Nordic Ware

A Nordic Ware az ikonikus, kiváló minőségű és innovatív sütőedények vezető amerikai gyártója. Kiváló formatervezésű és minőségű termékek tervezésével kényelmesebbé és élvezetesebbé teszik a sütemények elkészítését - nem csak karácsonykor vagy húsvétkor, hanem minden egyes nap, hogy kielégíthesse édesszájúságát.
összesen 17 termék
Smiley Face tarkedli sütő, "emotikon" mintás, alumínium NW01920
Geo Bundlette Bundt® mini kuglóf sütőforma, 6 adagos, arany NW91277
Honeycomb Pull-Apart Bundt® "méhecskés" sütőforma
30 380 Ft
NW85477
Pine Forest Bundt® havas erdő alakú kuglófsütő forma NW89737
Kuglóf sütőforma HERITAGE S, arany, Nordic Ware
18 590 Ft
NW90077
Sütőforma BEEHIVE, 6 minitorta, arany Nordic Ware
25 720 Ft
NW90777
Elegant Party Bundt® kuglóf sütőforma
26 990 Ft
NW58677
Fleur De Lis Bundt® "liliomvirág" kuglófsütő forma
25 720 Ft
NW53248
Bavaria Bundt® kuglóf sütőforma
25 720 Ft
NW53624
Kuglóf sütőforma BAVARIA CUBE, arany Nordic Ware
24 000 Ft
NW80577
Vintage Star Bundt® csillag alakú kuglófsütő forma
25 720 Ft
NW53137
Chiffon Bundt® kuglóf sütőforma
25 720 Ft –6 %
24 040 Ft
NW87477
Lotus Bundt® kuglóf sütőforma, kisméretű
23 580 Ft
NW84177
Sütőforma FROZEN SNOWFLAKE, ezüst, Nordic Ware
25 720 Ft
NW88248
3D forma húsvéti bárány Spring Lamb ezüst
16 630 Ft
NW41100

Nordic Ware - a tökéletes süteményekhez és még sok máshoz

Nordic Ware egy olyan márka, amely több mint 70 éve kínál kiváló minőségű főzőedényeket. Az 1946-ban Dave és Dotty Dalquist által alapított Nordic Ware családi vállalkozás, amely innovatív és tartós termékeiről ismert. Dave és Dotty Dalquist a középnyugaton élve keresték a megélhetés módját. A skandináv sütési hagyományok által inspirálva különleges konyhai termékek gyártásába és értékesítésébe kezdtek. 1950-ben mutatták be első terméküket, a Kuglóf sütőforma, amely hamarosan a vállalat zászlóshajójává vált.

Az évek során a Nordic Ware számos sütő- és főzőedényt tartalmazó termékkínálatot bővített, amelyek tartósságukról, megbízhatóságukról és kiváló minőségű kivitelezésükről ismertek.

Nordic Ware küldetés és a termékek

A Nordic Ware küldetése, hogy olyan innovatív és kiváló minőségű főzőedényeket kínáljon, amelyek megkönnyítik és élvezetessé teszik a főzést és a sütést. Ennek érdekében a Nordic Ware főző- és sütőedények széles választékát kínálja, többek között:

  • sütőedények - tepsik, tortaformák, sütőlemezek és muffinformák
  • főzőedények - fazekak, serpenyők és sütőlapok
  • mikrohullámú főzőedények, beleértve a rizsfőzőket és a szalonnás tálcákat is
  • kültéri főzőedények, beleértve a grillserpenyőket és sütőállványokat is
  • speciális termékek, beleértve a tojáspirítót, popover- és kukoricakenyérsütő edényeket is

Híres Bundt-formák és más tortaformák

A Kuglóf sütőforma a Nordic Ware termékcsalád talán leghíresebb terméke. Ezt az ikonikus öntött alumínium sütőforma otthoni szakácsok és pékek milliói használták az évek során gyönyörű és ízletes sütemények készítéséhez. Az eredeti Kuglóf sütőforma egyszerű kialakítású volt, bordázott oldalakkal és egy csővel a közepén. Ma a Nordic Ware széles választékát kínálja a Kuglóf sütőformas különböző formákban és méretekben, köztük a népszerű Heritage Kuglóf sütőforma és az elegáns Crown Kuglóf sütőforma.

Nordic Ware termékek tartósságukról és kiváló minőségű kivitelezésükről ismertek. A vállalat csak a legjobb anyagokat - öntött alumíniumot tapadásmentes bevonattal - használja főző- és sütőedényeihez, így biztosítva, hogy azok hosszú évekig kitartsanak. Nordic Ware a termékek innovatív tervezésükről és a részletekre való odafigyelésükről is ismertek, ami hozzájárul a kivételesen jó teljesítményükhöz.

Nordic Ware számos díjat nyert innovatív és kiváló minőségű főzőedényeiért. 2018-ban a vállalat elnyerte a Good Housekeeping pecsétet a Naturals sütőedénycsaládért, amely különböző sütőlemezeket, tortaformákat és muffinformákat tartalmaz. A Good Housekeeping Seal a minőség és a kiválóság nagyra becsült szimbóluma az iparágban, és a Nordic Ware büszke volt arra, hogy megkapta ezt a kitüntetést.

Miért szeretik az emberek a Nordic Ware termékeket?

Az emberek szeretik a Nordic Ware tortaformákat, mert könnyen kezelhetők, tartósak és minden alkalommal gyönyörű süteményeket készítenek. Akár kezdő pék, akár tapasztalt szakács, a Nordic Ware tortaformák remek választásnak bizonyulnak. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, és úgy tervezték őket, hogy hosszú éveken át tartsanak, így bármelyik konyha számára nagyszerű befektetésnek számítanak.

A Nordic Ware tortaformák tartósságuk mellett innovatív kialakításukról is ismertek. A vállalat a tortaformák széles választékát kínálja különböző formákban és méretekben, így igazán egyedi tortákat készíthet. Akár egy egyszerű Bundt tortát, akár egy bonyolultabb tortát szeretne készíteni, a Nordic Ware weboldalon megtalálhatja az igényeinek megfelelő sütőforma . Nézze meg a Kulina oldalon kínált tortaformákat, és lepje meg vendégeit és családját édes finomságokkal - nem csak különleges alkalmakra!