összesen 57 termék
Fürdőszobai rendező, szürke, Brabantia
11 520 Ft
BRAB280085
Fürdőszobai rendező, fehér, Brabantia
10 550 Ft
BRAB280108
ARA tálka, fehér Ø 12 cm
13 090 Ft –16 %
10 890 Ft
BM68853
ARA tálka, szürkésbarna Ø 12 cm
13 090 Ft –20 %
10 390 Ft
BM68858
Vattakorong tartó MINDSET, ásványfehér, Brabantia
10 290 Ft
BRAB303302
Asztali tükör SLIDE 44 cm, szürke, Fritz Hansen
Újdonság
52 990 Ft
FH840420
Zsebkendős doboz tartó BIRILLO, fehér, Alessi
20 590 Ft
ALPL15W
Zsebkendős doboz tartó BIRILLO, fehér, Alessi
16 690 Ft
ALPL07W
Kétoldalú doboz ARA taupe/fehér
23 790 Ft –30 %
16 470 Ft
BM69036
Alvómaszk LIQUID MEMORY, Foonka
Outlet
6 290 Ft –31 %
4 300 Ft
FOSMLM
Vattakorong tartó BIRILLO 24 cm, fehér, Alessi
14 690 Ft
ALPL06W
Fel
További termékek

Fürdőszobai szervezők - alakítsa át fürdőszobáját

Mik azok a fürdőszobai szervezők?

Ha Ön is olyan, mint a legtöbb ember, akkor a ház egyik legforgalmasabb helyisége a fürdőszoba. Itt kezded és fejezed be a napodat, és általában ez az első hely, ahová ellátogatsz, ha gyorsan készülődnöd kell.

A sok tevékenység azonban zsúfolttá és rendezetlenné teheti a fürdőszobát, ami kihívássá teszi, hogy megtalálja, amire szüksége van, amikor szüksége van rá. Itt jönnek a képbe a fürdőszobai szervezők.

A fürdőszobai szervezők olyan kiegészítők vagy tárolóelemek, amelyeket azért hoztak létre, hogy segítsenek Önnek a tiszta és rendezett fürdőszoba fenntartásában. Többféle kivitelben, méretben és anyagban kaphatók.

A fürdőszobai dolgok széles választékának tárolására és rendszerezésére használható, beleértve a szépségápolási és sminkkiegészítőket és egyebeket.

Milyen előnyei vannak a fürdőszobai rendszerezők használatának?

A fürdőszobai rendszerezők használatának néhány előnye a következő:

 • Maximalizálja a rendelkezésre álló helyet: A fürdőszobai rendszerezők segíthetnek a rendelkezésre álló hely maximális kihasználásában, mivel olyan tárolási lehetőségeket kínálnak, amelyek kis helyen is elférnek, és a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésre álló helyet.
 • Kerülje a rendetlenséget: A tároló kosár szintén segíthet a rendetlenség elkerülésében és a lakótér megjelenésének javításában. Elkerülheti, hogy a kozmetikumok halmai helyet foglaljanak a pulton vagy a fiókokban, ha minden egyes terméknek meghatározott helyet biztosít.
 • Időt takaríthat meg: Egy rendezett fürdőszobában gyorsan és könnyen megtalál mindent, amire szüksége van, ami időt takarít meg. Így több ideje lesz arra, hogy folytassa a napját, és kevesebbet kell keresgélnie.
 • Hozzon létre nyugodt környezetet: Egy rohanó nap közepén a tiszta, rendezett fürdőszoba békés menedék lehet. Nyugodtabbnak és kevésbé szorongónak fogja érezni magát, ha minden a helyén van.

Milyen típusú fürdőszobaszervezők kaphatók a Kulina oldalon ?

Fürdőszobai szervezőinket hat kategóriába soroljuk, amelyek mindegyikét az alábbiakban röviden ismertetjük:

 • Zsebkendő doboz tartók: Ezek olyan díszes vagy praktikus burkolatok, amelyek egy doboz papírzsebkendő tárolására szolgálnak, és amelyek megszépíthetik a fürdőszobát.
 • Pamutbetét-tartók: Ezek kifejezetten a pamutpárnák tárolására készült tárolók, amelyek rendezett és kézreálló módon tartják őket.
 • Smink szervezők: Ezek különböző tárgyak számára tartalmaznak szekciókat és rekeszeket, és különösen a smink tárolására és rendszerezésére készültek.
 • Kosarak és dobozok: Ezek sokoldalú tárolóeszközök, amelyek különféle fürdőszobai tárgyak tárolására használhatók.
 • Kozmetikai és sminkes táskák olyan kis tárolók, amelyek kis tárgyak, például smink, kozmetikumok és egyéb tárgyak tárolására és rendszerezésére használhatók.
 • Vattapálcika-tartók kifejezetten a vattatamponok vagy Q-tippek rendezett és könnyen hozzáférhető tárolására szolgáló tartályok.