összesen 17 termék
Tamper állomás 145781, Graef
14 560 Ft –11 %
12 860 Ft
GF145781
Kávéőrlő STELIO, WMF
Sticker
Kávéőrlő STELIO, WMF
Raktáron (1 db)
39 890 Ft
WM417070011
Kávésdoboz KULT, WMF
Kávésdoboz KULT, WMF
Raktáron (25 db)
24 240 Ft
WM0630976030
Kávékapszula tároló, Eva Solo
15 290 Ft
ES501101
Kávéőrlő COLLAR ezüst, Stelton
Sticker
44 480 Ft
SN4231
Kávéőrlő Artisan 5KCG8433ECA, vörös fémes, KitchenAid
Sticker
KA5KCG8433ECA
Kávéőrlő ARTISAN 5KCG8433EMS, ezüst-szürke, KitchenAid
Sticker
KA5KCG8433EMS
Kávéőrlő 5KCG8433EDG, matt szürke, KitchenAid
Sticker
113 590 Ft
KA5KCG8433EDG
Kávéőrlő 5KCG8433EOB, fekete, KitchenAid
Sticker
113 590 Ft
KA5KCG8433EOB
Kávéőrlő 5KCG8433EAC, mandula, KitchenAid
Sticker
113 590 Ft
KA5KCG8433EAC
Elektromos kávéőrlő EMMA 19 cm, szürke, Stelton
Sticker
30 790 Ft
SNX2251
Kávéőrlő KM 3879, Severin
Sticker
13 290 Ft
SEVEKM3879
Kávé tároló edény 1,2 l, Continenta
16 290 Ft
CONT3914

Alapvető tartozékok minden kávérajongó számára

Mit szeretnek a kávé szerelmesei?

Sok kávérajongó egyszerűen imádja a frissen főzött kávé ízét és illatát. Legyen szó a sötét pörkölés gazdag, merész ízéről vagy a világos pörkölés finom jegyeiről, a kávé egyedi ízzel rendelkezik, amelyet sokan élveznek. A kávénak sokféle változata létezik, a különböző pörköléstől kezdve a különböző főzési módszerekig. Sok kávérajongó szeret kísérletezni a különböző kávéfajtákkal és főzési technikákkal, hogy új ízeket és élményeket fedezzen fel. Az illat egyszerre lehet élénkítő és megnyugtató. Néhány kávérajongó számára a kávékészítés és -fogyasztás olyan rituálé, amelyet minden nap várnak. A kávébabok kiválasztásától a kávé lefőzéséig a folyamat megnyugtató és élvezetes élményt nyújthat.

A kávézást gyakran a barátokkal, a családdal vagy a kollégákkal együtt élvezzük, így a kávézás társas tevékenységgé válik. Legyen szó kávés randevúkról, egy csésze kávé melletti beszélgetésről vagy üzleti megbeszélésekről, a kávé szerelmesei értékelik a lehetőséget, hogy egy csésze kávé mellett kapcsolatba léphetnek másokkal.

A Kulina weboldalon különböző kávéfőzőket és kávégépeket kínálunk, hogy megfeleljenek a kávé szerelmeseinek igényeinek és ízlésének, és hogy otthon is élvezhessék a legjobb ízeket.

Kiegészítők a kávé szerelmeseinek

A kávé szerelmeseinek számos különböző tartozék létezik, amelyek fokozhatják a kávékészítés élményét. Az alábbiakban csak néhányat talál közülük.

 • Kávéőrlő: A kávéőrlő elengedhetetlen tartozék a kávé szerelmeseinek, akik a frissen őrölt kávét részesítik előnyben. Lehetővé teszi, hogy a kávébabot a kívánt állagúra őrölje, ami befolyásolhatja a kávé ízét és aromáját.

 • Utazási bögre: Az utazási bögre vagy termikus csésze elengedhetetlen kelléke a kávé szerelmeseinek, akik mindig úton vannak. Órákig melegen tartja a kávét, és megakadályozza a kiömlést, így kényelmes választás ingázáshoz vagy utazáshoz.

 • A kávés sablonok, más néven latte art stencilek vagy kávés sablonok szórakoztató és kreatív kiegészítői a kávé szerelmeseinek, akik szeretnek vizuálisan vonzó kávéitalokat készíteni. Ezek kis, vékony műanyag- vagy fémlapok, amelyekből kivágott mintákat, például szíveket, csillagokat és alakzatokat ábrázolnak.

  A kávés sablon használatához helyezze a kávés ital, például egy latte vagy cappuccino tetejére, és szórja meg a sablonon kakaóporral, fahéjjal vagy más feltétekkel. Amikor eltávolítja a sablont, a minta a kávé habjának vagy krémjének tetején marad.

  A kávés sablonok nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy személyes hangulattal gazdagítsa kávéitalait, vagy lenyűgözze barátait és családját latte art készségeivel. Ezek a minták és méretek széles skáláján kaphatók, és némelyikük még készletben is kapható, így többféle mintát is létrehozhat.

 • Kávéskanál: A kávéskanál egy kis kanál, amelyet a kávézacc kimérésére terveztek. Stílusos és praktikus kiegészítő lehet a kávé szerelmeseinek, akik értékelik a kávéfőzés finomabb részleteit.

 • Kávésdoboz: A kávésdoboz olyan tároló doboz , amelyet kávébabok vagy őrölt kávé tárolására terveztek. Segíthet megőrizni a kávé frissességét és ízét azáltal, hogy megvédi a nedvességtől és a levegőtől.

 • Tejhabosító: A tejhabosító praktikus kiegészítő a kávé szerelmeseinek, akik szeretik a tejhabot a kávéjukban. Használható cappuccino, latté és más különleges kávéitalok készítéséhez.
 • Kávéfilter: A kávészűrő egy eldobható vagy újrafelhasználható szűrő, amelyet arra használnak, hogy a kávézaccot elválasszák a főzött kávétól. Szükséges tartozék a szűrőt igénylő kávéfőzőkhöz, például a csepegtető kávéfőzőkhöz.