Sminktükrök

összesen 27 termék
Kozmetikai tükör MODO, fekete, Blomus
32 590 Ft –5 %
30 770 Ft
BM69085
Kozmetikai tükör FELICE 18 cm, matt, rozsdamentes acél, Zack ZACK40114
Kozmetikai tükör SONO, fekete, Blomus
19 590 Ft –6 %
18 400 Ft
BM66280
Kozmetikai tükör ALONA 20 cm, fehér, rozsdamentes acél, Zack ZACK40139
Asztali tükör MILDE 35 cm, fekete, fém, Bloomingville BV27160004
Kozmetikai tükör SONO, fehér, Blomus
19 590 Ft –6 %
18 400 Ft
BM66279
Asztali tükör TOILETPAPER SHIT 17,5 x 23 cm, Seletti SLT17104
Asztali tükör TOILETPAPER DRILL 17,5 x 23 cm, Seletti SLT17103
Kozmetikai tükör SONO, krém, Blomus
19 590 Ft –6 %
18 400 Ft
BM69162
Fel
További termékek

Kozmetikai tükrök - tökéletes eszköz a tökéletes megjelenéshez

Mik azok a kozmetikai tükrök?

A kozmetikai tükrök, amelyeket általában smink- vagy hiúságtükörként is emlegetnek, kifejezetten a kozmetikumok és egyéb személyes ápolási feladatok könnyebb és pontosabb elvégzésére szolgáló tükrök.

Néhány tükörünk rendelkezik LED világítással, hogy jobban lássa az arcát, és gondosan alkalmazza a kozmetikumokat és egyéb tárgyakat.

Kozmetikai tükreink többféle méretben, formában és kivitelben kaphatók, és falra vagy tükörre szerelhetők, vagy egyszerűen polcra, fürdőszobafedélre vagy fiókba helyezhetők. Ezeket a tükröket gondosan válogatták ki olyan híres gyártóktól, mint a következők Blomus, Brabantia, és Seletti.

Mik azok a nagyítós kozmetikai tükrök?

A nagyítós kozmetikai tükrök, más néven sminktükrök olyan speciális tükrök, amelyeket úgy terveztek, hogy részletesebb és közelebbi képet adjanak az arcról. Ezek a tükrök jellemzően kisebbek, mint a hagyományos tükrök, és nagyító lencsével rendelkeznek, amely az adott modelltől függően 5x-től 15x-ig vagy annál is nagyobb lehet.

A nagyítós kozmetikai tükrök különösen hasznosak sminkeléshez, szemöldökcsipesztéshez és egyéb, nagyfokú precizitást igénylő ápolási feladatok elvégzéséhez. Hasznosak lehetnek a látássérültek számára is, vagy bárki számára, aki részletesebb képet szeretne kapni a bőréről.

Egyes nagyító kozmetikai tükrök beépített világítással, például LED lámpákkal rendelkeznek, amelyek fényes, természetesnek tűnő megvilágítást biztosítanak, amely utánozhatja a természetes napfényt. Ez különösen hasznos lehet a sminkelésnél, mivel így láthatja, hogyan fog kinézni a sminkje a különböző fényviszonyok között.

A nagyítós kozmetikai tükrök többféle méretben és stílusban kaphatók, beleértve a kézi tükröket, asztali tükröket és falra szerelhető tükröket. Különböző anyagokból, például műanyagból, fémből és üvegből készülhetnek, és lehetnek elemmel működő vagy konnektoros készülékek.

Milyen típusú kozmetikai tükrök kaphatók a Kulina oldalon ?

A Kulina oldalon az Ön egyedi igényeinek megfelelően gyártott kozmetikai tükrök széles választékából választhat. Többféle lehetséges típus létezik, többek között:

  • Asztali tükrök: Ezek a legnépszerűbb kozmetikai tükör , amelyeket úgy terveztek, hogy asztalon vagy hiúságon üljenek. Különböző szögekbe állíthatóak, és többféle méretben és nagyítással rendelkeznek.
  • Fali kozmetikai tükrök: A tükrök ideális választás, ha nincs sok hely a pulton, mivel falra akaszthatóak. Lehetnek fix vagy állítható, és többféle méretben kaphatók.
  • Kompakt tükrök: Ezek kis méretű, szállítható tükrök, amelyek ideálisak az útközbeni javításokhoz. Az egyik oldalon általában egy normál tükör, a másikon pedig egy nagyító tükör található.
  • Világító kozmetikai tükrök LED: Ezek a tükrök belső világítással rendelkeznek, amely a legjobb megvilágítást biztosítja a kozmetikázás elvégzéséhez. Ezek lehetnek elektromos vagy akkumulátoros meghajtásúak.
  • Tapadókorongos kozmetikai tükrök: Ezek a tükrök tapadókorongokkal rendelkeznek, amelyekkel sima felületre, például üvegre vagy csempére rögzíthetők. Ha kevés a hely, és nem szeretne tartósan tükröt rögzíteni, akkor ezek fantasztikus megoldást jelentenek.
  • Tükrök utazáshoz: Ezek kompakt, könnyű tükrök, amelyek összecsukhatóak a könnyű csomagolás érdekében.
  • Álló kozmetikai tükrök: Ezek a teljes hosszúságú tükrök különböző szögekben helyezhetők el.

Végső soron az Ön igényei és preferenciái határozzák meg, hogy milyen kozmetikai tükör a legmegfelelőbb az Ön számára.

A kozmetikai tükrök csak egyfajta kozmetikai tartozékot jelentenek; kozmetikai és sminkes táskákat, hajszárítótartókat, fürdőszobai mérlegeket és fürdőszobai szervezőket is kínálunk.