Mélyserpenyők

összesen 52 termék
Mély serpenyő MINERL B ELEMENT 32 cm, acél, de Buyer DB561432
Mély serpenyő TITANIUM NOVO 28 cm, WOLL
36 690 Ft –19 %
29 660 Ft
WL728N
Mély serpenyő FORTE 28 cm, tálakkal, Zwilling
57 090 Ft
ZW66567281
Mély serpenyő 24 cm, réz, Eva Solo
79 790 Ft –6 %
74 240 Ft
ES271011
Mély serpenyő MINERAL B ELEMENT 28 cm, acél, de Buyer DB565428
Mély serpenyő AFFINITY 20 cm, de Buyer
59 560 Ft
DB373620
Sütőserpenyő PARTY 28 cm, fekete, WMF
29 690 Ft
WM0589884291
Fel
További termékek

Sauté serpenyők – miben különböznek a hagyományos serpenyőktől, és miért van rájuk szükségünk?

A mély serpenyők, az úgynevezett lábasok egy speciális serpenyőtípus nagy felülettel és magas szélekkel, amelyeket a következőkre használnak:

  • pirítás,
  • buggyantás,
  • párolás,
  • vagy rántás

A lábas felépítése az egyenes, magas peremmel, hosszú fogantyúval és nagy főzőfelülettel tökéletes az összetevők folyadékban történő főzéséhez, nagyobb mennyiségű hozzávalók keveréséhez, egytálételek vagy különféle raguk elkészítéséhez. Emiatt a lábas talán a legsokoldalúbb kiegészítő a konyhában – nézze meg a legkeresettebb lábasainkat itt vagy olvassa el az itt található, a serpenyőkről szóló teljes útmutatónkban

hogyan válassza ki a legjobb lábast konyhájába.

Fedő használatával megőrzi a nedvességet olyan ételek elkészítése közben, mint a curryk és pörköltek, megvédi az ételt a kiszáradástól vagy leégéstől, és sokkal lágyabbá és aromásabbá teszi az ételeket.

Mitől lesz egy serpenyő saute serpenyő?

  • egyenes és viszonylag magas oldalak
  • széles és lapos aljazat
  • nagy felület és nagy térfogat az egyenletes eredményért
  • hosszú fogantyú és egy extra, kis fogantyú az ellenkező oldalon, ami megkönnyíti a serpenyő áthelyezését a tűzhelyről a konyhapultra vagy az asztalra az ételek közvetlen serpenyőben való felszolgálásához
  • a legtöbb serpenyőnek olyan fedele van, amely megtartja a hőt és lehetővé teszi a párolást

Mi a különbség a sauté és a szósz serpenyő között ?

A szósz serpenyő (más néven mártás edény) egy speciális mély, serpenyő, mely egy serpenyő és egy klasszikus fazék hibridje. Univerzális, nagy főzőfelülettel és magas peremmel rendelkezik, akárcsak a mély serpenyők, de ferde oldala van. A szósz serpenyők tökéletesek pirításhoz, tojásfőzéshez, szószok készítéséhez és még sok máshoz.

A Kulinában a kiváló minőségű anyagokból készült, megbízható márkák, például a de Buyer, saute serpenyők és szószserpenyők széles választékát kínáljuk. Woll, Mauviel vagy Eva Solo. Némelyikük titán tapadásmentes felülettel vagy fogantyúval rendelkezik, amely alkalmassá teszi őket a sütőben való használatra. A mély serpenyő minden konyha elengedhetetlen kelléke, ezért mindenképpen fektessen be egy prémium minőségű serpenyőbe, amellyel hosszú éveken át kiváló főzési eredményeket érhet el.