Tortaformák

összesen 20 termék
Sütőforma BEEHIVE, 6 minitorta, arany Nordic Ware
22 970 Ft
NW90777
Sütőforma DELIBAKE J1640574 36 x 24 cm, Tefal
12 280 Ft –25 %
9 090 Ft
TEFJ1640574
Sütőforma 24 cm, kék, kerámia, Staub
15 550 Ft
ST405111650
Lepény tálca 28 cm, krém, Emile Henry
17 880 Ft –21 %
14 050 Ft
EH026028
Sütőforma SILVER ELEGANCE 24 x 24 cm, fekete, acél, Guardini GD74524SEGNAM
Szilikon tortaforma XBAKE 26 cm, kék, acél, Guardini
7 790 Ft –6 %
GD10426PBSGNAM
Szilikon tortaforma XBAKE 28 cm, kék, acél, Guardini
7 790 Ft –9 %
GD11028FPPBSGNAM
Sütőforma 24 cm, fehér, kerámia, Staub
15 550 Ft
ST405111660
Halloween desszertforma, narancssárga, szilikon, Lékué LKE3900106N02M048
Sütőforma FROZEN SNOWFLAKE, ezüst, Nordic Ware
22 500 Ft
NW88248
Sütőforma HONEYCOMB, arany, Nordic Ware
23 680 Ft –10 %
21 270 Ft
NW85477
30 cm-es desszertformák, mini félkör alakú, fekete, Lékué LKE0620220N01M022

Sütőformák - kötelező kellék mindenkinek, aki édesszájú

Milyen típusú tortaformák állnak rendelkezésre a Kulina oldalon ?

A jó minőségű tortaforma már fél siker, ha nagyszerű tortát akarsz sütni egy születésnapi partira vagy szombati vacsorára. Miért van ez így? A prémium minőségű tortaformák egyenletesen vezetik a hőt, így a sütemény tökéletesen megsül. Emellett olyan tapadásmentes bevonatot is kínálnak, amely megkönnyíti, hogy a süteményt könnyedén kivehető legyen a tepsiből.

A Kulina weboldalon kínált sütőformákat a sütésre szakosodott márkák gyártják, mint például a következők de Buyer, Lekue, Nordic Ware és a Revol. Sütő tartozékaik garantálják a sikert, és különböző anyagokból, például alumíniumból, acélból, szilikonból, kerámiából vagy zománcozott fémből készülnek. Az anyag kiválasztása az Ön preferenciáitól és a sütemény típusától függ. És milyen süteményeket lehet vásárolni a Kulina's sütőformákkal?

A Kulina oldalon elérhető sütőformák közé tartoznak:

Hogyan készítsük elő a sütőformákat használatra?

Még akkor is hasznos lehet, ha a sütőformája tapadásmentes bevonattal rendelkezik, érdemes előkészíteni a tortaformát, mielőtt a tésztát a formába tenné. Két egyszerű eljárás van a tortaforma előkészítésére.

  • Kenje ki a serpenyőt

Ez a legnépszerűbb módszer arra, hogy a tortaformák sima felületet kapjanak, amely ellenáll a ragadásnak. A tepsi zsírozásához egyszerűen használjon egy kis vajat és zsemlemorzsát.

  • Használjon sütőpapírt

Ez a technika hozzájárulhat ahhoz, hogy a sütemény sütés után úgy csússzon ki a tepsiből, hogy nem ragad a tepsihez.