Zone

"
A Zone Denmark egy dán márka, amely gyönyörű, funkcionális és kiváló minőségű termékeket készít az otthonok számára, a minimalista dizájnra és a részletekre való odafigyelésre összpontosítva. Akár fürdőszobai kiegészítőt, otthoni bárjába való szerkentyűket, szép üvegárut vagy életmód terméket keres, a Zone Denmark kínál valamit, ami biztosan tetszeni fog.
"
összesen 95 termék
Mosogatószett 4 db SINGLES, fekete, Zone Denmark
20 890 Ft –7 %
19 290 Ft
ZO330446
Fürdőszoba polc RIM 44 cm, fekete, alumínium, Zone Denmark ZO14642
Bortartó ROCKS 51 cm, fekete, fém, Zone Denmark
39 990 Ft
ZO26657
Mosogató készlet 4 db, bézs, Zone Denmark
20 890 Ft
ZO15240
Mosogatószett 5 db DIISH, szürke, Zone Denmark
35 590 Ft
ZO26670
WC kefe UME 39 cm, fekete, kerámia, Zone Denmark
29 690 Ft
ZO330401
Szennyeskosár UME 60 l, fehér, műanyag, Zone Denmark ZO26525
Mosogató készlet 4 db, világosszürke, Zone Denmark ZO15238
RIM zuhanylehúzó 22 cm, fehér, fém, Zone Denmark
24 490 Ft
ZO14894
Törülközőtartó RIM 70 cm, fehér, alumínium, Zone Denmark ZO14473
Mosogatószett 4 db, taupe, Zone Denmark
20 890 Ft
ZO28078
WC kefe UME 39 cm, világosszürke, kerámia, Zone Denmark ZO331927
Fel
További termékek

Zone Denmark - minimalista, letisztult és funkcionális dán dizájn

A Zone Denmark egy olyan márka, amely a minimalista, tiszta és funkcionális dizájn szinonimája. A márka gazdag múltra tekint vissza 1997-ben, amikor Dániában megalapították. A Zone Denmark filozófiája, hogy olyan termékeket tervezzen, amelyek egyszerre szépek és funkcionálisak, a hangsúlyt a minőségre és a kézművességre helyezve.

Zone Denmark, a konvenciókat megkérdőjelező dizájn

A Zone Denmark a modern trendeket innovatív dán tervezőkkel szoros párbeszédben értelmezi. A legnagyobb inspirációt a design szerelmesei jelentik világszerte, akik osztoznak az egyszerűség és a pozitivitás iránti szenvedélyében. Az eredmény egy funkcionális lakberendezés, amely megkérdőjelezi a konvenciókat, kíváncsivá tesz és megszépíti a mindennapi életet. A kifejezésmód őszinte és minimalista, az anyagok vonzóak, a termékek pedig innovatívak. Ezért a Zone Denmark rendszeresen nyer nemzetközi designdíjakat, és ezért a márka

Zone Denmark - funkcionális termékek a fürdőszobába és otthonába

A Zone Denmark egyik legjelentősebb termékcsaládja a fürdőszobai kollekció, amely a fürdőszobai kiegészítők széles választékát kínálja, többek között a következőket szappanadagolókfogkefetartók és WC-kefék. A kollekció minimalista dizájnja tökéletes kiegészítője bármely modern fürdőszobának, tiszta vonalai és elegáns formái a nyugalom és a nyugalom érzetét keltik.

A Zone Denmark termékkínálata azonban messze túlmutat a fürdőszobai kollekción. Az otthoni bárkellékek, üvegáruk és otthoni termékek széles választékát kínálják, amelyek mindegyike azonos elkötelezettséget mutat a minőség, a funkcionalitás és a dizájn iránt. A márka jellegzetes esztétikája elegáns, minimalista és modern, a tiszta vonalakra, a visszafogott, természetes színekre és az egyszerű, organikus formákra összpontosítva.

Díjnyertes termékek a funkcionális design rajongóinak

A márka számos formatervezési díjat kapott, többek között German Design Award, if Design Award, Red Dot Design Award. A legtöbb díjat kapott termékek és kollekciók a Peili és az Ume sorozat (érzékelővel ellátott adagolóval), a Singles kollekció, az INU sorozat és a kör alakú tárolók.

Ezek a díjak bizonyítják a Zone Denmark elkötelezettségét a kiváló tervezés és az innováció iránt. A márka termékei egyedi és funkcionális formatervezésükről, kiváló minőségű anyagaikról és a részletekre való odafigyelésükről ismertek.

Összefoglalva, a Zone Denmark egy olyan márka, amely gyönyörű, funkcionális és kiváló minőségű termékek létrehozására törekszik az otthonok számára. A minimalista dizájnra, a minőségi anyagokra és a részletekre való odafigyelésre helyezi a hangsúlyt. Akár fürdőszobai kiegészítőt, akár konyhai vagy bárpultos kütyüt, akár egy szép szett keres, a Zone Denmark kínál valamit, ami biztosan tetszeni fog.