Kávédarálók

összesen 8 termék
Kávéőrlő STELIO, WMF
39 890 Ft –6 %
Kávéőrlő STELIO, WMF
Raktáron (4 db)
37 350 Ft
WM417070011
Kávéőrlő 5KCG8433EDG, matt szürke, KitchenAid
113 590 Ft
KA5KCG8433EDG
Kávéőrlő 5KCG8433EOB, fekete, KitchenAid
113 590 Ft
KA5KCG8433EOB
Kávéőrlő ARTISAN 5KCG8433EMS, ezüst-szürke, KitchenAid KA5KCG8433EMS
Kávéőrlő KM 3879, Severin
13 290 Ft –31 %
9 100 Ft
SEVEKM3879
Kávéőrlő 5KCG8433EAC, mandula, KitchenAid
113 590 Ft
KA5KCG8433EAC

Kávéőrlők - a tökéletes kávé elkészítésének nagyszerű módja

Mi az a kávédaráló és mi a célja?

Ha igazi kávérajongó vagy, akkor tudod, hogy a rosszul őrölt kávébabok rossz kávét eredményeznek. És a legjobb kávét készítheted - otthon is, pénzt spórolva! - ha a kávébabokat frissen őröljük. Ezért van szüksége kávédarálóra (kivéve, ha van automata kávéfőzője, amely őrli a kávébabot Ön helyett).

A kávédaráló a kávébabok őrlésére használt eszköz. Az őrlési méretnek az Ön által használt kávéfőző típusától és a főzési technikától kell függenie.

Mire figyeljek, amikor kávédarálót vásárolok?

Az új kávédaráló vásárlásakor az ellenőrző listán szereplő legfontosabb tételek közé tartozik néhány:

  • Az őrlés mérete

A kávédaráló beállításai rugalmasságot biztosítanak Önnek abban, hogy az őrlés méretét az Ön által preferált főzési technikához igazítsa, és ennek eredményeképpen a kávébabok teljes ízét kihozza.

Minden egyes főzési folyamat egyedi extrakciós eljárást alkalmaz, és eltérő időt és nyomást igényelhet, amely alatt a földet vízzel érintik. Az őrlési méretnek összeegyeztethetőnek kell lennie a főzési technikával.

Például a durvább őrleményeket hosszabb ideig kell vízzel érintkeztetni ahhoz, hogy elegendő ízt kapjanak, mivel kisebb a felületük. A félautomata kávéfőző gyors, nagynyomású főzési folyamatot biztosíthat, amelyhez a finomabb őrlés jobb.

Milyen típusú kávédarálók vannak?

  • Penge kávédarálók - a kávébabok elektromos pengeszaggatóval történő őrlése tökéletes a kávéfőzéshez olyan módokon, amelyek nem igényelnek finom őrleményeket, mint a francia presszó vagy a csepegtető kávé.
  • A két forgó őrlődarálóból álló, a kávé őrlését végző őrlődarálók jelentősen javítják a kávé minőségét. Mivel a csiszolókorongok inkább nyomással őrölnek, mint a babok aprításával, finomabb őrlést eredményeznek, mint a pengés őrlő.

Gondoskodtunk róla, hogy a legjobb kávédarálókat kínáljuk Önnek (mint mindig) a legjobb gyártóktól, mint pl KitchenAid és a Smeg. Keressen olyan darálót, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek, az Ön által használt kávéfőző típusának és a konyhája stílusának.