Tartalék WC-papír tartók

összesen 30 termék
Tartalék tekercs tartó, fehér, Brabantia
13 490 Ft
BRAB280528
Tartalék tekercs tartó BIRILLO, fehér, Alessi
36 990 Ft
ALPL18W
Tartalék tekercs tartó NEXIO L, fekete, Blomus
32 590 Ft
BM66316
Tartalék tekercs tartó MINDSET, ásványszürke, Brabantia BRAB303166
Tartalék tekercs tartó MINDSET, ásványfehér, Brabantia BRAB303180
Tartalék tekercs tartó, matt acél, Brabantia
13 490 Ft
BRAB280566
Tartalék tekercs tartó, fényes acél, Brabantia
13 490 Ft
BRAB280580
Tartalék tekercs tartó, platina, Brabantia
13 490 Ft
BRAB280542
Tartalék tekercs tartó, fehér, Brabantia
17 290 Ft
BRAB483448
Tartalék tekercs tartó, fekete, Brabantia
13 490 Ft
BRAB280504
WC-papír állvány RENEW puha bézs, Brabantia
13 490 Ft
BRAB223266
Fel
További termékek

Tartalék papírtekercs-tartók - a fürdőszobai vészhelyzeti tábla

Mik azok a tartalék papírtekercs-tartók?

A pótpapírtekercs-tartók olyan fürdőszobai kiegészítők, amelyeket arra használnak, hogy a fürdőszobában extra tekercs WC-papírt (általában legalább két tekercset) tartsanak. Általában tartós anyagokból, például acélból és rozsdamentes acélból készülnek, és a fürdőszoba dekorációjához illeszkedő különböző kivitelben kaphatók.

Úgy tervezték őket, hogy kényelmes és hozzáférhető helyet biztosítsanak további tekercs WC-papír tárolására, hogy könnyen hozzáférhessenek, amikor az aktuális tekercs kifogy.

Milyen típusú papírtartók vannak?

Többféle papírtartó közül lehet választani, többek között:

  • Papírtartó: A papírtartó egy falra szerelt elem, amely általában a WC mellett helyezkedik el, és egy tekercs WC-papírt tart. A tartóra vízszintesen rögzített orsó a papírtekercs tetején helyezkedik el.
  • Papírállvány: Egy tekercs WC-papír tárolható egy önálló papírállványban. A tekercs alátámasztására egy orsó vagy oszlop használható, és általában súlyozott alappal rendelkezik a billenés megakadályozására.
  • Tartalék tekercs tartó: Pót WC-papír tekercsek elhelyezésére szolgál. Ezeket a papírtartókat, amelyek a Kulina oldalon érhetők el különböző anyagok, formák, minták és formatervek közül, hogy bármilyen fürdőszobai dekorációhoz illeszkedjenek, gondosan választottuk ki olyan neves gyártóktól, mint a Blomus és a Brabantia.

Milyen előnyökkel jár a tartalék papírtekercs tartó használata?

A tartalék papírtekercs-tartóknak számos előnye van:

  • Kényelem: Ha kifogy a WC-papír, nem kell a szekrényben vagy a fiókokban kutakodnia a felesleges tekercsek után, mivel a tartalék papírtekercs-tartó jól látható helyen tartja őket.
  • Szervezet: Ha extra papírtekercseket tartasz egy tartóban és rendezetten egymásra rakva a fürdőszobában vagy más helyen, az segít, hogy minden rendezettebb legyen. Ez különösen akkor lehet hasznos, ha másokkal osztozik a területen.
  • Dekoratív: A különböző minták és kivitelek közül választhat olyan tartalék papírtekercs-tartót, amely illik a dekorációjához, és amely elegáns színt kölcsönöz a fürdőszobának vagy más helyiségnek.

A fürdőszoba rendben tartásához egyéb fürdőszobai szükségleteket is átnézhet, például törölközőtartókat, kozmetikai kiegészítőket és egyebeket.