Fritz Hansen

"
A Fritz Hansen az egyedi, modern és funkcionális designt képviseli, és olyan időtálló bútorokat és világítótesteket kínál, amelyek teljesen megváltoztatják a belső tér hangulatát. Válassza a legjobb dán dizájnt és az igazi design ikonokat.
"
összesen 52 termék
WAVE íróasztal rendező 18 cm, fekete, fém/bőr, Fritz Hansen FH840360
Váza IKERU 19 cm, zöld, üveg, Fritz Hansen
54 310 Ft
FH840144
Asztali gyertyatartó 20 cm, arany, réz
87 390 Ft –5 %
82 640 Ft
FH840090
Váza IKEBANA 13 cm, ezüst, üveg, Fritz Hansen
45 580 Ft
FH840146
Asztali gyertyatartó #2 13 cm, arany, réz, Fritz Hansen FH840091
Tálaló tálca JH TRAY 38 cm, barna, fa, Fritz Hansen
132 990 Ft
FH840431
Váza IKEBANA 33 cm, arany, üveg, Fritz Hansen
87 390 Ft –5 %
82 640 Ft
FH840142
Ruhaakasztó COAT TREE 104 cm, sötétkék, acél, Fritz Hansen FH840331
Asztali gyertyatartó #1 10.5 cm, arany, réz, Fritz Hansen FH840092
Váza IKERU 24 cm, zöld, üveg, Fritz Hansen
47 490 Ft –8 %
43 690 Ft
FH840143
Asztali alátét 55 cm, lávaszürke, bőr, Fritz Hansen FH840350
Váza IKEBANA 13 cm, arany, üveg, Fritz Hansen
45 580 Ft
FH840141
Fali tükör ROUND 84 cm, rózsaszín/kék, Fritz Hansen FH840310
Fel
További termékek

Fritz Hansen - modern design egy életre

Fritz Hansen egy dán dizájnmárka, amelyet 1872-ben alapítottak Koppenhágában, amikor a legelső széket gyártották. A márka hosszú múltra tekint vissza a kiváló minőségű, funkcionális és időtálló bútorok és világítótestek létrehozásában. A márka a kézművességre és a minőségre összpontosítva vezető szerepet tölt be a design világában, és olyan termékek előállításáról híres, amelyek egy életen át tartanak.

Fritz Hansennagyszerű együttműködései és ikonikus tervei

Fritz Hansen modern, látomásos és egyedi formatervezéséről ismert, és minden idők legnagyobb tervezőivel dolgozott együtt, mint például Arne Jacobsen, Poul Kjærholm és Hans J. Wegner, hogy olyan ikonikus formaterveket hozzon létre, amelyek kiállták az idők próbáját. E tervezők munkáira jellemző a letisztult és minimalista design, a funkcionalitásra és az egyszerűségre helyezve a hangsúlyt.

A Fritz Hansen egyik leghíresebb terméke a kézzel készített tojás és hattyú szék, amelyet Arne Jacobsen 1958-ban tervezett a koppenhágai SAS Royal Hotel számára. Az Egg szék a modern design ikonja, amely egyedi formájával kényelmes és kényelmes ülőhelyet biztosít. A szintén Jacobsen által tervezett Swan szék ugyancsak ikonikus, elegáns íveivel és kényelmes kialakításával.

A Fritz Hansen ikonikus formatervei közé tartoznak a 7-es sorozatú székek, valamint Poul Kjærholm PK22 széke és PK80 nappaliágya is. Jaime Hayon Ro széke és Cecilie Manz Caravaggio lámpája szintén népszerű kortárs formatervezési minták, amelyek tükrözik a Fritz Hansen elkötelezettségét a modern, látomásos és egyedi formatervezés iránt.

Fritz Hansentermékválasztékát

Fritz Hansentermékcsaládja bútorok és világítótestek széles választékát foglalja magában, a klasszikus designtól a napjaink legelismertebb alkotóinak kortárs darabjaiig.

Fritz Hansenlámpáit funkcionális és időtlen formatervezésük, valamint kiváló minőségű kivitelezésük jellemzi. A márka fenntarthatóságra való összpontosítása a lámpákban is tükröződik, amelyek fenntartható anyagok felhasználásával készülnek, és úgy tervezték őket, hogy egy életen át tartsanak.

A Fritz Hansen egyik leghíresebb lámpája a Cecilie Manz által tervezett Caravaggio lámpa. A Caravaggio lámpa karcsú és minimalista kialakításáról ismert, egyszerű dob alakú ernyővel és jellegzetes függesztékkel. A lámpa nevét az olasz barokk festő, Caravaggio ihlette, akinek fény- és árnyékhasználata hatással volt a Manz tervezésére.

Fritz Hansen egyéb lámpák - asztali lámpák, állólámpák és fali lámpák- választékát is kínálja, amelyeket modern, látomásos és egyedi design jellemez. A márka lámpáit gyakran a világ legnevesebb tervezőivel együttműködve tervezik, mint például Jaime Hayon, aki a Ro lámpát tervezte, amely a klasszikus asztali lámpakortárs változata.

Fritz Hansen és fenntarthatóság

Fritz Hansena fenntarthatóságra való összpontosítása egy másik ok, amiért érdemes befektetni a bútorokba és világítótestekbe. A márka fenntarthatóság iránti elkötelezettsége tükröződik a gyártási folyamatban, ahol kiváló minőségű anyagokat használnak, és szakképzett kézműveseket alkalmaznak, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek egy életen át tartanak. Emellett fenntartható anyagok használatával és a gyártási folyamat során keletkező hulladék minimalizálásával intézkedéseket tesznek a szénlábnyomuk csökkentése érdekében.

Összefoglalva, a Fritz Hansen egy olyan márka, amelynek gazdag történelme és hírneve van a kiváló minőségű, funkcionális és időtálló bútorok és világítótestek készítésében. Termékeiket modern, látomásos és egyedi dizájn jellemzi, így bármilyen tér tökéletes kiegészítői lehetnek. A márka termékeiben tükröződik a kézművességre, a minőségre és a fenntarthatóságra való összpontosítás, így azok megérik a befektetést mindazok számára, akik szép és funkcionális bútorokat és világítótesteket keresnek, amelyek egy életen át tartanak.