Élelmiszer-tárolók

összesen 188 termék
Sótartó LEGIO NOVA, kanállal, Eva Solo
19 110 Ft
ES887292
Fűszertartó DEPOT, WMF
6 990 Ft –5 %
Fűszertartó DEPOT, WMF
Raktáron (10 db)
6 620 Ft
WM0661526040
Fűszertartó DEPOT, 4 db szett, WMF
18 390 Ft –19 %
14 880 Ft
WM0661586040
Tárolóedény készlet MASTER SEAL FRESH 850 ml, kerek, Tefal TEFK3022312
Tárolóedény készlet MASTER SEAL FRESH 1 l, Tefal
2 760 Ft
TEFK3021212
Tárolóedény készlet MASTER SEAL FRESH 1,6 l, Tefal TEFK3021912
Tárolóedény készlet MASTER SEAL FRESH 1,2 l, Tefal TEFK3021412
Üveg tárolóedény készlet 1,2 l, Tefal
12 290 Ft –12 %
10 700 Ft
TEFN1150510
Fel
További termékek

Élelmiszer-tároló edények - a konyha tökéletes megszervezéséért

Napjainkban a munka és az otthoni személyes kötelezettségek fenntartásának könyörtelen, napi szintű nyomása alig hagy teret a napi szintű ételkészítésnek. Ahelyett, hogy állandóan elviteles ételeket rendelnének, sokan úgy döntenek, hogy előre elkészítik az ételeket, és néhány napra elegendő élelmiszert tárolnak.

Még ha úgy dönt is, hogy nem készíti el előre az ételeket, mindig marad egy-egy előző étkezésből olyan maradék, amelyet érdemes másnapra elraktározni. Alternatívaként a gabonaféléket, a búzát és a rizst is tárolhatja kényelmesen zárható üvegekben. Mindezekre a célokra messze a legjobb választás a tárolóedények. A Kulinánál széles választékból választhat. Válassza ki tehát azokat az élelmiszer-tárolóedényeket, amelyek nemcsak a legjobban tetszenek Önnek, hanem az Ön által elképzelt funkciót is betöltik.

A száraztárolók szintén kulcsfontosságúak, ha a konyhai tér tökéletes megszervezéséről van szó. Segítségükkel kényelmesen, praktikusan és praktikusan rendezheti el éléskamráját és konyhaszekrényeit. Az átlátszó élelmiszertartályok segítségével könnyen láthatóvá válik, hogy mi van benne, mit kell megvenni stb. Győződjön meg róla, hogy a száraz élelmiszereket tartalmazó tárolóedényeknek lezárt fedele van, hogy az élelmiszerek ne szívják magukba a nedvességet a levegőből, és tovább maradjanak frissek.

Melyek a legjobb márkák az élelmiszer-tároló edényekhez?

Az élelmiszer-tároló edények egyszerűen nélkülözhetetlenek. A Kulina minden helyzetre kínál élelmiszertároló edényeket, és az olyan márkák, mint a Brabantia, Eva Solo, WMF, Tefal és Koziol a lista élén állnak, ha élelmiszertároló edényekről van szó. A maradékok másnapi reggelire, ebédre vagy vacsorára való tartósításától kezdve az előre elkészített ételek tárolásáig az Ön előtt álló sűrű hétre. Élelmiszer-tároló edényeink és uzsonnásdobozaink légmentes fedéllel rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy semmilyen külső anyag nem juthat be a tartályba, és nem szennyezheti be az ételét.

A legújabb innovációkkal és technológiával ellátott élelmiszertároló edények azt is biztosítják, hogy az élelmiszerek frissek és baktériummentesek maradjanak. Ilyen előnyökkel biztos lehet benne, hogy a felszolgált ételek egészségesek lesznek az Ön és családja számára.

Milyen anyagokat használnak az élelmiszer-tárolóedényekhez?

  • Kerámia - higiénikus és biztonságos megoldás az élelmiszerek tárolására
  • Üveg - nagyon jó, elegáns választás minden konyhába
  • Műanyag - nagyon népszerű, könnyűt

Jobb-e üvegben vagy műanyag edényben tárolni az élelmiszereket?

Attól függ, hogy mit szeretne tárolni. Ha száraz ételek tárolására szolgáló tárolóedényeket keres, könnyen választhat műanyag, üveg vagy kerámia tárolóedényt. Minden anyag kiválóan alkalmas rá. Ha azonban olyan tárolót keres az elkészített ételekhez vagy maradékokhoz, amelyeket a hűtőszekrényben fog tartani, akkor a legjobb, ha ehhez üvegedényeket választ. Bár a műanyag edények könnyebbek és rendkívül praktikusak, a hűtőszekrényben való tárolás során vegyi anyagok szabadulhatnak fel belőlük, ugyanúgy, mint ahogy melegítéskor is megtörténhet.