655 24 cm, 5 l, fedővel, Tefal
17 340 Ft
TEFG7194655
Lábas 24 cm, grafit szürke, öntöttvas, Staub
94 000 Ft
ST12612418
Lábas 28 cm, öntöttvas, grenadine, Staub
135 100 Ft
ST12612887
Lábas M'COOK 24 cm, üvegtetővel, Mauviel
129 900 Ft
ML523075
Lábas DIAMOND LITE PRO 26 x 26 cm, titanium, WOLL
59 390 Ft
WL10262DLP
Lábas MINI 14 cm, WMF
Akce
15 020 Ft –20 %
Lábas MINI 14 cm, WMF
Raktáron (>5 db)
12 010 Ft
WM0714766040
Lábas AIR E2544455 20 cm, 3,1 l, piros, alumínium, Tefal TEF2100127040
Lábas AFFINITY 24 cm, tálakkal, de Buyer
132 690 Ft
DB374124
Alacsony lábas ADAMANT 28 cm, fekete, alumínium, Fissler FS156125280000
Fazék EDO 16 cm, 1,3 l, rozsdamentes acél, Alessi
36 240 Ft
ALPU10116
Lábas PROFESSIONAL "S" 20 cm, fedővel, Zwilling
35 470 Ft
ZW71082200
Lábas FUNCTION 4 24 cm, WMF
Akce
68 320 Ft –20 %
54 650 Ft
WM0760246380
Lábas AIR E2558955 24 cm, 4,7 l, fekete, alumínium, Tefal TEF2100127045
Lábas M'COOK 24 cm, MAUVIEL
135 300 Ft
ML523025
Fel
További termékek

Lábasok – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhában

Mik azok a lábasok?

A lábasok alacsony falú edények, amelyek általában tűzhelyen és sütőben is használhatók. Inkább szélesebbek, mint magasak, és általában fedéllel és két kis fogantyúval rendelkeznek. Gyakran nevezik őket alacsony falú edénynek, lábasnak, francia edénynek vagy holland kemencének.

Mire használható a lábas?

A lábasok nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • levesek, pörköltek, sültek, szószok főzésére
  • egytálételek elkészítésére sütőben
  • kis adag ételek felmelegítésére
  • egy vagy két ember számára készítendő ételek főzésére

Melyik lábast válasszuk?

A Kulinában a lábasok széles választékát kínáljuk, különböző anyagokból, megbízható márkák által gyártott és különböző dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik lábast válassza, olvassa el a teljes vásárlási útmutatónkat az edényekről itt , és tekintse megWMF, Zwilling, Tefal vagy Smeglábasainkat.

Tippünk: Ha kis, alacsony falú lábast keres, nézze meg a WMF Mini kollekcióját, amely alacsony falú edényeket gyárt kiváló minőségű és rendkívül tartós Cromargan® anyagból (18/10 rozsdamentes acél) és univerzális TransTherm® talppal, amely minden típusú tűzhelyhez alkalmas. A magasfényű felület pedig minden bizonnyal némi eleganciát ad konyhájának!

Hogyan vigyázz az edényekre?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol új edényeket? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni a kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzés során. Ha pedig pénzt fektet be jó minőségű edényekbe, akkor ügyeljen az edények megfelelő gondozására is. Hogyan kell vigyázni az edényekre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye az edényeket mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, helyette fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon,
  • ne hagyja a koszosan az edényeket éjszakára, illetve ne áztassa őket hosszú ideig (különösen a rozsdamentes acél edényeket),
  • ha szeretne megszabadulni a foltoktól a rozsdamentes acél edények felületén, tisztítsa meg őket rozsdamentes acélra kifejlesztett tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámia bevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.,
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas edényben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.