Kávé tárolók

összesen 4 termék
Kávésdoboz KULT, WMF
Sticker
24 240 Ft –20 %
Kávésdoboz KULT, WMF
Raktáron (28 db)
19 390 Ft
WM0630976030
Kávékapszula tároló, Eva Solo
Sticker
15 290 Ft –20 %
12 230 Ft
ES501101
Kávé tároló edény 1,2 l, Continenta
16 290 Ft
CONT3914

Kávétároló tartályok - a kávé hosszabb ideig tartó frissen tartására tervezve

Mik azok a kávétároló tartályok?

A kávétároló tartályok olyan tartályok, amelyek kifejezetten kávébab, őrölt kávé vagy kávékapszula tárolására készültek. Ezek célja, hogy a kávé a lehető legfrissebb és legízletesebb maradjon, mivel megvédik a fénytől, levegőtől és nedvességtől, és hogy a konyhában rendet tartsanak.

A Kulina weboldalon számos különböző típusú kávétároló tartály érhető el, olyan ismert gyártóktól, mint például Brabantia és a WMF. Böngésszen teatároló edényeink és egyéb élelmiszer-tároló edényeink között is.

Hogyan tároljam a kávét?

Fontos, hogy a kávét megfelelően tároljuk, hogy megőrizze ízét és frissességét. Íme néhány kávé tárolási tipp:

  • Tartsa légmentesen: A kávé egyik legnagyobb ellensége a levegőnek való kitettség. A kávé tárolásához válasszon egy légmentesen záródó edényt, például egy szorosan záródó fedéllel ellátott kávésdobozt vagy egy vákuumzáras zacskót.
  • Tartsa szárazon: A nedvesség is megváltoztathatja a kávé ízét. A kávét nem szabad párás helyen vagy olyan nedvességforrások közelében tárolni, mint a tűzhely vagy a mosogató.
  • Tartsd hűvösen: A hő felgyorsíthatja az oxidációs folyamatot, ami a kávé állottá válását okozza. A kávét hideg, sötét helyen, közvetlen napfénytől és hőforrástól távol kell tárolni.
  • Kerülje a hűtőben vagy fagyasztóban való tárolást: A közhiedelemmel ellentétben a kávé hűtőszekrényben vagy fagyasztóban való tárolása valóban károsíthatja az ízét. A hűtőszekrényben vagy fagyasztóban lévő egyéb tárgyakból származó nedvesség és szagok beszivároghatnak a kávéba, és megváltoztathatják annak ízét.
  • Vásároljon kis mennyiségben: Az optimális frissesség biztosítása érdekében vásároljon kis mennyiségben, amely egy-két héten belül elfogyasztható. Ha ömlesztve vásárol, a felesleget légmentesen záródó edényben tartsa a fagyasztóban, és csak annyit vegyen ki, amennyire szüksége van.

Az alábbi irányelvek betartásával garantálhatja, hogy kávéja a lehető legfrissebb és legfinomabb maradjon.

Hogyan rendezhetem be a tea- és kávéállomást a konyhámban?

Ha tea- és kávéállomást szeretne felállítani a konyhájában, először is döntsön a helyéről, például egy pulton, polcon vagy szekrényben. Gyűjtse össze az összes alapvető felszerelést, például a kávéfőzőt, teáskanna, kávéőrlő, teafőzőt és így tovább. Tartsa a környezetet tisztán és rendetlenségtől mentesen, és adjon hozzá személyes jegyeket, például dísztárgyakat, hogy a helyiséget szívélyesebbnek és egyedibbnek érezze.

Ahhoz, hogy kávéja frissen maradjon, fektessen be egy tároló doboz , és a fentiekben ismertetett szabályok szerint tárolja a teát és a kávét. Válasszon a rendszeresen használt kávé mennyiségének megfelelő méretű tárolót, hogy elkerülje a pazarlást és frissen tartsa a kávét.