Nachtmann

A Nachtmann az elegáns, fényűző kristálypoharat jelenti, amely az Ön asztalának dísze lesz - mind a mindennapokban, mind a különleges alkalmakkor. Poharak, kancsók, tálak, bor- és whiskys poharak, vázák - válasszon időtlen klasszikusokat.
összesen 117 termék
Étkező tál BOSSA NOVA, 2 db szett, Nachtmann
13 350 Ft
NM99681
Szemüveg BOSSA NOVA, szett 12, átlátszó, Nachtmann
28 990 Ft
NM102710
Váza MINERVA GOLD 32 cm, tiszta, Nachtmann
123 690 Ft –5 %
117 500 Ft
NM104160
Tálaló tányér BOSSA NOVA 42 cm, Nachtmann
20 150 Ft
NM81412
Szemüveg HIGHLAND, szett 12, átlátszó, Nachtmann
29 790 Ft
NM101754
Tortatartó állvány BOSSA NOVA 32 cm, tálakkal, Nachtmann NM99528
Váza MINERVA PLATINUM 32 cm, tiszta, Nachtmann
123 690 Ft
NM104161
Töltőtányér BOSSA NOVA 32 cm, 2 db szett, Nachtmann NM93511
Fel
További termékek

Nachtmann - a legjobb bajor kristály

Nachtmann a kristályüvegek világában jól ismert márka, amely kivételes minőségéről és egyedi formatervezéséről híres. A márka több mint 180 éve gyárt finom kristály termékeket, és ismert a precíz kézműves munkáról és a részletekre való odafigyelésről.

A Nachtmann márka története

A Nachtmann márka gyökerei a németországi Bajor-erdőben találhatók, ahol 1834-ben alapították. A NACHTMANN logó stilizált N betűje az alapító, Joh. Michael Nachtmann. A márka gyorsan híressé vált kiváló minőségű kristálytermékeiről, és hamarosan a nemzetközi piacokra is kiterjesztette hatókörét.

2004-ben a Nachtmann márkát felvásárolta a Riedel, egy neves osztrák kristályüveggyártó vállalat. Ez az egyesülés lehetővé tette a Nachtmann számára, hogy bővítse termékválasztékát, és tovább erősítse a kivételes minőségről szerzett hírnevét.

A gyártás során felhasznált anyagok

Nachtmann csak a legjobb nyersanyagokat használja fel kristályüvegedényei gyártásához. A márka üvegét egy különleges kristálytípusból készítik, amely tisztaságáról és ragyogásáról híres. Ez a kristály rendkívül tartós is, így a Nachtmann termékei hosszú éveken át élvezhetők.

Nachtmanntermékválasztékát

Nachtmann kristályüveg termékek széles választékát kínálja, beleértve a különböző típusú poharakat - borospoharak, söröspoharak, pezsgőspoharak és whiskys poharak -, de tálakat, tálalótálakat és süteményes tálakat is. Minden terméket úgy terveztek, hogy fokozza az ivás élményét és emelje az italok megjelenését.

Mi a különleges a Nachtmann's whisky poharak és a Punk sorozatban?

Nachtmanna whiskys poharak különösen figyelemre méltóak merész kialakításuk miatt. A márka tervezői olyan whiskys poharakat hoztak létre, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikailag is tetszetősek. Ezeket a poharakat úgy tervezték, hogy fokozzák a whisky aromáját és ízét, így igazán kivételes ivási élményt nyújtanak.

A Nachtmann Punk sorozat egy olyan kristályüveg-kollekció, amely feltűnően egyedi dizájnnal rendelkezik. A kollekció tartalmaz egy whiskys poharat, egy long drink poharat és egy söröskorsót, amelyek mindegyike merész, punk ihletésű, kristályba maratott mintával rendelkezik. A dizájn éles és modern, így a Punk sorozat népszerű választás azok számára, akik egy kis személyiséget szeretnének hozzáadni az italkészletükhöz. Szokatlan kialakítása ellenére a Punk sorozatot ugyanolyan precizitással és a részletekre való odafigyeléssel készítik, mint a Nachtmann összes termékét, biztosítva, hogy minden egyes pohár a legmagasabb minőséget képviselje.

German Design Award a Nachtmann's SPHERE glass sorozat esetében

2016-ban a Nachtmann' SPHERE üveg sorozatát a rangos German Design Award díjjal tüntették ki (a sorozatot a "Special Mention" kategóriában díjazták). Korábban 2015-ben Red Dot Design Awardot, 2014-ben pedig Bayerischer Staatspreis díjat kapott kiváló formatervezéséért. Ez a sorozat számos gyönyörűen megmunkált üvegárut tartalmaz, többek között whiskys poharakat, pezsgőspoharakat és borospoharakat. A sorozat minden egyes termékét egyedi gömb alakja jellemzi, amely vizuálisan lenyűgöző és funkcionális.

Miért értékelik az emberek a Nachtmann designt?

Az emberek nagyra értékelik a Nachtmann designját, mert egyszerre elegáns és funkcionális. A márka kristálypoharait úgy tervezték, hogy fokozzák az ivás élményét és emeljék az italok megjelenését. A Nachtmann termékei emellett kivételes minőségükről és tartósságukról híresek, így bölcs befektetésnek számítanak azok számára, akik értékelik a finom kristályüvegeket.

Összefoglalva, a Nachtmann egy olyan márka, amely több mint 180 éve gyárt kivételes kristályüveg termékeket. A márka a kiváló minőségű anyagok használata, a precíz kézműves munka és a merész dizájn miatt világszerte a kristályüvegek kedvelőinek kedvencévé vált. Akár borospoharakat, söröspoharakat, pezsgőspoharakat vagy whiskys poharakat keres, a Nachtmann oldalon megtalálja azt a terméket, amely fokozza az ivási élményt és feldobja az italok megjelenését.