Nachtmann

A Nachtmann az elegáns, fényűző kristálypoharat jelenti, amely az Ön asztalának dísze lesz - mind a mindennapokban, mind a különleges alkalmakkor. Poharak, kancsók, tálak, bor- és whiskys poharak, vázák - válasszon időtlen klasszikusokat.
összesen 135 termék
Whiskys pohár SHU FA 330 ml, 4 db szett, Nachtmann
11 870 Ft
NM98063
Hosszú italospohár SCULPTURE, 4 db szett, 420 ml, Nachtmann NM101967
Fehér borospohár PALAIS, 6 db szett, Nachtmann
27 610 Ft
NM92952
Salátástál BOSSA NOVA 30 cm, Nachtmann
10 880 Ft
NM77688
Váza MINERVA GOLD 32 cm, tiszta, Nachtmann
127 000 Ft –12 %
111 620 Ft
NM104160
Hosszú italospohár SHU FA 360 ml, 4 db szett, Nachtmann NM98064
Pezsgőhűtő NOBLESSE, Nachtmann
26 650 Ft –32 %
18 080 Ft
NM102385
Fel
További termékek

Nachtmann - a legjobb bajor kristály

Nachtmann a kristályüvegek világában jól ismert márka, amely kivételes minőségéről és egyedi formatervezéséről híres. A márka több mint 180 éve gyárt finom kristály termékeket, és ismert a precíz kézműves munkáról és a részletekre való odafigyelésről.

A Nachtmann márka története

A Nachtmann márka gyökerei a németországi Bajor-erdőben találhatók, ahol 1834-ben alapították. A NACHTMANN logó stilizált N betűje az alapító, Joh. Michael Nachtmann. A márka gyorsan híressé vált kiváló minőségű kristálytermékeiről, és hamarosan a nemzetközi piacokra is kiterjesztette hatókörét.

2004-ben a Nachtmann márkát felvásárolta a Riedel, egy neves osztrák kristályüveggyártó vállalat. Ez az egyesülés lehetővé tette a Nachtmann számára, hogy bővítse termékválasztékát, és tovább erősítse a kivételes minőségről szerzett hírnevét.

A gyártás során felhasznált anyagok

Nachtmann csak a legjobb nyersanyagokat használja fel kristályüvegedényei gyártásához. A márka üvegét egy különleges kristálytípusból készítik, amely tisztaságáról és ragyogásáról híres. Ez a kristály rendkívül tartós is, így a Nachtmann termékei hosszú éveken át élvezhetők.

Nachtmanntermékválasztékát

Nachtmann kristályüveg termékek széles választékát kínálja, beleértve a különböző típusú poharakat - borospoharak, söröspoharak, pezsgőspoharak és whiskys poharak -, de tálakat, tálalótálakat és süteményes tálakat is. Minden terméket úgy terveztek, hogy fokozza az ivás élményét és emelje az italok megjelenését.

Mi a különleges a Nachtmann's whisky poharak és a Punk sorozatban?

Nachtmanna whiskys poharak különösen figyelemre méltóak merész kialakításuk miatt. A márka tervezői olyan whiskys poharakat hoztak létre, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikailag is tetszetősek. Ezeket a poharakat úgy tervezték, hogy fokozzák a whisky aromáját és ízét, így igazán kivételes ivási élményt nyújtanak.

A Nachtmann Punk sorozat egy olyan kristályüveg-kollekció, amely feltűnően egyedi dizájnnal rendelkezik. A kollekció tartalmaz egy whiskys poharat, egy long drink poharat és egy söröskorsót, amelyek mindegyike merész, punk ihletésű, kristályba maratott mintával rendelkezik. A dizájn éles és modern, így a Punk sorozat népszerű választás azok számára, akik egy kis személyiséget szeretnének hozzáadni az italkészletükhöz. Szokatlan kialakítása ellenére a Punk sorozatot ugyanolyan precizitással és a részletekre való odafigyeléssel készítik, mint a Nachtmann összes termékét, biztosítva, hogy minden egyes pohár a legmagasabb minőséget képviselje.

German Design Award a Nachtmann's SPHERE glass sorozat esetében

2016-ban a Nachtmann' SPHERE üveg sorozatát a rangos German Design Award díjjal tüntették ki (a sorozatot a "Special Mention" kategóriában díjazták). Korábban 2015-ben Red Dot Design Awardot, 2014-ben pedig Bayerischer Staatspreis díjat kapott kiváló formatervezéséért. Ez a sorozat számos gyönyörűen megmunkált üvegárut tartalmaz, többek között whiskys poharakat, pezsgőspoharakat és borospoharakat. A sorozat minden egyes termékét egyedi gömb alakja jellemzi, amely vizuálisan lenyűgöző és funkcionális.

Miért értékelik az emberek a Nachtmann designt?

Az emberek nagyra értékelik a Nachtmann designját, mert egyszerre elegáns és funkcionális. A márka kristálypoharait úgy tervezték, hogy fokozzák az ivás élményét és emeljék az italok megjelenését. A Nachtmann termékei emellett kivételes minőségükről és tartósságukról híresek, így bölcs befektetésnek számítanak azok számára, akik értékelik a finom kristályüvegeket.

Összefoglalva, a Nachtmann egy olyan márka, amely több mint 180 éve gyárt kivételes kristályüveg termékeket. A márka a kiváló minőségű anyagok használata, a precíz kézműves munka és a merész dizájn miatt világszerte a kristályüvegek kedvelőinek kedvencévé vált. Akár borospoharakat, söröspoharakat, pezsgőspoharakat vagy whiskys poharakat keres, a Nachtmann oldalon megtalálja azt a terméket, amely fokozza az ivási élményt és feldobja az italok megjelenését.