Kávék

összesen 4 termék
Nicolas Vahé karamella szirup, 250 ml
4 340 Ft
NV104981101
Nicolas Vahé mogyoró szirup, 250 ml
4 170 Ft
NV104981099
Szirup 200 ml, mogyoró, Lie Gourmet
3 770 Ft
LIE126
Szirup 1 l, karamell, Lie Gourmet
10 070 Ft
LIE228

Kávékeverékek, amelyekkel otthon is élvezheti a barista stílusú kávét

Melyek a kávé alapfajtái?

Általánosságban négy alapvető kávébabtípus létezik: Arabica, Robusta, Excelsa és Liberica. Különböző ízprofilokkal rendelkeznek, amelyek közül az arabica és a robusta a legnépszerűbbek.

Melyek a legnépszerűbb kávéitalok?

A kávéitalok típusai között van néhány klasszikus, amelyet minden otthoni baristának ismernie és tudnia kell elkészíteni. Ezek közé tartozik az espresso (normál, espresso doppio és espresso cortado), lungo, black, americano, flat white, cappuccino, café late és latte macchiato.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kávét?

A megfelelő kávékeverék vagy kávébab kiválasztásakor figyelembe kell vennie a tulajdonában lévő kávéfőző típusát, az Ön által használt főzési módszert, a leggyakrabban készített kávéitalok típusát és természetesen a személyes preferenciáit.

Ha barista stílusú kávét szeretne otthon élvezni, akkor biztosnak kell lennie abban, hogy prémium minőségű kávékeveréket, frissen őrölt kávébabot, szűrt vizet és egy olyan kávéfőzőt vagy kávégépet használ, amellyel profi módon főzheti a kávét. Tekintse meg legendás karos vagy automata kávéfőzők választékát itt, vagy válasszon valami kisebbet a lassú kávéfőzéshez - egy francia presszókávéfőzőt vagy tűzhelyi kávéfőzőt.

A Kulina weboldalon különböző kávékeverékeket (mind kiváló minőségű), valamint kávészirupokat kínálunk, amelyek édesebbé teszik a fehér kávéitalokat. A legnépszerűbb kávéízek a következők:

  • vanília
  • karamell
  • mogyoró
  • fahéj és tökfűszer (különösen télen)
  • mokka

Válassza ki a legjobban tetsző ízt, és élvezze a kávéját, mintha kedvenc sarki kávézójában ülne.