Kézművesség és iparművészet

összesen 14 termék
Készlet rajzoláshoz vázlatok Printworks
24 600 Ft –30 %
17 140 Ft
PRPW00456
Aquarelle papír blokk ARTIST PAPER, A4, 15 db, Printworks PRPW00572
Ceruzakészlet, 12 db, bőrszínű szín, Printworks
8 680 Ft
PRPW00505
Ceruzakészlet PRINTWORKS NEON, 12 db, Printworks
8 680 Ft
PRPW00127
Ceruzakészlet PRINTWORKS AQUARELLE, 12 db, Printworks PRPW00567
AQUARELLE vízfestékek, 24 db-os készlet, Printworks PRPW00587
Könyv gyermekképekhez GREAT ART, bézs, Printworks
13 030 Ft
PRPW00444
Ceruzakészlet PRINTWORKS CLASSICS, 24 db, Printworks
12 160 Ft
PRPW00118
Könyv gyermekképekhez GREAT ART, szürke, Printworks PRPW00445
Ceruzakészlet PRINTWORKS GRAPHITTE, 12 db, Printworks PRPW00566
ARTIST PAPER rajzlap, A4, 50 db, Printworks
12 160 Ft
PRPW00573
Ceruzakészlet PRINTWORKS CLASSICS, 12 db, Printworks PRPW00117

Művészet és kézművesség - engedd szabadjára kreativitásodat

A kreativitás kifejezésére és a képzelet életre keltésére szórakoztató és érdekes módszer a kézművesség. A kézműveskedésre végtelen sok lehetőség kínálkozik, akár új időtöltést keres, akár csak a barátaival vagy a családjával szeretne időt tölteni.

A művészet egyik legpraktikusabb és legkönnyebben hozzáférhető eszköze a színes ceruza. A színes ceruzák számos lehetőséget kínálnak gyönyörű műalkotások készítéséhez, függetlenül attól, hogy milyen szintű művészi tapasztalattal rendelkezik.

A Kulina, széles kollekcióval rendelkezünk a következőkből Printworks keretkönyvek és színes ceruzák. A bekeretezett könyv remek módja annak, hogy kiállítsa alkotásait és megőrizze emlékeit, színes ceruzáink pedig a legjobb anyagokból készülnek.

Hogyan ápolhatom a színes ceruzákat?

Ahhoz, hogy színes ceruzái kiváló állapotban maradjanak, és hosszú ideig kitartsanak, fontos, hogy karbantartja őket. A következő tippek segítenek abban, hogy színes ceruzáit kiváló állapotban tartsa:

Ha nem használja a színes ceruzákat, tárolja őket tokban vagy ceruzadobozban, hogy megóvja őket a portól és az esetleges sérülésektől. A ceruzák viasza károsodhat, ha magas hőmérsékleten, például napon vagy hidegben tartjuk őket.

A színes ceruzákat megfelelően hegyezze ki egy jó minőségű hegyezővel, és győződjön meg arról, hogy a pengék tiszták és élesek. A ceruza eltörhet vagy durva, egyenetlen hegye lehet a tompa pengék miatt.

Rendszeresen tisztítsa meg a színes ceruzákat úgy, hogy a port és a szennyeződéseket gyengéden letörli egy ecsettel vagy ronggyal. Vizet és más oldószereket nem szabad használni, mert károsíthatják a ceruza viaszát.

Vigyázz, hogy ne ejtsd le vagy üsd le a színes ceruzákat, mert ez károsíthatja a bennük lévő ólmot. Kerülje a túl erős nyomást a ceruzák használata közben, mivel ez szintén összetörheti az ólmot.

Milyen előnyei vannak a könyv gyermekképekhezhasználatának?

Azon művészek számára, akik rendezni és megóvni szeretnék munkáikat, egy könyv gyermekképekhez igen hasznos lehet. Először is, a könyv gyermekképekhez védi a műalkotásokat azáltal, hogy elszigeteli azokat a szennyeződésektől, például a nedvességtől, portól és más lehetséges veszélyektől.

Másodszor, lehetővé teszi a rendszerezést, mivel a művészek korszak, médium, téma vagy bármilyen más, számukra megfelelő kritérium szerint csoportosíthatják munkáikat. Harmadszor, egyes keretkönyvek áttetsző hüvelyekkel vagy zsebekkel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a műalkotások kiállítását.

Végül, de nem utolsósorban a könyvek bekeretezése segíthet a műtárgyak, különösen a felbecsülhetetlen értékű vagy személyes tárgyak hosszú távú megőrzésében.