Mill & Mortar

"
A Mill & Mortar egy dán márka, amely kiváló minőségű fűszereket és ételízesítőket kínál mind az otthoni, mind a profi szakácsok számára, így mindazok számára, akik izgalmasabbá és ízletesebbé szeretnék tenni ételeiket, elengedhetetlen kellék.
"
összesen 22 termék
Organikus rózsaszín só 70 g, Mill & Mortar
Újdonság
4 290 Ft
MM19919
Bio tonkabab 20 g, egész, Mill & Mortar
Újdonság
3 890 Ft
MM12272
Só gombával 80 g, pehely, Mill & Mortar
Újdonság
3 390 Ft
MM19909
Organikus szömörce 50 g, por, Mill & Mortar
Újdonság
3 890 Ft
MM12268
Bio füstölt édes paprika 50 g, Mill & Mortar
Újdonság
4 390 Ft
MM12260
Biopaprika hármas citrommal 50 g, Mill & Mortar
Újdonság
4 290 Ft
MM13132
Bio rózsaszín bors 25 g, egészben, Mill & Mortar
Újdonság
4 390 Ft
MM11109
Penja fekete bors 50 g egészben, Mill & Mortar
Újdonság
4 390 Ft
MM11106
Biopaprika dupla fokhagymával 50 g, Mill & Mortar
Újdonság
4 290 Ft
MM13131
Bio Pul Biber chili 45 g, pehely, Mill & Mortar
Újdonság
3 890 Ft
MM12270
Bio mustármag 50 g, egész, Mill & Mortar
Újdonság
3 890 Ft
MM12243
Bio citromos kakukkfű 18 g, Mill & Mortar
Újdonság
3 390 Ft
MM15519
Organikus kurkuma 50 g, őrölt, Mill & Mortar
Újdonság
3 890 Ft
MM12241

Mill & Mortar - a finom fűszerek világa

A Mill & Mortar egy dán márka, amelyet 2008. február 1-jén alapított Iben Büchert. A vállalat székhelye a dániai Vedbækben található, ahol egy fűszergyár található, raktárral, gyártással és irodahelyiségekkel. A Mill & Mortar elkötelezett a kiváló minőségű fűszerek(sók, fűszernövények, egyéb fűszerek, minőségi snackek stb.) biztosítása mellett, és arra összpontosít, hogy a fűszerek sok csodálatos történetét elmesélje, valamint inspirációt és hozzávalókat nyújtson az ételek fűszerezéséhez.

A márka koncepciója

A márka koncepciójának középpontjában az a gondolat áll, hogy a fűszerek nem csupán az ételek ízesítésére szolgálnak, hanem gazdag történelem és kultúra áll mögöttük. A Mill & Mortar célja, hogy megossza az egyes fűszerek mögött álló történeteket, a termesztés és betakarítás módjától kezdve a világ különböző részein betöltött kulturális jelentőségükig. Ez a megközelítés nem csak oktatási elemet ad a főzéshez, hanem arra is ösztönzi a vásárlókat, hogy új és izgalmas ízeket fedezzenek fel. A Mill & Mortar fűszerek olyan egyedi termékek, amelyek mesélhetnek azokról az emberekről, akik keményen dolgoznak azért, hogy valami egyedit hozzanak létre.

Mill & Mortar termékcsalád

A Mill & Mortar több mint 60 fűszert és sót tartalmazó alapfűszerek széles választékát kínálja. Termékeiket a világ minden tájáról szerzik be, és a rendelkezésre álló legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználására összpontosítanak. Minden fűszert kézzel szüretelnek, kézzel válogatnak és kézzel csomagolnak, így biztosítva, hogy minden egyes termék a legmagasabb minőséget képviselje.

A "származási termék" elve

A Mill & Mortar egyik alapelve a "származási termék" elve. Ez azt jelenti, hogy olyan fűszereket keresnek és kínálnak, amelyek úgy néznek ki, olyan illatúak és olyan ízűek, mint amikor betakarították őket. A vállalat tudja, hogy mikor és hogyan termesztik és szedik a fűszereket, gondoskodik arról, hogy a folyamat fenntartható legyen, hogy a talaj erőforrásai ne merüljenek ki, és hogy az emberek, az állatok és más ökoszisztémák ne sérüljenek.

A márka elkötelezett amellett, hogy olyan beszállítókkal dolgozzon együtt, akik felelős és fenntartható módon állítják elő termékeiket. Szorosan együttműködnek beszállítóikkal annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a szigorú minőségi előírásoknak, és átláthatóan tájékoztatnak arról, hogy termékeik honnan származnak és hogyan készülnek.

Nagyszerű ajándék a főzés szerelmeseinek a Mill & Mortar fűszerek elegáns csomagolásának köszönhetően

A Mill & Mortar elegáns, minimalista csomagolása a márka minőség és fenntarthatóság iránti elkötelezettségét tükrözi. A csomagolás újrahasznosított anyagokból készül, és úgy tervezték, hogy a lehető legjobban fenntartható legyen. Az egyszerű, mégis stílusos kialakítás lehetővé teszi, hogy a fűszerek kerüljenek a középpontba, hangsúlyozva a márka termékre való összpontosítását.

A Mill & Mortar fűszerek otthoni és profi szakácsok számára egyaránt alkalmasak. Kiváló minőségű fűszerek és ételízesítők választéka végtelen kísérletezési és kreativitási lehetőséget kínál a konyhában. Legyen szó tapasztalt szakácsról vagy otthoni szakácsról, a Mill & Mortar fűszerei tökéletes kiegészítői bármely ételnek.