Habverő és keverő kiegészítők

összesen 16 termék
Bamix botmixerhez való habverő korong, Bamix
5 780 Ft –11 %
5 090 Ft
BX3000002
Botmixer állvány DELUXE, fehér, Bamix
7 330 Ft
BX3004002
Mérőedény 1000 ml, fedéllel, Bamix
8 060 Ft
BX3002002
Habverő csatlakozó, Bamix
6 140 Ft
BX3000003
Tartalék turmixgép tartály K400 1,6 l, műanyag, KitchenAid KA5KSB2056JPA
Por lemez a Bamix botmixerhez, Bamix
7 560 Ft
BX3001021
Húsdaráló S penge, Bamix
7 350 Ft
BX3000004

Keverő tartozékok - a keverő sokoldalúságának növelése

Mik a keverők tartozékai?

A keverő tartozékok olyan pótalkatrészek vagy tartozékok, amelyek a keverővel párosítva növelik annak sokoldalúságát és funkcionális skáláját. A Kulina'turmixgépek. turmixgépek és darálók kategóriában számos készüléket találsz, amelyek között kézi turmixgépek, reszelők, turmixgépek, kézi turmixgépek, stand turmixgépek, aprítógépek és húsdarálók szerepelnek.

A keverő tartozékok használatával módosíthatja keverőjét, hogy az megfeleljen egyedi igényeinek és ízlésének, és weboldalunkon számos tartozékot kínálunk olyan neves gyártóktól, mint a Bamix és a Bamix KitchenAid.

Melyek a főbb keverő tartozékok a Kulina oldalon ?

A keverő hasznos és alkalmazkodóképes voltát különféle keverő tartozékok használatával erősítheti.

  • Csere keverőtálak: A keverők többségének van egy keverőtálja, amely a tartalom összekeverésére szolgál. A tál mérete a keverőgép méretétől és a keverendő összetevők mennyiségétől függően változik. A Kulina weboldalon találhat csere keverőtálakat mixerekhez és turmixgépekhez, amelyeket olyan prémium kategóriás konyhai készülékgyártók készítenek, mint a KitchanAid.
  • Állványok a tartozékokhoz: Egyes márkák kínálnak állványokat a mixer tartozékaihoz, amelyek a munkalapra vagy a falra szerelhetők. Segítenek a mellékletek biztonságos és szervezett tárolásában.
  • Csiszolófelszerelés: A botmixerhez való őrlőfelszerelés lehetővé teszi, hogy kemény sajtot, száraz kenyeret és mindenféle diófélét, gabonafélét és magot őröljön botmixerével.
  • Személyes kancsók/konténerek: Segítségével tárolhatja és szállíthatja a turmixokat, leveseket stb., amelyeket a stand- vagy botmixerrel készít

Ez csak néhány a legfontosabb keverő tartozékok közül, amelyeket kínálunk. Nézd meg őket most!

Hogyan ápolhatom a keverő tartozékait?

A keverőgép tartozékainak megfelelő tárolása, teljes szárítása és rendszeres tisztítása az egyetlen, amit a gondozásukhoz meg kell tennie. Minden használat után mossa ki a tartozékokat meleg, szappanos vízben, majd alaposan szárítsa meg őket, hogy elkerülje a nedvesség felhalmozódását.

Kerülje a felületet károsító, súroló hatású tisztítószerek használatát, és tárolja őket száraz környezetben. Rendkívül fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük a kopást, és a sérült elemeket a lehető leghamarabb ki kell cserélni.

Ezek az egyszerű lépések segítenek abban, hogy a keverő tartozékai hosszú éveken át jó állapotban maradjanak.