Kähler

A Kähler - a Rosendahl Design Group része - nagyszerű kerámia- és porcelánedényekről, innovatív mázakról, kreatív formatervezésről és különleges művészi együttműködésekről ismert. Nézze meg étkészleteit, konyhai kiegészítőit, vázáit és dekorációit, és élvezze a dán, modern és érzéki dizájnmesét, ahol mindenkit szívesen látnak.
összesen 72 termék
Teáskanna HAMMERSHOI, 1,2 l, indigo, Kähler
43 890 Ft –12 %
38 600 Ft
KHL693057
Bögre HAMMERSHOI 330 ml, indigó, Kähler
10 880 Ft
KHL693051
Teáskanna HAMMERSHOI 1,2 l, fehér, Kähler
43 890 Ft –12 %
38 600 Ft
KHL693040
Termosz kanna HAMMERSHOI, 1 l, indigo, Kähler
28 490 Ft –13 %
24 580 Ft
KHL693102
Fel
További termékek

Kähler - a művészet és a kézművesség hagyománya

A Kähler márka története 1839-ben kezdődött, amikor Herman Kähler kerámiaműhelyt nyitott Næstvedben. A márka azonban akkor vált híressé az egyedi formatervezésről, amikor fia, Herman A. Kählercsatlakozott hozzá.

Azóta a Kähler a kézműves és kézműves design hagyományokkal, innovatív mázakkal, kreatív formatervezéssel és különleges művészi együttműködésekkel társul. A márka gyönyörű étkészleteket, vázákat, figurákat és szobrokat, lámpásokat és gyertyatartókat, szezonális dekorációkat és textíliákat kínál felhasználóinak, amelyek érzéki hangulatot teremtenek a belső térben.

A Kähler család negyedik generációjával 1974-ben ért véget a családi vállalkozás korszaka. Mostantól a Kähler a Rosendahl Design Group része - a modern design ikonjainak és a legjobb skandináv márkáknak a családja, amely a hagyományt az innovációval és az időtlen eleganciával ötvözi.

Kählerjövőképét és küldetését

Kähler a legjobb művészekkel, a legnagyobb tervezőkkel és kézművesekkel a fedélzeten designkollektívává nőtte ki magát. A legtehetségesebb emberek - művészek és kerámiaművészek - mellett a KählerDNS-ének titka a kézművesség és a kreativitás, amelyben ezek az emberek osztoznak. Ez az, ami a Kähler -t ikonikus kerámiamárkává és a dán kerámiadizájn mesterévé tette.

A legnagyobb dán művészek közül Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøi, Kai Nielsen vagy Jens Thirslund dolgozott a Kähler számára.

A Brand célja, hogy vezető szerepet töltsön be a művészeti színtéren, és a művészi kerámia örökség legjobbjait ötvözze a modern trendekkel. A márka hisz abban, hogy a jó dizájn és a kézzel készített minőség nem évül el, és ezt a katalógusuk minden egyes termékével bizonyítják.

Hogyan készülnek a Kählertermékek?

Az évek során számos különböző női kerámiaművész dolgozott a Kähler oldalon, akik a termékek végső formáját adták hozzá, és biztosították, hogy a Kählerkerámiái egyedi és elbűvölő kézzel készített megjelenést kapjanak. Kählera kézzel készített design hagyományai ma is élnek, és a márka egyes termékei, például az Omaggio Nuovo sorozat vázái (amely a jól ismert Omaggio sorozat újjáélesztését jelenti) még ma is kézzel festettek. A híres Urbania kerámialámpa-sorozat minden ajtó- és ablaknyílását kézzel faragják. Ez a klasszikus kerámia kézművesség a legjobb!

Kählertermékei egyaránt illeszkednek a klasszikus és a modern belső terekhez. Formáik és színeik időtlenek és elegánsak, és nagyszerű ajándékot jelentenek a klasszikus dán dizájn minden kedvelőjének.