Whisky poharak

összesen 59 termék
Konyakos pohár 210 ml, Eva Solo
13 990 Ft –13 %
12 160 Ft
ES541014
Whiskys pohár NOBLESSE, 4 db szett, 295 ml, Nachtmann
10 880 Ft
NM89207
Whiskys pohár 270 ml, Eva Solo
13 990 Ft
ES821301
Whiskys pohár EASY, 6 db szett, 300 ml, WMF
25 290 Ft
WM0907369990
Whiskys pohár PERFECT SERVE, 4 db szett, 270 ml, Spiegelau SP4500177
Whiskys pohár PUNK 330 ml, fekete, Nachtmann
8 390 Ft –18 %
6 870 Ft
NM100055
Whiskys pohár PUNK 330 ml, réz, Nachtmann
8 390 Ft –7 %
7 740 Ft
NM100054
Whiskys pohár SCULPTURE 340 ml, Nachtmann
10 690 Ft
NM101968
Vizespohár S.O.F. NOBLESSE 245 ml, 4 db szett, Nachtmann NM98857
Fel
További termékek

Whiskys poharak - a whisky ízléses kortyolásához

Mi az a whiskys pohár, és miért érdemes whiskys pohárkészletet beszerezni?

A whiskys pohár egy különleges üvegáru, amelyet whisky, bourbon vagy más hasonló szeszes italok tálalására használnak. A whiskys poharak számos méretben, formában és kivitelben léteznek, amelyek mindegyike különleges előnyökkel és tulajdonságokkal rendelkezik. Gyakran használják őket olyan koktélok felszolgálásához, mint az Old Fashioned vagy a Manhattan, így ha Ön a whisky rajongója, vagy ha a barátai szeretik a whiskyt a sziklán inni, gondoskodjon arról, hogy legyen egy szép whiskys pohárkészlet az otthoni bárban.

Milyen típusú pohár a legjobb a whiskyhez?

Az ideális whiskys pohár a felszolgált whisky típusától és a személyes preferenciáktól függ. Az ideális whiskys pohár olyan, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a whisky színét, illatát és ízét.

A weboldalunkon található széles körű kollekcióban megtalálhatja az ízlésének pontosan megfelelő poharat. Whiskys poharainkat olyan neves cégek készítik, mint például a Liiton - egy olyan márka, amely olyan poharakra specializálódott, amelyek nemcsak a whiskyivást teszik élvezetessé, hanem lehetővé teszik azt is, hogy jég nélkül, másodpercek alatt lehűtse a whiskyt. Whiskys pohárkészleteink nagyszerű ajándékok férjének, testvérének, apjának vagy barátjának is.

Van különbség a skót whisky- és a whiskys poharak között? Milyen típusú whiskys poharak vannak?

Általánosságban a skót whisky a Skóciában előállított whisky egy fajtája, míg a whisky egy átfogóbb kifejezés a desztillált szeszes italokra, amely a stílusok és fajták széles skáláját foglalja magában.

Ami a poharakat illeti, többféle pohár létezik, amelyeket kifejezetten whiskyhez és skót whiskyhez terveztek, és minden pohárnak megvan a maga egyedi formája és stílusa. A whisky és skót whisky poharak tipikus típusai a következők:

Pohár pohár: Gyakran használják whisky és más szeszes italok jéggel történő felszolgálásához.

Régimódi üveg: Ezt az alacsony gömbölyű poharat gyakran használják whisky és más alkoholos italok felszolgálásához sima vagy egy kis jéggel.

Glencairn üveg: Ez egy olyan whiskys pohártípus, amelyet elsősorban skót whiskyhez terveztek, tulipán alakú táljával, amely lehetővé teszi, hogy a skót whisky aromái koncentrálódjanak és felerősödjenek.

Copita Glass: Ez egy olyan üvegfajta, amelynek tulipán alakú tálkája hasonlít a Glencairn-üveghez, de kisebb és karcsúbb.

Snifter pohár: Ez a fajta pohár széles tállal rendelkezik, amely lehetővé teszi a szeszes ital kavargatását és levegőztetését, hogy javítsa annak illatát és ízét. Gyakran használják pálinka felszolgálásához, de whiskyhez és skót whiskyhez is használható.

Bizonyos poharak kiemelhetik a szeszes italok ízét és illatát, míg más poharak inkább jéggel vagy italokkal való tálalásra alkalmasak. Nézze meg kockaformáinkat, jégvödreinket és bartender eszközeinket, hogy felkészülhessen vendégei minden rendelésére.