Sminktükrök

összesen 19 termék
Kozmetikai asztali tükör SONO krémszínű
25 190 Ft –13 %
21 700 Ft
BM69162
Pocket tükör RONDO Philippi 5 cm ezüst
12 290 Ft
PHP193124
Kozmetikai tükör MILDE 35 cm, arany, fém, Bloomingville
Újdonság
BV27168564
Kozmetikai tükör RENEW puha bézs, Brabantia
15 560 Ft
BRAB223488
Asztali tükör TOILETPAPER DRILL 17,5 x 23 cm, Seletti
10 190 Ft
SLT17103
Asztali tükör TOILETPAPER SHIT 17,5 x 23 cm, Seletti SLT17104
Asztali tükör TOILETPAPER TWO OF SPADES 17,5 x 23 cm, Seletti SLT17101
Kozmetikai asztali tükör MODO fekete
45 190 Ft –16 %
37 790 Ft
BM69085
SONO asztali kozmetikai tükör Blomus fehér
25 190 Ft –9 %
22 900 Ft
BM66279

Kozmetikai tükrök - tökéletes eszköz a tökéletes megjelenéshez

Mik azok a kozmetikai tükrök?

A kozmetikai tükrök, amelyeket általában smink- vagy hiúságtükörként is emlegetnek, kifejezetten a kozmetikumok és egyéb személyes ápolási feladatok könnyebb és pontosabb elvégzésére szolgáló tükrök.

Néhány tükörünk rendelkezik LED világítással, hogy jobban lássa az arcát, és gondosan alkalmazza a kozmetikumokat és egyéb tárgyakat.

Kozmetikai tükreink többféle méretben, formában és kivitelben kaphatók, és falra vagy tükörre szerelhetők, vagy egyszerűen polcra, fürdőszobafedélre vagy fiókba helyezhetők. Ezeket a tükröket gondosan válogatták ki olyan híres gyártóktól, mint a következők Blomus, Brabantia, és Seletti.

Mik azok a nagyítós kozmetikai tükrök?

A nagyítós kozmetikai tükrök, más néven sminktükrök olyan speciális tükrök, amelyeket úgy terveztek, hogy részletesebb és közelebbi képet adjanak az arcról. Ezek a tükrök jellemzően kisebbek, mint a hagyományos tükrök, és nagyító lencsével rendelkeznek, amely az adott modelltől függően 5x-től 15x-ig vagy annál is nagyobb lehet.

A nagyítós kozmetikai tükrök különösen hasznosak sminkeléshez, szemöldökcsipesztéshez és egyéb, nagyfokú precizitást igénylő ápolási feladatok elvégzéséhez. Hasznosak lehetnek a látássérültek számára is, vagy bárki számára, aki részletesebb képet szeretne kapni a bőréről.

Egyes nagyító kozmetikai tükrök beépített világítással, például LED lámpákkal rendelkeznek, amelyek fényes, természetesnek tűnő megvilágítást biztosítanak, amely utánozhatja a természetes napfényt. Ez különösen hasznos lehet a sminkelésnél, mivel így láthatja, hogyan fog kinézni a sminkje a különböző fényviszonyok között.

A nagyítós kozmetikai tükrök többféle méretben és stílusban kaphatók, beleértve a kézi tükröket, asztali tükröket és falra szerelhető tükröket. Különböző anyagokból, például műanyagból, fémből és üvegből készülhetnek, és lehetnek elemmel működő vagy konnektoros készülékek.

Milyen típusú kozmetikai tükrök kaphatók a Kulina oldalon ?

A Kulina oldalon az Ön egyedi igényeinek megfelelően gyártott kozmetikai tükrök széles választékából választhat. Többféle lehetséges típus létezik, többek között:

  • Asztali tükrök: Ezek a legnépszerűbb kozmetikai tükör , amelyeket úgy terveztek, hogy asztalon vagy hiúságon üljenek. Különböző szögekbe állíthatóak, és többféle méretben és nagyítással rendelkeznek.
  • Fali kozmetikai tükrök: A tükrök ideális választás, ha nincs sok hely a pulton, mivel falra akaszthatóak. Lehetnek fix vagy állítható, és többféle méretben kaphatók.
  • Kompakt tükrök: Ezek kis méretű, szállítható tükrök, amelyek ideálisak az útközbeni javításokhoz. Az egyik oldalon általában egy normál tükör, a másikon pedig egy nagyító tükör található.
  • Világító kozmetikai tükrök LED: Ezek a tükrök belső világítással rendelkeznek, amely a legjobb megvilágítást biztosítja a kozmetikázás elvégzéséhez. Ezek lehetnek elektromos vagy akkumulátoros meghajtásúak.
  • Tapadókorongos kozmetikai tükrök: Ezek a tükrök tapadókorongokkal rendelkeznek, amelyekkel sima felületre, például üvegre vagy csempére rögzíthetők. Ha kevés a hely, és nem szeretne tartósan tükröt rögzíteni, akkor ezek fantasztikus megoldást jelentenek.
  • Tükrök utazáshoz: Ezek kompakt, könnyű tükrök, amelyek összecsukhatóak a könnyű csomagolás érdekében.
  • Álló kozmetikai tükrök: Ezek a teljes hosszúságú tükrök különböző szögekben helyezhetők el.

Végső soron az Ön igényei és preferenciái határozzák meg, hogy milyen kozmetikai tükör a legmegfelelőbb az Ön számára.

A kozmetikai tükrök csak egyfajta kozmetikai tartozékot jelentenek; kozmetikai és sminkes táskákat, hajszárítótartókat, fürdőszobai mérlegeket és fürdőszobai szervezőket is kínálunk.