Smoothie készítők

összesen 6 termék
Smoothie mixer 50'S PBF01RDEU stílus, piros, Smeg
54 900 Ft
SMEPBF01RDEU
Smoothie mixer 50'S STYLE PBF01PBEU, pastel kék, Smeg SMEPBF01PBEU
Smoothie mixer ENFINIGY 550 ml, fekete, Zwilling
49 890 Ft
ZW53003001
Smoothie mixer PLISSÉ 550 ml, zöld, műanyag, Alessi
Újdonság
ALMDL17GR

Smoothie maker - a legjobb turmixgép a turmixhoz

Mi az a turmixgép?

A turmixgép egy olyan konyhai eszköz, amely turmixokat készít, azaz gyümölcsökből, zöldségekből és más elemekből, például joghurtból, tejből vagy fehérjeporból készült turmixolt italokat.

A turmixgépek jellemzően egy motoros alapból, egy keverőtálból és egy fedélből állnak. A turmixgép tartályának (amely gyakran üvegből, fémből vagy műanyagból áll) alján lévő pengeegységet a motor hajtja.

A turmixgépek többféle formában és méretben kaphatók, a kis, hordozható turmixgépektől kezdve, amelyek csak egy adagot képesek elkészíteni, a nagyobb, erősebb turmixgépekig , amelyek egyszerre több adagot képesek elkészíteni. Egyes változatok extra funkciókat is tartalmaznak, mint például többféle keverési sebesség, előre beállított beállítások különböző turmixokhoz vagy cserélhető pengék diófélék vagy kávé őrléséhez.

A Kulina oldalon turmixgépek széles választékát kínáljuk olyan jól ismert gyártóktól, mint például a Smeg.

Mi a különbség a turmixgép és a turmixgép között?

Bár a turmixgépek és a turmixgépek egyaránt használhatók turmixok készítésére, a két konyhai eszköz között van néhány jelentős különbség.

  • Keverőedények: A turmixgépek gyakran magas, keskeny (kb. 0,5 literes) turmixedényeket tartalmaznak, amelyeket kizárólag turmixok turmixolására terveztek. Az álló turmixgépek viszont jellemzően szélesebb, nagyobb keverőtartállyal rendelkeznek, amelyek jobban alkalmasak nagyobb mennyiségű étel keverésére. A Smoothie makers kancsók mosogatógépben is moshatóak.
  • Méret és hordozhatóság: A turmixgépek kisebbek, mint a hagyományos álló turmixgépek, kevesebb helyet foglalnak el a konyhapulton, és gyakran rendelkeznek egy kiegészítő utazócsészével, amely lehetővé teszi, hogy a házi készítésű turmixot útközben is magával vigye.

Összefoglalva, míg a turmixgépek és a turmixgépek egyaránt használhatók turmixok készítésére, a turmixgépek további, kifejezetten turmixok készítésére tervezett funkciókkal rendelkeznek. Az álló turmixgépek jobban alkalmasak nagyobb mennyiségű ételek turmixolására, és alapfunkciókkal rendelkezhetnek.

Ha Ön az egészséges táplálkozás híve, mindenképpen tekintse meg elektromos citrusfacsarók és uzsonnás dobozok kínálatát.