Kültéri hőmérők

összesen 4 termék
Kültéri hőmérő, fekete, Eva Solo
18 430 Ft –25 %
13 760 Ft
ES567755
Kültéri hőmérő 100 cm, fekete, Eva Solo
28 680 Ft –25 %
21 400 Ft
ES567756
Digitális hőmérő és higrométer SIMPLE Philippi 7 cm silver PHP162001

Kültéri hőmérők - ismerje meg a környezetét anélkül, hogy kitalálná a hőmérsékletet

A kültéri hőmérő olyan eszköz, amely a kültéri környezet hőmérsékletét méri. Segíthet eldönteni, hogy pulóvert vagy rövidnadrágot vegyen-e fel, megváltoztathatja a kert öntözési ütemtervét, vagy akár a kinti tevékenységeket is megszervezheti az időjárás-előrejelzés alapján.

A modern kültéri hőmérők egyszerre lehetnek funkcionálisak és stílusosak, és karaktert kölcsönözhetnek kertjének, teraszának vagy erkélyének. A Kulina oldalon egyéb kerti dekorációkat és kiegészítőket is talál, például lámpásokat, madáretetőket és kerti fáklyákat, amelyekkel díszítheti kertjét.

Milyen típusú kültéri hőmérők kaphatók a Kulina oldalon ?

Kültéri hőmérők olyan vezető márkáktól, mint a Blomus, Eva Solo, és Philippi kaphatók a Kulina üzletben, és vannak digitális vagy analóg változatok.

  • Digitális hőmérők: A digitális hőmérők a ma használatos kültéri hőmérő legelterjedtebb formája. Elektronikus érzékelőkkel mérik a hőmérsékletet, és egy LCD-képernyőn mutatják azt. Többféle stílusban kaphatók, és a hőmérsékletet a szobából az ablakon keresztül nézve is leolvashatja.
  • Analóg hőmérők: Az analóg hőmérők a hőmérsékletet bimetál tekercs segítségével mérik. Ezek egy fémmutatóval rendelkeznek, amely egy skálán mozogva mutatja a hőmérsékletet. Kevésbé népszerűek, mint a digitális hőmérők, de egyesek jobban kedvelik a klasszikus kialakításukat.

Milyen előnyökkel jár a kültéri hőmérőhasználata?

  • Hőmérsékletjelzés: A kültéri hőmérő pontosan jelzi a külső hőmérsékletet. Ez létfontosságú mindazok számára, akik kinti tevékenységeket szeretnének tervezni, vagy naprakészek az időjárás-előrejelzésekkel kapcsolatban.
  • Az időjárás változásainak nyomon követése: A kültéri hőmérők lehetővé teszik az időjárási változások, például a hőmérséklet-ingadozások vagy a hőmérséklet váratlan csökkenése megfigyelését. Ezek az információk segíthetnek Önnek abban, hogy felkészítse magát és növényeit a szélsőséges időjárási viszonyokra.
  • A túlmelegedés vagy fagyás elkerülése: A túlmelegedést vagy fagyást kedvezőtlen időjárási körülmények között úgy kerülheti el, ha ellenőrzi a kinti hőmérsékletet. Ez különösen fontos a gyermekek, az idősek és a háziállatok esetében, akik érzékenyebbek a magas hőmérsékletre.
  • Kertészkedés: Kültéri hőmérők a kert karbantartására is használhatók. Segítséget tudnak nyújtani abban, hogy mikor kell elültetni és öntözni az egyes növényeket. Ez a tudás segít Önnek az egészséges és virágzó kert fenntartásában.
  • Energiahatékonyság: A külső hőmérséklet figyelésével a fűtő- és hűtőrendszereket úgy állíthatja be, hogy azok energiatakarékosabbak legyenek. Ezzel pénzt takaríthat meg az energiaköltségeken, miközben a szén-dioxid-kibocsátás is csökken.