WC-papír tartók

összesen 30 termék
WC-papír tartó RENEW, puha bézs, Brabantia
5 580 Ft
BRAB223242
WC-papír tartó CARVO 16 cm, fekete, rozsdamentes acél, Zack ZACK40500
WC-papír tartó CLASSIC, fehér, Brabantia
9 960 Ft
BRAB414565
WC-papír tartó, fényes acél, Brabantia
20 290 Ft
BRAB427602
WC-papír tartó MODO, világosszürke, Blomus
16 420 Ft
BM66368
WC-papír tartó LINEA 15 cm, fekete, rozsdamentes acél, Zack ZACK40576
WC-papír tartó MODO, szürke, Blomus
16 420 Ft
BM66358
WC-papír tartó, fekete, Brabantia
18 490 Ft –6 %
17 290 Ft
BRAB483400
WC-papír tartó, platinum, Brabantia
Outlet
22 500 Ft –29 %
15 870 Ft
BRAB483363
WC-papír tartó MODO, sötétszürke, Blomus
16 420 Ft
BM66363
WC-papír tartó CLASSIC, fényes acél, Brabantia
5 590 Ft –8 %
5 120 Ft
BRAB414589
WC-papír tartó, matt acél, Brabantia
Outlet
20 290 Ft –17 %
16 830 Ft
BRAB427626
WC-papír tartó, matt acél, Brabantia
5 590 Ft –6 %
5 240 Ft
BRAB385322
WC-papír tartó, platinum, Brabantia
5 400 Ft
BRAB477300
WC-papír tartó PLUGNROLL, fehér, Koziol
3 900 Ft
KOZ1410125
Fel
További termékek

WC-papírtartók - könnyen és kézzel elérhetők a papírok

Mik azok a vécépapírtartók?

A WC-papírtartók a fürdőszobába szánt, a WC-papírt tároló és adagoló elemek. A wC-papír tartó fő célja, hogy a WC-papír tárolására alkalmas, kézre álló és elérhető helyet biztosítson, így az bármikor rendelkezésre áll, amikor csak szükség van rá.

A különböző fürdőszobai dekorációs témákhoz illeszkedő WC-papírtartóink számos formában kaphatók, a karcsútól és a moderntől a rusztikusig és a hagyományosig. A Kulina oldalon a legjobb WC-papírtartókat olyan neves gyártóktól szerezheti be, mint például a Blomus, Brabantia vagy a Koziol. A wC-papír tartó egy nagyobb fürdőszobai kollekció készletének részeként is beszerezheti, ami lehetővé teszi a fürdőszobai tér egységesebb megjelenését.

Emellett további fürdőszobai szükségleteket is vásárolhat, mint például fogkefetartók, WC-papírtartók, és szappanadagolók weboldalunkon.

wC-papír tartó vagy wC-papír állványválasszak?

A döntés, hogy egy wC-papír tartó vagy egy wC-papír állvány végső soron a személyes preferenciáktól és a fürdőszoba elrendezésétől függ.

A wC-papír tartó általában a WC melletti falra van erősítve, és egy vagy több tekercs WC-papír tárolására alkalmas. Ez egy helytakarékos megoldás, amely a WC-papírt könnyen elérhetővé teszi, és nem lesz útban. A wC-papír tartó felszereléséhez azonban a falba kell fúrni, és ez nem minden fürdőszobában lehetséges vagy praktikus.

A wC-papír állványviszont egy szabadon álló egység, amely a WC-papírtekercseket tartja. Bárhol elhelyezhető a fürdőszobában, így rugalmasabb megoldás, amely nem igényel beépítést. A weboldalunkon kínált modellek némelyike egyéb funkciókkal is rendelkezik, például tároló kosár a tartalék tekercsek számára vagy egy kis polccal a személyes dolgok számára. A wC-papír állvány azonban több helyet foglalhat el, mint a wC-papír tartó, ami kisebb fürdőszobákban szempont lehet.

Összefoglalva, ha van hely a falon, és egy állandóbb és helytakarékosabb megoldást szeretne, akkor a wC-papír tartó lehet a jobb választás. Ha azonban egy rugalmasabb, beépítést nem igénylő, vagy korlátozott falfelülettel rendelkező megoldást szeretne, akkor a wC-papír állvány lehet a megfelelő megoldás.

Hogyan válasszunk wC-papír tartó? Hogyan illesszük a papírtartót a fürdőszoba stílusához?

Ha a papírtartót a fürdőszoba stílusához igazítja, az segíthet egységes és vizuálisan vonzó megjelenést teremteni. Íme néhány tipp, amit érdemes figyelembe venni:

  • Vegye figyelembe a fürdőszoba általános stílusát: Kezdje a fürdőszoba általános stílusának megfontolásával. Modern, hagyományos, rusztikus vagy valami más? Keressen olyan papírtartót, amely kiegészíti a fürdőszoba stílusát.

  • Vegye figyelembe a fürdőszobai berendezési tárgyak kivitelét: Nézze meg a fürdőszobai berendezési tárgyak, például a csaptelepek, törölközőrudak és lámpatestek kivitelét. Válasszon olyan papírtartót, amelynek a kivitelezése illeszkedik vagy kiegészíti a fürdőszoba többi berendezési tárgyát. Ha például a fürdőszobai berendezési tárgyak csiszolt nikkel kivitelűek, keressen hasonló kivitelű papírtartót.

  • Vegyük figyelembe az anyagot: Vegye figyelembe a fürdőszobai berendezési tárgyak anyagát, és válasszon hasonló anyagból készült papírtartót. Ha például a fürdőszobai berendezési tárgyak krómból készültek, keressen krómból vagy más, hasonló megjelenésű fémből készült papírtartót.

  • Keressen olyan kialakítást, amely illik a fürdőszobájához: Vegye figyelembe fürdőszobája kialakítását, és válasszon olyan papírtartót, amely illeszkedik a térbe. Ha például kicsi a fürdőszobája, válasszon egy kompakt papírtartót, amely nem foglal túl sok helyet.

  • Vegye figyelembe a praktikusságot: Válasszon olyan papírtartót, amely praktikus és funkcionális. Ha például kisgyermekek vannak a házban, válasszon olyan papírtartót, amelyet könnyen használhatnak.

Ezeket a tényezőket figyelembe véve olyan papírtartót választhat, amely illeszkedik fürdőszobája stílusához, és kiegészíti a meglévő berendezési tárgyait és dekorációját.