Brabantia

A Brabantia egy világhírű márka, amely a hétköznapi használati tárgyakat varázsütésre belső dekorációvá varázsolja. Kenyértároló, szemeteskosár, szennyeskosár – ezek mind sztárok lehetnek otthonában!
összesen 417 termék
Mosogatószervező folyékony szappanadagolóval, szürke, Brabantia BRAB302602
Érintős szemeteskosár BO, 36 l, platina, Brabantia
80 710 Ft
BRAB315787
Érintős szemeteskosár BO 36 l, matt fekete, Brabantia BRAB315824
Érintős szemeteskosár BO 36 l, fehér, Brabantia
87 290 Ft
BRAB313509
Érintős szemeteskosár TOUCH BIN 36 l, champagne, Brabantia BRAB304583
Élelmiszertároló edény, 4 db szett, szürke fedők, Brabantia BRAB122422
WC-papír tartó RENEW, puha bézs, Brabantia
5 580 Ft
BRAB223242
Érintős szemeteskosár BO HI 60 l, fekete, Brabantia
125 090 Ft
BRAB130229
Szemeteszsákok G PERFECTFIT 23-30 l, 120 db, Brabantia
12 420 Ft
BRAB138423
Kenyértároló FALL FRONT, platinum, Brabantia
26 090 Ft
BRAB299384
Edény szárító tálca, szürke, Brabantia
29 190 Ft
BRAB117404
Érintős szemeteskosár BO 60 l, fehér, Brabantia
125 090 Ft
BRAB130205
Pedálos szemetes kosár BO 60 l, platina, Brabantia
101 290 Ft
BRAB211409
Kenyértároló ROLL TOP 44,5 cm, matt fekete, Brabantia BRAB333460
Fel
További termékek

Brabantia – mert a házimunkák elvégzése feldobhat!

A Brabantia az otthoni rendszerezéshez, tároláshoz, tisztításhoz, mosáshoz és ételkészítéshez szükséges háztartási termékek világelső szállítója. Mi a története ennek a családi vállalkozásnak, és melyek azok az ötletek, amelyeket a Brabantia követ?

Brabantia – a márka története

A Brabantiát – egy holland családi vállalkozást – 1919-ben alapította Hollandiában, Brabant tartományban a tulajdonosok jelenlegi negyedik generációjának dédapja, Van Elderen, aki az első tejeskannákat és kancsókat alkotta Az első pedálos kukákat 1952-ben állították elő, az első ikonikus dizájn, a barna és ciklámenvirágú Patrice pedig 1969-ben jött létre. A Brabantia mára a világ minden táján megtalálható üzletekben, irodákkal és gyártósorokkall Ausztriától az Egyesült Államokig és Kínától Finnországig. Otthonok, éttermek, üzletek és irodák millióiban is megtalálhatók világszerte.

Brabantia – tegyük élvezetté a házimunkát

A Brabantia dizájnja mögött az az ötlet, hogy a házimunkát könnyebbé, gyorsabbá és élvezetesebbé tegye.

Ahogy a Brabantia vezérigazgatója, Tijn mondja: Tudjuk, hogy sokan nem szeretnek házimunkát végezni. De életünkből akár 6 évet is ezzel töltünk. Az idő pedig túl drága ahhoz, hogy elvesztegessük. Miért ne gazdagíthatná mindennapjait, tanulná meg szeretni azokat? Örüljön az apró dolgoknak, hagyja, hogy felemeljék. (...) A Brabantiánál azért vagyunk itt, hogy segítsük gyönyörűen megtervezett termékkoncepciókkal a kellemes életet és ajándékozást. Ígéretes koncepciók, amelyek fenntarthatóan készültek, és jobb világot hagynak az elkövetkező nemzedékek számára. És hogy élvezd."

A Brabantia szereti a fenntarthatóságot

Amikor a Brabantia vállalat által követett elképzelésekről beszélünk, lehetetlen nem beszélni a fenntarthatóságról. A Brabantia szereti bolygónkat, és kötelezettséget vállalt amellett, hogy 2035-ig teljesen újrahasznosítható kialakításra vált! Valójában már azelőtt elkezdték az újrahasznosítást, hogy a kifejezést feltalálták volna, és a sűrített tejet tartalmazó dobozokat új csészékké alakították már az 1940-es években. A termékek újrahasznosíthatósága azonban csak az egyik arculata a Brabantia Föld iránti elkötelezettségének. Termékei strapabíróak és több funkciót is ellátnak, hulladékgyűjtő edényeiket a hulladék szelektálására, szárítóállványaikat és forgószárítóit a természetes szárításhoz, az élelmiszer-pazarlást megakadályozó üvegeket, sőt, még az okos vasalódeszkahuzatokat is a hatékonyabb vasalás érdekében fejlesztették ki. Mint látható, a környezetbarát tevékenység a Brabatia egyik legnagyobb küldetése, és minden egyes termék tervezése mögött ez áll.

Együttműködés művészekkel és dizájn díjak

Annak érdekében, hogy ügyfeleinek élvezetes otthoni takarítási élményt nyújtson, a Brabantia különböző tervezőkkel és művészekkel működik együtt. 2015-ben a Brabantia összeállt Orla Kielyvel, a nemzetközileg elismert londoni tervezővel, aki imádja a mintákat, színeket és textúrákat, és akit a The Guardian „a nyomatok királynőjének" nevez. Retro ihletésű nyomatai tökéletesen illeszkednek a Brabantia stílusához, és stílusos lakberendezési tárgyakká varázsolják például a szemeteskukákat.

Több mint 100 éves története során a Brabantia számos rangos formatervezési díjat nyert el, mint például a Dutch Design Award (DDA) vagy az iF Design Award (a SmartLift rotációs szárítóért). 2019-ben a Brabantia elnyerte a tekintélyes GIO-díjat és az Eredetiségért Különdíjat a Bo Touch Bin-nel, a szemeteskukát elegáns lakberendezési tárggyá való alakításáért.

A termékek és azok minősége

A Brabantia jó minőségű termékeket kínál modern terekbe. A legnépszerűbb termékeik a következők:

Minden Brabantia terméket magas minőségi szabványok alapján fejlesztettek, gyártottak és teszteltek, és a Brabantia 2-10 év garanciát biztosít vásárlóinak (terméktől függően).