Nordic Ware

A Nordic Ware az ikonikus, kiváló minőségű és innovatív sütőedények vezető amerikai gyártója. Kiváló formatervezésű és minőségű termékek tervezésével kényelmesebbé és élvezetesebbé teszik a sütemények elkészítését - nem csak karácsonykor vagy húsvétkor, hanem minden egyes nap, hogy kielégíthesse édesszájúságát.
összesen 23 termék
Kuglóf sütőforma HERITAGE S, arany, Nordic Ware
18 590 Ft
NW90077
Kuglóf sütőforma LOTUS, arany, Nordic Ware
22 400 Ft
NW84177
Tarkedlisütő SMILEY FACE, Nordic Ware
25 630 Ft
NW01920
Sütőforma HONEYCOMB, arany, Nordic Ware
22 760 Ft
NW85477
Kuglóf sütőforma ELEGANT PARTY, arany, Nordic Ware
21 270 Ft
NW58677
Sütőforma QUARTET BUNDT, arany, Nordic Ware
28 790 Ft
NW91377
Sütőforma TEA CAKES AND CANDIES, 30 forma, Nordic Ware NW59448
Sütőforma FROZEN SNOWFLAKE, ezüst, Nordic Ware
23 200 Ft
NW88248
Kuglóf sütőforma PINE FOREST, ezüst, Nordic Ware
23 690 Ft
NW89737
Kuglóf sütőforma VINTAGE STAR, SILVER, Nordic Ware
21 470 Ft
NW53137
Kuglóf sütőforma HARVEST LEAVES, bronz, Nordic Ware NW85948
Bund pan CHIFFON BUNDT, arany, Nordic Ware
25 720 Ft –15 %
21 770 Ft
NW87477
Kuglóf sütőforma ANNIVERSARY BUNDT, arany, Nordic Ware NW50077

Nordic Ware - a tökéletes süteményekhez és még sok máshoz

Nordic Ware egy olyan márka, amely több mint 70 éve kínál kiváló minőségű főzőedényeket. Az 1946-ban Dave és Dotty Dalquist által alapított Nordic Ware családi vállalkozás, amely innovatív és tartós termékeiről ismert. Dave és Dotty Dalquist a középnyugaton élve keresték a megélhetés módját. A skandináv sütési hagyományok által inspirálva különleges konyhai termékek gyártásába és értékesítésébe kezdtek. 1950-ben mutatták be első terméküket, a Kuglóf sütőforma, amely hamarosan a vállalat zászlóshajójává vált.

Az évek során a Nordic Ware számos sütő- és főzőedényt tartalmazó termékkínálatot bővített, amelyek tartósságukról, megbízhatóságukról és kiváló minőségű kivitelezésükről ismertek.

Nordic Ware küldetés és a termékek

A Nordic Ware küldetése, hogy olyan innovatív és kiváló minőségű főzőedényeket kínáljon, amelyek megkönnyítik és élvezetessé teszik a főzést és a sütést. Ennek érdekében a Nordic Ware főző- és sütőedények széles választékát kínálja, többek között:

  • sütőedények - tepsik, tortaformák, sütőlemezek és muffinformák
  • főzőedények - fazekak, serpenyők és sütőlapok
  • mikrohullámú főzőedények, beleértve a rizsfőzőket és a szalonnás tálcákat is
  • kültéri főzőedények, beleértve a grillserpenyőket és sütőállványokat is
  • speciális termékek, beleértve a tojáspirítót, popover- és kukoricakenyérsütő edényeket is

Híres Bundt-formák és más tortaformák

A Kuglóf sütőforma a Nordic Ware termékcsalád talán leghíresebb terméke. Ezt az ikonikus öntött alumínium sütőforma otthoni szakácsok és pékek milliói használták az évek során gyönyörű és ízletes sütemények készítéséhez. Az eredeti Kuglóf sütőforma egyszerű kialakítású volt, bordázott oldalakkal és egy csővel a közepén. Ma a Nordic Ware széles választékát kínálja a Kuglóf sütőformas különböző formákban és méretekben, köztük a népszerű Heritage Kuglóf sütőforma és az elegáns Crown Kuglóf sütőforma.

Nordic Ware termékek tartósságukról és kiváló minőségű kivitelezésükről ismertek. A vállalat csak a legjobb anyagokat - öntött alumíniumot tapadásmentes bevonattal - használja főző- és sütőedényeihez, így biztosítva, hogy azok hosszú évekig kitartsanak. Nordic Ware a termékek innovatív tervezésükről és a részletekre való odafigyelésükről is ismertek, ami hozzájárul a kivételesen jó teljesítményükhöz.

Nordic Ware számos díjat nyert innovatív és kiváló minőségű főzőedényeiért. 2018-ban a vállalat elnyerte a Good Housekeeping pecsétet a Naturals sütőedénycsaládért, amely különböző sütőlemezeket, tortaformákat és muffinformákat tartalmaz. A Good Housekeeping Seal a minőség és a kiválóság nagyra becsült szimbóluma az iparágban, és a Nordic Ware büszke volt arra, hogy megkapta ezt a kitüntetést.

Miért szeretik az emberek a Nordic Ware termékeket?

Az emberek szeretik a Nordic Ware tortaformákat, mert könnyen kezelhetők, tartósak és minden alkalommal gyönyörű süteményeket készítenek. Akár kezdő pék, akár tapasztalt szakács, a Nordic Ware tortaformák remek választásnak bizonyulnak. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, és úgy tervezték őket, hogy hosszú éveken át tartsanak, így bármelyik konyha számára nagyszerű befektetésnek számítanak.

A Nordic Ware tortaformák tartósságuk mellett innovatív kialakításukról is ismertek. A vállalat a tortaformák széles választékát kínálja különböző formákban és méretekben, így igazán egyedi tortákat készíthet. Akár egy egyszerű Bundt tortát, akár egy bonyolultabb tortát szeretne készíteni, a Nordic Ware weboldalon megtalálhatja az igényeinek megfelelő sütőforma . Nézze meg a Kulina oldalon kínált tortaformákat, és lepje meg vendégeit és családját édes finomságokkal - nem csak különleges alkalmakra!