Palacsintasütő gépek

összesen 2 termék
Palacsintasütő LONO 33 cm, WMF
45 790 Ft –5 %
43 220 Ft
WM0415120011
Palacsintasütő CM 2199, Severin
38 410 Ft
SEVECM2199

Crepe-készítők - Tökéletes készülék finom vékony palacsinták és palacsinták készítéséhez

Mi az az elektromos palacsintasütő?

Az elektromos kreppkészítő egy olyan konyhai eszköz, amelyet arra terveztek, hogy gyorsan és könnyedén készítsen vékony, kerek és ízletes kreppeket. Egy lapos, kör alakú főzőfelületből áll, amelyet elektromos fűtőelemmel fűtenek, és gyakran tapadásmentes anyaggal van bevonva.

A Kulina weboldalon elérhető egyes modellekhez további tartozékok is tartoznak, mint például a kreppforgató vagy a kreppszóró.

Szüksége van egy kreppkészítőre?

Ha csak időnként készít kreppet, akkor használhatja a hagyományos serpenyőjét vagy egy krepp serpenyőt, de ha Ön vagy a családja a krepp szerelmese, és állandóan készíti, akkor egy kreppszóró jó választás lesz.

Az elektromos palacsintasütőket a kezdő és a tapasztalt szakácsok egyaránt kedvelik, mert egyszerűen kezelhetők, hatékonyak és tökéletes eredményt garantálnak. Elektromos kreppkészítőinket gondosan válogatjuk ki olyan neves gyártóktól, mint a következők WMF és a Severin.

Hogyan kell használni az elektromos palacsintasütőt?

Kreppet készíteni elektromos kreppkészítővel? Egyszerű!

  • Készítse el a tésztát, és melegítse elő a gépet.
  • Öntsön egy kis mennyiségű tésztát a sütőfelület közepére, és terítse el egyenletesen a tésztát egy kreppszóró segítségével.
  • Ezután 30-60 másodpercig sütjük a palacsintát, megfordítjuk, további 30-40 másodpercig sütjük, majd egy spatulával kiszedjük, és addig ismételjük az eljárást, amíg az összes szükséges palacsintát elkészítjük.

A készülék kezelése során feltétlenül tartsa be a gyártó utasításait és biztonsági óvintézkedéseit, és viseljen sütőkesztyűt vagy más hőálló kesztyűt.

Mit lehet sütni egy elektromos palacsintasütőn?

Az elektromos palacsintasütő a palacsintán kívül számos más étel elkészítéséhez is használható. Ez csak néhány közülük:

Palacsinta: Elektromos palacsintasütő géppel finom palacsintákat lehet készíteni. Csak öntse a palacsintatésztát a forró sütőlapra, majd fordítsa meg, amikor buborékok keletkeznek.

Tortillák: Készítsen saját tortillát otthon egy elektromos kreppkészítő segítségével. Keverjük össze a lisztet, a sót, a vizet és az olajat, hogy tésztát kapjunk. Vékonyra kell sodorni, és kreppgépen addig kell sütni, amíg csak halványan meg nem barnul.

Grillezett sajtos szendvicsek: A grillezett sajtos szendvics elkészítéséhez tegye a kenyeret és a sajtot a grillre, és süsse addig, amíg a sajt megolvad, a kenyér pedig ropogós nem lesz.

Quesadillák: A ropogós quesadillák készítéséhez is tökéletes egy elektromos palacsintasütő. Tegye a kívánt tölteléket egy tortillába, hajtsa félbe, és süsse a kreppgépen, amíg ropogós és aranyszínű nem lesz.