Etat Libre D'Orange

Az Etat Libre d'Orange, egy francia parfüméria, amely szereti sokkolni rajongóit soha nem érzett illatokkal, meglepő kompozíciókkal, valamint termékeik eredeti nevével és csomagolásával, amelyek tükrözik a különc tartalmukat. Ön elég bátor ahhoz, hogy kipróbálja az egyik illatgyertyájukat?
összesen 7 termék
Illatgyertya YOU OR SOMEONE LIKE YOU, Etat Libre d'Orange ELDYOU200B
Illatgyertya I AM TRASH, Etat Libre d'Orange
20 760 Ft
ELDLFD200B
Illatgyertya REMARKABLE PEOPLE, Etat Libre d'Orange
20 760 Ft
ELDRMK200B
Illatgyertya HERMANN, Etat Libre d'Orange
20 760 Ft
ELDHER200B

Etat Libre d'Orange - lázadó francia parfümériák, tele dizájnnal és féktelen ötletekkel

Etat Libre d'Orange egy egyedülálló és innovatív francia parfümériát, amelyet 2006-ban alapított Etienne de Swardt Párizsban. Ez a márka gyorsan népszerűvé vált a parfümök szerelmesei körében az illatok megalkotásának szokatlan megközelítése és a merész marketingkampányok miatt.

Etienne de Swardtot, a Etat Libre d'Orange alapítóját a punk lázadó szelleme és a szürrealista mozgalom művészi szabadsága inspirálta. Olyan márkát akart létrehozni, amely megkérdőjelezi az illatokról alkotott hagyományos elképzeléseket, és feszegeti a parfümök világában elfogadhatónak tekintett határokat.

A márka által kínált és a Kulina oldalon elérhető gyertyák is azzal a törekvéssel születtek, hogy legyőzzék a tiltott dolgokat és megszegjék a szabályokat. Szeretnéd tudni, milyen illata van egy ilyen illatgyertyának? Ellenőrizze az illatgyertyákat, és változtassa meg a belső tér hangulatát.

Etat Libre d'Orange - a márka, amelyhez nem hasonlít senki máshoz

A Etat Libre d'Orange márka egyik jellemzője a provokatív és gyakran humoros marketingkampányok. Illataik és gyertyáik provokatív neveket viselnek, mint például "Fat Electrician" "Remarkable people" és "I Am Trash" A márkaépítés e játékos megközelítése segített a márkának kitűnni a zsúfolt piacon, és elkötelezett vásárlói tábort szerzett nekik, akik értékelik tiszteletlen és merész hozzáállásukat.

A Etat Libre d'Orange innovatív illatai mellett a feltűnő flakondizájnjáról és szokatlan csomagolásáról is ismert. Minden egyes üveg és gyertya úgy van megtervezve, hogy tükrözze a benne lévő illat egyedi személyiségét, és a márka számos formatervezési díjat nyert innovatív csomagolásáért.

Az egyik dolog, ami a Etat Libre d'Orange-t megkülönbözteti más illatmárkáktól, az a kiváló minőségű összetevők használata iránti elkötelezettség. Az iparág legjobb parfümkészítőivel dolgoznak együtt, hogy olyan illatokat hozzanak létre, amelyek egyszerre egyediek és tartósak. Számos illatuk kegyetlenségtől mentes és vegán, ami népszerű választássá teszi őket azon fogyasztók körében, akik tudatában vannak vásárlásuk környezetre gyakorolt hatásának.

Etat Libre d'Orange és gyertyái

Etat Libre d'Orange szokatlan megközelítése az illatok létrehozásában és a kiváló minőségű alapanyagok használata iránti elkötelezettsége vezetett a szokatlan illatú gyertyák kollekciójához. Fedezze fel az ismeretlent, nézze meg, milyen illatuk van, tapasztalja meg a belső tér új hangulatát, vagy ajándékozza a Etat Libre d'Orange gyertyát egy olyan barátjának, aki imádja a parfümöket. A gyertya csomagolása, valamint az üvegedény kialakítása nagyon különlegessé és emlékezetessé teszi az ajándékot.