Fazekak szószokhoz

összesen 66 termék
Lábas MILADY 20 cm, de Buyer
56 400 Ft –16 %
46 970 Ft
DB341020
Lábas AFFINITY 18 cm, de Buyer
80 670 Ft –16 %
67 070 Ft
DB370618
Lábas DUETTO+ G7192355 18 cm 2 l, fedővel, Tefal
11 460 Ft –24 %
8 700 Ft
TEFG7192355
Lábas 28 cm, Mauviel
151 600 Ft –17 %
Lábas 28 cm, Mauviel
Raktáron (1 db)
124 530 Ft
ML521028
Lábas FUNCTION 4 16 cm, üvegtetővel, WMF
56 380 Ft
WM0763166380
Lábas M´6S 16 cm, réz, Mauviel
100 870 Ft
ML51016
Lábas 24 cm, rozsdamentes acél, Mauviel
113 940 Ft
ML521024
Pan INGENIO UNLIMITED 26 cm, Tefal
15 830 Ft –20 %
12 660 Ft
TEFL7630532
Lábas COMPACT CUISINE 2,5 l, 20 cm, fedővel, WMF
40 360 Ft
WM791206380
Lábas M'COOK 18 cm, rozsdamentes acél, MAUVIEL
75 380 Ft
ML521018
Lábas MINI 12 cm, WMF
Lábas MINI 12 cm, WMF
Raktáron (1 db)
12 160 Ft
WM0712786041
Lábas COOK EAT B9212274 16 cm, Tefal
10 380 Ft –20 %
8 300 Ft
TEFB9212274
Lábas MAMI 14 cm, rozsdamentes acél, Alessi
49 040 Ft –6 %
45 890 Ft
ALSG10514
Lábas M´6S 18 cm, réz, Mauviel
109 600 Ft –10 %
98 020 Ft
ML51018
Lábas WHITE LINE 1,1 l, Eva Solo
30 730 Ft –6 %
28 670 Ft
ES256611
Lábas MINI 14 cm, WMF
Lábas MINI 14 cm, WMF
Raktáron (9 db)
13 900 Ft
WM0714786041
Lábas 16 cm, réz, Eva Solo
57 380 Ft –6 %
53 520 Ft
ES271012
Lábas NORDIC KITCHEN 16 cm, tálakkal, Eva Solo
40 980 Ft –6 %
38 220 Ft
ES280216
Lábas DUETTO+ G7192255 16 cm, Tefal
10 490 Ft –20 %
8 390 Ft
TEFG7192255
Fel
További termékek

Szószos edények – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhába

Mi alkotja a szószos edényt?

A szószos edények alacsonyabbak, mint a hagyományos edények, átmérőjük kisebb, mint a lábasé, és hosszú nyéllel rendelkeznek, mint egy serpenyő. Folyadékok tűzhelyen történő főzésére szolgálnak, különösen, ha sűrítést vagy redukálást igényelnek (például szószok, rizottó stb.). A hosszú nyél megkönnyíti az edény helyben tartását, miközben a folyadékot fakanállal kevergetjük.

Mire használjuk a szószos edényt?

A szószos edények nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • szószok elkészítése és sűrítése
  • kis adag levesek, pörköltek, gyermekételek, szószok főzése
  • például zabpehely vagy puding elkészítése
  • kis adag ételek melegítése
  • étel készítése egy vagy két ember számára

Melyik szószos edényt válasszam?

A Kulinában a szószos edények széles választékát kínáljuk (nézze meg legkeresettebb edényeinket itt), amelyek különböző anyagokból készülnek, és megbízhatóak, illetve különböző színekben kaphatóak különböző belső dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik szószos edényt válassza, olvassa el az edényekről szóló általános vásárlási útmutatónkat itt, és tekintse meg a WMF, Zwilling, Fisslerrozsdamentes acél szószos edényeinket. Néhány edényünk fedővel van felszerelve, néhány pedig sütőben való használatra alkalmas.

Tippünk: Ha gyönyörű edényeket keres konyhájába, nézze meg a Mauviel, de Buyer vagy Eva solo edényeket. Egy életen át kitartanak, és nagyon előkelően néznek ki, különösen, ha edénytartóra akasztják. Itt olvashatja el a szószos edényekről szóló általános vásárlási útmutatónkat.

Hogyan kell gondoskodni a szószos edényekről?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol edénykészletet? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzésnél. Ha pénzt fektet be kiváló minőségű edényekbe, gondoskodnia kell arról is, hogy azokat megfelelően gondozza. Hogyan vigyázzon az edényekre és a serpenyőkre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye a serpenyőt mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, inkább fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon.
  • ne hagyja koszosan a serpenyőt éjszakára, illetve ne áztassa hosszú ideig (különösen, ha rozsdamentes acélból készült),
  • ha szeretne megszabadulni a rozsdamentes acél edény felületén lévő foltoktól, tisztítsa meg rozsdamentes acél tisztítására alkalmas tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámiabevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas serpenyőben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.