Kukák

összesen 210 termék
Pedálos szemetes kosár BO 60 l, matt acél, Brabantia
105 230 Ft
BRAB211324
Pedálos szemetes kosár NEWICON 30 l, bézs, Brabantia BRAB149962
Brabantia Érintős szemeteskosár TOUCH BIN NEW 30 l, bézs BRAB149986
Pedálos szemetes kosár NEWICON 30 l, platina, Brabantia BRAB114441
Érintős szemeteskosár BO HI 2 x 30 l, fekete, Brabantia BRAB130625
Érintős szemeteskosár TOUCH BIN NEW 40 l, platina, Brabantia BRAB114908
Érintős szemeteskosár BO HI 60 l, fekete, Brabantia
101 780 Ft
BRAB130229
Érintős szemeteskosár BO 60 l, fehér, Brabantia
114 710 Ft –8 %
105 120 Ft
BRAB130205
Érintős szemeteskosár BO HI 60 l, matt acél, Brabantia BRAB130267
Pedálos szemetes kosár BO 60 l, fekete, Brabantia
85 120 Ft
BRAB211362
Pedálos szemetes kosár BO 60 l, fehér, Brabantia
86 540 Ft
BRAB211300
Pedálos szemetes kosár BO 11 + 23 l, platina, Brabantia BRAB121203
Fel
További termékek

Hulladékgyűjtők - ne gondoljon a "büdösre", gondoljon a "stílusosra"!

Milyen hulladékgyűjtőket érdemes használni otthon?

Az alábbi hulladékgyűjtők jó választásnak bizonyulnak az Ön otthonába:

  • Pedálos szemetes kosár
  • Érintős szemetes kosár
  • Komposztálható hulladékgyűjtő
  • Újrahasznosítható hulladékgyűjtő
  • Forgatható tetejű szemetes kosár
  • Csúsztatható szemetes kosár

A Kulina a hulladékgyűjtők széles választékát kínálja különböző vonzó kivitelben az Ön otthona számára. Ha gyakran kell komposztálható hulladékot ártalmatlanítania, és nem áll rendelkezésére komposztáló halom a kertben, akkor komposztáló edényeinket rendkívül hasznosnak találhatja. Ha még tovább szeretné javítani a környezetvédelmi szempontokat, és hatékonyabban szeretne újrahasznosítani, akkor újrahasznosító tartályaink szintén jó választásnak bizonyulnak. Mindkettő hatékony módja annak, hogy hozzájáruljon egy mindenki számára jobb, zöldebb bolygóhoz, amit mi lelkesen támogatunk.

Hulladékgyűjtők a hatékony hulladékártalmatlanítás érdekében

A Kulina olyan jól ismert márkák hulladékgyűjtőit tárolja, mint például a Brabantia, Blomus and Joseph Joseph. Egy kis segítségünkkel és ezekkel a márkákkal jól szervezetté, egyszerűvé, biztonságossá és elegánssá teheti a hulladékok ártalmatlanítását. Tartunk még fürdőszobai kukákat, pedálos kukákat, lengő tetejű kukákat, csúsztatható kukákat és még sok mást is. Amit csak akarsz, nálunk megtalálod. Ráadásul hulladékgyűjtőink nemcsak praktikusak és kiváló minőségűek, hanem stílusosak és elegánsak is, ezért nézze meg, hogy mi tetszik Önnek, mint a legjobb hulladékgyűjtő megoldás az otthona számára. Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja, amit keres.

Szükség van-e szemeteszsák használatára?

Az egyszerű válasz erre az ősrégi kérdésre az, hogy igen. A szemeteszsákok megakadályozzák, hogy az ételek a szemetes aljára tapadjanak, a folyadékok pedig ne szivárogjanak be és ne okozzanak rendetlenséget, ezáltal tisztán és szagtalanul tartják a szemeteseket. A szemét eltávolítását is sokkal könnyebbé és biztonságosabbá teszik, és megvédik Önt a káros baktériumoktól, amelyek ezeken a területeken felhalmozódhatnak. Ez azonban nem ok arra, hogy kevésbé legyen óvatos, amikor ezt teszi. A titok abban rejlik, hogy a szemeteshez megfelelő méretű szemeteszsákot válasszon, hogy semmi ne kerülhessen a szemeteszsák és a szemetes közé.

A hulladék ártalmatlanítása azonban könnyebb mondani, mint megtenni, igaz? Annak ellenére, hogy mindent megteszel azért, hogy minden tiszta, rendezett és friss illatú legyen, előfordul, hogy kellemetlen szaggal találkozol a konyhádban. Néha a szemetesről van szó, amelynek fedele átengedi a kellemetlen szagokat, máskor pedig a rossz hulladékkezelés a hibás (túl ritkán viszi ki a szemetet, a maradék húst, halat stb. a szemetesbe dobja).

Bármi legyen is a probléma, a Kulina pedálos kukák, érintős kukák, csúsztatható kukák, szemeteszsákok és egyéb termékek segítségével biztosíthatja, hogy szép otthona friss illatú legyen. Megvannak a módszereink, hogy kényelmesebbé tegyük az életét. Nézze meg tehát, milyen megoldásokat kínálunk, hogy egy kicsit elviselhetőbbé tegyük a háztartási munkákat.