SMEG

A Smeg az ikonikus dizájnt képviseli konyhájában, kiváló minőségű, élvonalbeli technológiájú konyhai berendezéseivel, amelyek megváltoztatják a főzéshez való hozzáállását. Mostantól a főzés élvezet és az ízek ünnepe lesz!

Smeg – szín, dizájn és technológia

A Smeg, igazi olasz háztartásigép gyártó

A Smeg egy olasz cég, amelyet 1948-ban alapítottak, székhelye Guastalla. A neve a „Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla" rövidítése, ami úgy fordítható, hogy „zománcgyár az észak-olaszországi Emilia tartomány Guastalla falujában". Híres a háztartási használatra szánt innovatív háztartási gépeiről, amelyek kiemelkedő kialakításuk, színeik és tapintásuk miatt könnyen felismerhetők. A Made in Italy jelzés alatt a kiválóság szimbólumaként a Smegnek 5 rendkívül modern gyártóüzeme van Olaszországban, ahol minden termék szigorú minőség-ellenőrzési teszteken megy keresztül, hogy biztosítsa készülékei maximális megbízhatóságát.

Smeg küldetése és jövőképe

A Smeg a legnagyobb figyelmet a minőségre fordítja, illetve az energiatakarékosságra összpontosít, ugyanakkor megfelel a jelenlegi életmód igényeinek. A Smeg azt szeretné, hogy termékei ne csak tartósak, hanem felhasználóbarátok is lennének, ezért minden egyes Smeg készülék maximális egyszerűséget és funkcionalitást kínál, amelyek megfelelnek a modern felhasználók elvárásainak.

De van még valami a Smeggel kapcsolatban. Ez a stílus, amely a konyhában való életet, a főzést és az ételkészítést a lehető legélvezetesebbé és gyönyörűbbé teszi.

Smeg tervezők és együttműködések

A szépség és a stílus keresésében a Smeg számos világhírű építésszel és tervezővel működik együtt, mint például Guido Canali, Mario Bellini, a Studio Piano Design, Marc Newson, Giancarlo Candeago.

A Smeg jól ismert az 50-es évek stílusú kollekciójáról, mely nosztalgikus, retro dizájnnal rendelkezik (ami szinte minden lakberendező magazinban megtalálható), de a sokkal bátrabb és színesebb kollekcióiról is – mint pl. a Sicily is my love kollekció, amelyet Matteo Bazzicalupo és Raffaella Mangiarotti együttműködésével hoztak létre a Dolce&Gabbana mélyreható dizájnjával és összetéveszthetetlen kreativitásával. A kenyérpirítók, gyümölcscentrifugák, vízforralók, turmixgépek és mixerek kollekcióját az aranysárga citrom, citrusfélék, tüskés körte és élénkpiros cseresznye élénk díszítése jellemezte, melyek tipikus szicíliai díszek. Találkozhat velük Pedro Almodovar „Fájdalom és dicsőség" című filmjében is, amelyben Antonio Banderas és Penelope Cruz szerepel.

A Smeg legnépszerűbb termékei a Kulinában

A Kulina ügyfelei szeretik a Smeg által kínált összes kis konyhai készüléket, például a pirítót, az elektromos vízforralót, citrusfacsarót, kávédarálókat és a kávéfőzőket. Befektethet a teljes kollekcióba, hogy konyhai munkalapja szuperstílusos legyen, vagy vásárolhat egy vagy két olyan készüléket, amelyek konyhája szemet gyönyörködtető részévé válnak – egyaránt stílusosak és praktikusak.

Úgy tűnik, a Smeg a lassú és ízletes reggelikhez kiváló, ez feldobja a napot! Termékeinek vintage megjelenése és színei sok modern enteriőrhöz illeszkednek - legyen az klasszikus, retro, eklektikus vagy modern.