Kapszulás kávégépek

összesen 1 termék
Utazó kávéfőző AESP-312, Akai
85 260 Ft –16 %
70 970 Ft
AKAESP312

Pod kávéfőző - ébredjen a legfinomabb csészével minden nap

Mi az a pod kávéfőző?

A kapszulás kávéfőző kényelmes megoldás, ha otthon szeretne kávét készíteni, de gyorsabb és egyszerűbb alternatívát keres a kézi kávégép helyett.

Kiváló választás minden kávérajongó számára; mindössze annyit kell tennie, hogy kivesz egy kávékapszulát a kapszulás tartályból, felpattintja, megnyom egy gombot, és hátradől, miközben a készülék automatikusan elkészíti és felszolgálja az eszpresszót.

A Kulina oldalon neves cégek kávékapszulák gyűjteményét kínáljuk különböző színekben és stílusokban, amelyeket az Ön ízlésének megfelelően terveztek.

Mi a különbség az instant kávé és a kávékapszulák között?

A kávékapszula különbözik az instant kávétól, annak ellenére, hogy számos hasonlóságot mutat, ami gyors következtetésre vezethet.

Instant kávét akkor készíthet, ha a kávébabot porrá őrölte. A kávékapszulák esetében azonban még a porított forma elkészítése után is egy adagként kell csomagolni. Az instant kávéval csak annyit kell tennie, hogy az őrölt kávébabot forró vízzel összekeveri, és máris kész a kávé. A kávékapszulákhoz forró vizet adhat vízforralóból vagy kávéfőzőből.

Hogyan ápolhatom megfelelően a pod kávéfőzőmet?

Az egyik legkönnyebben karbantartható kávéfőző a kávékapszulák típusa, ami fantasztikus választás a rohanó életmódhoz. Bár könnyen gondozhatók, néhány fontos karbantartási eljárás garantálja, hogy a legjobb eredményeket érje el:

Az egyik legfontosabb és leghatékonyabb módja a kapszulás kávéfőző karbantartásának a vízkőmentesítés. A vízforralókhoz hasonlóan minden kávéfőző hajlamos felhalmozódni egy mész- vagy vízkőréteget, ami csökkentheti a kávé minőségét.

  • Naponta ellenőrizze a gép csepegtető tálcáját, és ürítse ki a folyadékot, hogy csökkentse a kiömlés esélyét.
  • Ezen kívül tisztítószerrel töltött, speciálisan a kávé tisztítására szolgáló kapszulákat is kap, hogy alaposan megtisztítsa a gép belsejét.

Ha Ön a kávé szerelmese, akkor nézze meg a Kulina oldalon elérhető egyéb termékeket is, mint például a kávé tárolóedényeket, kávédarálókat és kávégépeket