WC-papír tartók

összesen 19 termék
WC-papír tartó MINDSET, polccal, ásvány szürke, Brabantia BRAB303128
WC-papír tartó MINDSET, polccal, ásványfehér, Brabantia BRAB303142
WC-papír tartó RIM 15 cm, fehér, alumínium, Zone Denmark ZO14469
WC-papír tartó MINDSET, ásvány szürke, Brabantia
10 530 Ft
BRAB303081
WC-papír tartó MINDSET, ásványfehér, Brabantia
12 140 Ft
BRAB303104
WC-papír tartó, platinum, Brabantia
6 090 Ft
BRAB477300
WC-papír tartó, matt acél, Brabantia
6 190 Ft
BRAB385322
WC -papír tartó PLUGNROLL Koziol fehér
6 560 Ft
KOZ1410125
WC-papír tartó CLASSIC, fényes acél, Brabantia
6 090 Ft
BRAB414589
WC-papír tartó CLASSIC, fehér, Brabantia
6 830 Ft –21 %
5 360 Ft
BRAB414565
WC-papír tartó, fényes acél, Brabantia
17 290 Ft –19 %
13 990 Ft
BRAB427602
WC -papír tartó PLUGNROLL Koziol sivatag homok
6 640 Ft
KOZ1410121
WC papír tartó MODO fekete
22 790 Ft –37 %
14 240 Ft
BM69083
WC-papír tartó MODO, sötétszürke, Blomus
22 990 Ft
BM66363
WC-papír tartó MODO, szürke, Blomus
22 990 Ft
BM66358
WC-papír tartó MODO, világosszürke, Blomus
22 990 Ft
BM66368

WC-papírtartók - könnyen és kézzel elérhetők a papírok

Mik azok a vécépapírtartók?

A WC-papírtartók a fürdőszobába szánt, a WC-papírt tároló és adagoló elemek. A wC-papír tartó fő célja, hogy a WC-papír tárolására alkalmas, kézre álló és elérhető helyet biztosítson, így az bármikor rendelkezésre áll, amikor csak szükség van rá.

A különböző fürdőszobai dekorációs témákhoz illeszkedő WC-papírtartóink számos formában kaphatók, a karcsútól és a moderntől a rusztikusig és a hagyományosig. A Kulina oldalon a legjobb WC-papírtartókat olyan neves gyártóktól szerezheti be, mint például a Blomus, Brabantia vagy a Koziol. A wC-papír tartó egy nagyobb fürdőszobai kollekció készletének részeként is beszerezheti, ami lehetővé teszi a fürdőszobai tér egységesebb megjelenését.

Emellett további fürdőszobai szükségleteket is vásárolhat, mint például fogkefetartók, WC-papírtartók, és szappanadagolók weboldalunkon.

wC-papír tartó vagy wC-papír állványválasszak?

A döntés, hogy egy wC-papír tartó vagy egy wC-papír állvány végső soron a személyes preferenciáktól és a fürdőszoba elrendezésétől függ.

A wC-papír tartó általában a WC melletti falra van erősítve, és egy vagy több tekercs WC-papír tárolására alkalmas. Ez egy helytakarékos megoldás, amely a WC-papírt könnyen elérhetővé teszi, és nem lesz útban. A wC-papír tartó felszereléséhez azonban a falba kell fúrni, és ez nem minden fürdőszobában lehetséges vagy praktikus.

A wC-papír állványviszont egy szabadon álló egység, amely a WC-papírtekercseket tartja. Bárhol elhelyezhető a fürdőszobában, így rugalmasabb megoldás, amely nem igényel beépítést. A weboldalunkon kínált modellek némelyike egyéb funkciókkal is rendelkezik, például tároló kosár a tartalék tekercsek számára vagy egy kis polccal a személyes dolgok számára. A wC-papír állvány azonban több helyet foglalhat el, mint a wC-papír tartó, ami kisebb fürdőszobákban szempont lehet.

Összefoglalva, ha van hely a falon, és egy állandóbb és helytakarékosabb megoldást szeretne, akkor a wC-papír tartó lehet a jobb választás. Ha azonban egy rugalmasabb, beépítést nem igénylő, vagy korlátozott falfelülettel rendelkező megoldást szeretne, akkor a wC-papír állvány lehet a megfelelő megoldás.

Hogyan válasszunk wC-papír tartó? Hogyan illesszük a papírtartót a fürdőszoba stílusához?

Ha a papírtartót a fürdőszoba stílusához igazítja, az segíthet egységes és vizuálisan vonzó megjelenést teremteni. Íme néhány tipp, amit érdemes figyelembe venni:

  • Vegye figyelembe a fürdőszoba általános stílusát: Kezdje a fürdőszoba általános stílusának megfontolásával. Modern, hagyományos, rusztikus vagy valami más? Keressen olyan papírtartót, amely kiegészíti a fürdőszoba stílusát.

  • Vegye figyelembe a fürdőszobai berendezési tárgyak kivitelét: Nézze meg a fürdőszobai berendezési tárgyak, például a csaptelepek, törölközőrudak és lámpatestek kivitelét. Válasszon olyan papírtartót, amelynek a kivitelezése illeszkedik vagy kiegészíti a fürdőszoba többi berendezési tárgyát. Ha például a fürdőszobai berendezési tárgyak csiszolt nikkel kivitelűek, keressen hasonló kivitelű papírtartót.

  • Vegyük figyelembe az anyagot: Vegye figyelembe a fürdőszobai berendezési tárgyak anyagát, és válasszon hasonló anyagból készült papírtartót. Ha például a fürdőszobai berendezési tárgyak krómból készültek, keressen krómból vagy más, hasonló megjelenésű fémből készült papírtartót.

  • Keressen olyan kialakítást, amely illik a fürdőszobájához: Vegye figyelembe fürdőszobája kialakítását, és válasszon olyan papírtartót, amely illeszkedik a térbe. Ha például kicsi a fürdőszobája, válasszon egy kompakt papírtartót, amely nem foglal túl sok helyet.

  • Vegye figyelembe a praktikusságot: Válasszon olyan papírtartót, amely praktikus és funkcionális. Ha például kisgyermekek vannak a házban, válasszon olyan papírtartót, amelyet könnyen használhatnak.

Ezeket a tényezőket figyelembe véve olyan papírtartót választhat, amely illeszkedik fürdőszobája stílusához, és kiegészíti a meglévő berendezési tárgyait és dekorációját.