Szappantartók

összesen 28 termék
Szappantartó NEXIO, matt rozsdamentes acél, Blomus
13 490 Ft
BM68616
Zsebkiöntő tál ARA ⌀ 12 cm, antracit, Blomus
12 490 Ft
BM68863
Szappantartó SONO, világosszürke, Blomus
8 990 Ft –6 %
8 400 Ft
BM66288
Szappantartó SONO, meleg szürke, Blomus
8 990 Ft –5 %
8 540 Ft
BM66287
Szappantartó MINDSET, ásványfehér, Brabantia
9 090 Ft –6 %
8 530 Ft
BRAB303340
Tárolótálca SONO 19 cm, taupe, Blomus
9 790 Ft –7 %
9 090 Ft
BM69050
Szappantartó MINDSET, ásvány szürke, Brabantia
9 090 Ft –9 %
8 270 Ft
BRAB303326
Szappantartó SONO, sötétszürke, Blomus
8 990 Ft –6 %
8 400 Ft
BM66286
Szappantartó BIRILLO, fehér
11 590 Ft
ALPL04W
Szappantartó TENNO 12 cm, matt, rozsdamentes acél, Zack ZACK40321
Szappantartó SONO, fekete, Blomus
8 990 Ft –6 %
8 400 Ft
BM66293
Szappantartó SLIM 70533, rozsdamentes acél, Joseph Joseph JS70533
Szappantartó SONO, fehér, Blomus
9 470 Ft
BM66292
Szappantartó RENEW puha bézs, Brabantia
4 770 Ft
BRAB223389
Szappantartó SONO, világosszürke, Blomus
8 990 Ft –13 %
7 810 Ft
BM66289
Fel
További termékek

Szappantartó edények - a szappan tárolásának hagyományos módja

A szappantartó egy kis tál vagy tartály, amely általában műanyagból, kerámiából, üvegből vagy fémből készül, és egy darab szappan tárolására szolgál. A szappant az edény tetejére helyezik, és az edényt általában mosogató vagy fürdőkád közelében tartják. A szappantartók egyszerűek, olcsók és könnyen használhatók, de idővel elkoszolódhatnak, és a baktériumok elszaporodásának megakadályozása érdekében tisztításra szorulnak.

A szappantartó és a szappanadagoló közötti különbségek

Másrészt a szappanadagoló olyan eszköz, amely folyékony szappant vagy habot adagol. ASzappanadagolók általában műanyagból vagy fémből készülnek, és nyomógombos vagy érintésmentes érzékelős mechanizmussal rendelkezhetnek a szappan kioldásához. ASzappanadagolók népszerűek a nyilvános mosdókban és más kereskedelmi helyiségekben, mivel segíthetnek csökkenteni a baktériumok terjedését és kényelmesebbé teszik a kézmosást. ASzappanadagolók szükség szerint újratölthetők szappannal, és könnyen karbantarthatók.

Összefoglalva, bár mind a szappantartók, mind a szappanadagolók ugyanazt az alapvető célt szolgálják, azaz a szappan tárolását, kialakításuk, mechanizmusuk és funkcionalitásuk különbözik. A szappantartók a legjobbak a szappanos tálak tárolására, míg a szappanadagolók folyékony szappan vagy hab adagolására alkalmasak.

A Kulina weboldalon kiváló minőségű szappantartókat találhat olyan neves gyártóktól, mint például a Blomus, Brabantia, és Eva Solo. Emellett további fürdőszobai szükségleteket is vásárolhat, mint például fogkefetartók, WC-papírtartók, és szappanadagolók weboldalunkon.

Milyen típusú szappantartók kaphatók a Kulina oldalon ?

Webáruházunkban többféle szappantartó tál kapható, többek között:

  • Szappantartók: Ezek számos anyagból, például kerámiából, üvegből és fémből készülnek, és a fürdőszoba pultján vagy szekrényében helyezhetők el.
  • Falra szerelhető szappantartók: A falra szerelhető szappantartók csodálatos választás, ha nincs sok hely a pulton, mivel a falra rögzíthetőek.
  • Leereszthető szappantartók: Ezek olyan résekkel vagy lyukakkal vannak ellátva az aljukon, amelyek lehetővé teszik, hogy a víz lefolyjon a szappanról, így az szárazon marad.
  • Szappantartók lefolyó nélkül: Nincs vízelvezető nyílás vagy lyuk ezekben a robusztus tálakban. Bár nem biztos, hogy hatékonyan tartják szárazon a szappant, mégis jó választás lehet, ha a hagyományosabb megjelenést kedveli.

Milyen előnyei vannak a szappantartóhasználatának?

A szappantartó használatának néhány előnyét az alábbiakban ismertetjük:

  • Fenntartja a szappan szárazságát: A szappantartó lehetővé teszi, hogy a szappan a levegőn megszáradjon a két használat között, meghosszabbítva ezzel a szappan eltarthatóságát és megakadályozva a pépes szappan kialakulását.
  • Megszünteti a szappanpenészt: A szappan a felületeken szappanpenészt hagyhat maga után, ha nedves, párás légkörben hagyják pihenni. A szappantartó segít elkerülni ezt, mivel a szappant távol tartja a felületektől, és lehetővé teszi, hogy megszáradjon.
  • Higiénikus: A szappantartó segít a tisztaság fenntartásában, mivel megakadályozza a baktériumok és baktériumok kialakulását a szappanon. A nedves környezetben hagyott szappanon is elszaporodhatnak a baktériumok. A szappan tisztán és higiénikusan tartását megkönnyíti a szappantartóhasználata.
  • Gyönyörű megjelenés: A szappantartók számos formában és stílusban kaphatók, így kiválaszthatja azt, amelyik illeszkedik fürdőszobája berendezéséhez, és stílusos jelleget kölcsönöz a területnek.