De Buyer

A de Buyer a francia sütés-főzési hagyományokat követi, amelyet Ön is könnyedén bevezethet konyhájába. Édes vagy sós? Vásárolja meg a tartozékokat a de Buyer-től, és döntse el.
összesen 307 termék
Serpenyő MINERAL B ELEMENT 24 cm, de Buyer
27 210 Ft –30 %
19 020 Ft
DB561024
Acél serpenyő CARBONE PLUS 28 cm, de Buyer
26 880 Ft –25 %
19 930 Ft
DB511028
Tarkedlisütő MINERAL B BOIS 27 cm, de Buyer
30 650 Ft –22 %
23 780 Ft
DB571203
Edénykészlet ALCHIMY, 6 darabos, de Buyer
276 920 Ft
DB360106
Edénykészlet ALCHIMY, 8 db, de Buyer
399 540 Ft
DB360108
Lábas készlet MILADY, 4 db, de Buyer
183 100 Ft –29 %
128 390 Ft
DB341004
Lábas készlet MILADY, 3 db, de Buyer
147 500 Ft –36 %
93 030 Ft
DB341003
Lábas készlet ALCHIMY, 3 db, de Buyer
202 600 Ft –21 %
159 930 Ft
DB360103
Mandolin szeletelő REVOLUTION, de Buyer
125 700 Ft –29 %
88 910 Ft
DB201201
Fel
További termékek

De Buyer - mert minden recept rejt egy titkot

Az örökség és a nemzedékeken át öröklődő készségek

A Vosges-i Val d'Ajolban alapított de Buyer cég egy igazi „Made in France" családi vállalkozás, amely a kiváló minőségre, az örökségre, a francia hagyományokra és a generációkon át öröklődő készségekre összpontosít.

A De Buyer története 1830-ban kezdődik, amikor egy kis kovácsműhelyben Val d'Ajolban evőeszközöket kezdenek gyártani a térségben bányászott fémekből. A vállalat mindig is kulináris szakemberekkel dolgozott az „igazi" kifejlesztésén és olyan edények előállításán, amelyekre az embereknek szükségük van és amelyeket használnak. Különféle anyagokkal (acél, bevonatos alumínium, rozsdamentes acél, réz stb.) dolgoznak, amelyek megfelelnek a hagyományos francia konyhát jellemző különböző főzési módszereknek.

A vállalat a kezdetektől fogva nyitott volt az innovációra, háztartási termékei minőségének javítása érdekében, és a tudást és a szakértelmet szülőről gyermekre örökítették. Ennek eredményeként a de Buyer olyan know-how birtokában van, amely a hagyományos francia konyha iránti elkötelezettséggel, a modern technológiával és a munkájuk iránti szenvedéllyel együtt a márkát és termékeit a világ számos híres szakácsa számára kötelezővé teszi, akik tudják, hogy a megfelelő főzőeszközök kulcsfontosságúak receptjeik sikeréhez.

"A jó szakács munkájának fele az, hogy a megfelelő termékekkel rendelkezzen, amelyeket szenvedélyes kézművesek dolgoznak ki, akik így lehetőséget adnak arra, hogy egy receptet a legmagasabb szintre emeljünk" Michel Roth

De Buyer – a legendás edények mögött meghúzódó küldetés és értékek

A de Buyer célja generációk óta az, hogy olyan edényeket tervezzenek és gyártsanak, amelyek pontosan megfelelnek mind a professzionális, mind az otthoni szakácsok igényeinek. A De Buyer cég mélyen tiszteli családi és helyi örökséget, valamint a francia kulináris hagyományokat. Közel 200 éve a a hitelesség, az ízletes és tápláló konyha iránti szenvedély és az elkötelezettség a vállalkozásuk alapértékei.

A de Buyer a francia államtól megkapta a "Living Heritage Company" címkét, de a vállalat nemcsak a hagyományos gyártási módszereket követi, hanem a felelős és művelt fogyasztásra is törekszik. A termékek tartósnak készültek, a cég védi a gyönyörű Vogézek területét, ahol működik, és ez az első olyan kulináris üzletág Franciaországban, amely "példaértékű CRS-kötelezettség" címkét kapott az AFNOR-tól a dolgozói jólétének biztosításáról való gondoskodásért. A de Buyer üzleti megközelítésének alapja a társadalomra és a környezetre gyakorolt pozitív hatás, valamint a régió gazdasági befolyásához való hozzájárulás.

Michel Roth, a vállalat nagykövete a következőképp magyarázza: "A de Buyer megtestesíti mindazokat az értékeket, amelyeket nagyra tartok: hűség, egyszerűség, tisztelet, munka, kézművesség, elkötelezettség a helyi régió iránt. Büszkeség nélkül is bizonyítják kiválóságukat. Ezek ritka tulajdonságok, és ezek teszik kiemelkedővé a céget."

A de Buyer termékek – az Ön konyhájához, időtlen időkre, generációkon át

A de Buyer összes terméke kiváló minőségű eszköz, amelyet minden szakács – otthoni és profi szakács is – szeretne a konyhájában tudni. A Kulinában különböző termékcsaládokat és sorozatokat találhat, amelyek jó szolgálatot tesznek Önnek, és nagyszerű ajándékok lesznek a főzés őrültjeinek vagy az ifjú házasoknak. Válasszon a következők közül:

Kihasználhatja és díszítheti konyháját réz főzőedényekkel, amelyek a de Buyer katalógus crème de la crème-je, és minden szakács álma.