Zone

"
A Zone Denmark egy dán márka, amely gyönyörű, funkcionális és kiváló minőségű termékeket készít az otthonok számára, a minimalista dizájnra és a részletekre való odafigyelésre összpontosítva. Akár fürdőszobai kiegészítőt, otthoni bárjába való szerkentyűket, szép üvegárut vagy életmód terméket keres, a Zone Denmark kínál valamit, ami biztosan tetszeni fog.
"
összesen 101 termék
Zuhanylehúzó RIM 22 cm, fehér, fém, Zóna Dánia
21 540 Ft
ZO14894
Fürdőszobai kuka UME 4 l, fekete, műanyag, Dánia zóna ZO330405
Mosogatószett SINGLES, 4 db, fekete, Zone Dánia
19 290 Ft
ZO330446
Fürdőszobai kuka RIM 3 l, fehér, alumínium, Dánia zóna ZO14496
Mosogatószett 4 db, taupe, Zone Denmark
19 340 Ft –8 %
17 620 Ft
ZO28078
Mosogatószett, 4 db, világosszürke, Dánia zóna
18 410 Ft
ZO15238
DIISH mosogatószett, 5 db, szürke, Zone Denmark
34 520 Ft
ZO26670
WC kefetartó TIME 36 cm, fekete, beton, Zone Dánia
31 270 Ft
ZO28117
WC kefetartó UME 39 cm, taupe, kerámia, Zone Denmark ZO26433
Fali tükör RIM 70 cm, fekete, alumínium, Zone Dánia ZO14643
WC-papír tartó RIM 15 cm, fekete, alumínium, Zone Denmark ZO14637
Fel
További termékek

Zone Denmark - minimalista, letisztult és funkcionális dán dizájn

A Zone Denmark egy olyan márka, amely a minimalista, tiszta és funkcionális dizájn szinonimája. A márka gazdag múltra tekint vissza 1997-ben, amikor Dániában megalapították. A Zone Denmark filozófiája, hogy olyan termékeket tervezzen, amelyek egyszerre szépek és funkcionálisak, a hangsúlyt a minőségre és a kézművességre helyezve.

Zone Denmark, a konvenciókat megkérdőjelező dizájn

A Zone Denmark a modern trendeket innovatív dán tervezőkkel szoros párbeszédben értelmezi. A legnagyobb inspirációt a design szerelmesei jelentik világszerte, akik osztoznak az egyszerűség és a pozitivitás iránti szenvedélyében. Az eredmény egy funkcionális lakberendezés, amely megkérdőjelezi a konvenciókat, kíváncsivá tesz és megszépíti a mindennapi életet. A kifejezésmód őszinte és minimalista, az anyagok vonzóak, a termékek pedig innovatívak. Ezért a Zone Denmark rendszeresen nyer nemzetközi designdíjakat, és ezért a márka

Zone Denmark - funkcionális termékek a fürdőszobába és otthonába

A Zone Denmark egyik legjelentősebb termékcsaládja a fürdőszobai kollekció, amely a fürdőszobai kiegészítők széles választékát kínálja, többek között a következőket szappanadagolókfogkefetartók és WC-kefék. A kollekció minimalista dizájnja tökéletes kiegészítője bármely modern fürdőszobának, tiszta vonalai és elegáns formái a nyugalom és a nyugalom érzetét keltik.

A Zone Denmark termékkínálata azonban messze túlmutat a fürdőszobai kollekción. Az otthoni bárkellékek, üvegáruk és otthoni termékek széles választékát kínálják, amelyek mindegyike azonos elkötelezettséget mutat a minőség, a funkcionalitás és a dizájn iránt. A márka jellegzetes esztétikája elegáns, minimalista és modern, a tiszta vonalakra, a visszafogott, természetes színekre és az egyszerű, organikus formákra összpontosítva.

Díjnyertes termékek a funkcionális design rajongóinak

A márka számos formatervezési díjat kapott, többek között German Design Award, if Design Award, Red Dot Design Award. A legtöbb díjat kapott termékek és kollekciók a Peili és az Ume sorozat (érzékelővel ellátott adagolóval), a Singles kollekció, az INU sorozat és a kör alakú tárolók.

Ezek a díjak bizonyítják a Zone Denmark elkötelezettségét a kiváló tervezés és az innováció iránt. A márka termékei egyedi és funkcionális formatervezésükről, kiváló minőségű anyagaikról és a részletekre való odafigyelésükről ismertek.

Összefoglalva, a Zone Denmark egy olyan márka, amely gyönyörű, funkcionális és kiváló minőségű termékek létrehozására törekszik az otthonok számára. A minimalista dizájnra, a minőségi anyagokra és a részletekre való odafigyelésre helyezi a hangsúlyt. Akár fürdőszobai kiegészítőt, akár konyhai vagy bárpultos kütyüt, akár egy szép szett keres, a Zone Denmark kínál valamit, ami biztosan tetszeni fog.