Madáretetők és madárházak

összesen 11 termék
Madáretető 14 cm, ablakra szerelhető, Eva Solo
20 270 Ft
ES571048
Madáretető L, ablakra szerelhető, Eva Solo
25 470 Ft
ES571024
Madáretető és vízadagoló FUERA, Blomus
78 290 Ft –26 %
57 490 Ft
BM65033
Madáretető 14 cm, akasztós, üveg, Eva Solo
23 990 Ft –16 %
19 950 Ft
ES571030
Madáretető TUBE 34 cm, lógó, Eva Solo
21 990 Ft –15 %
18 670 Ft
ES571043
Függő madáretető RECYCLED Rosendahl 12 cm zöld
8 740 Ft
RSD20672
Madáretető SUET, lógó, Eva Solo
22 390 Ft –10 %
20 010 Ft
ES571016

Madáretetők és madárházak - adjon a tollas vendégének megfelelő takarmányt

Egy stílusos madáretető, mint kertjének modern dísze? Miért ne?! A madáretetők már régen nem csak a gyerekek és szüleik által készített saját készítésű szerkezetek, amelyekkel a téli időszakban a madarakat etetik. A madáretetők és a madáretetők is megváltoztatták formájukat az évek során, és ma már gyakran úgy néznek ki, mint futurisztikus szobrok vagy a kertben szétszórt titokzatos tárgyak.

Egy másik dolog, ami szintén megváltozott, az a hely, ahová a madáretetőt felakaszthatjuk vagy felszerelhetjük. Régebben fákra akasztottuk őket, de most már az ablakunkra is felszerelhetjük őket, hogy látványos közelképet kapjunk a madarak mindennapi rutinjáról az asztalnál.

Kiváló minőségű, kedvező árú kerti madáretetők széles választékát kínáljuk, amelyek remek ajándékot is jelentenek minden kertbarát számára - ha pedig további ötleteket keres a kertbarátoknak szánt ajándékokra, tekintse meg ajándékkal kapcsolatos útmutatónkat.

Mit kell figyelembe venni madáretető vásárlásakor?

  • milyen madarakat szeretne a kertjébe csalogatni?
  • hová akarja felakasztani a madáretetőjét?
  • melyik kialakítás a legjobb ahhoz a fajta ételhez, amit a repülő barátainak kínálni szeretne
  • melyik design és szín illeszkedik legjobban a háza külsejéhez és a kert stílusához

Melyik madáretető a legjobb?

A madáretetők a különböző igényeknek megfelelően sokféle méretben és formában kaphatók, és különböző anyagokból, például rozsdamentes acélból, műanyagból és üvegből készülnek.

Eva Solo nagyszerű választékot kínál a madaraknak szánt, stílusos, újrahasznosított anyagokból készült madáretetők és vízadagolók közül, így nemcsak segíthet a madaraknak, hogy a téli szezonban is találjanak valami ennivalót, hanem környezetbarát is maradhat.

A Eva Solo madáretetői ráadásul különböző lehetőségeket kínálnak elhelyezésük tekintetében. Választhat a hagyományos, fára akasztható etetők közül, választhat ablakra szerelhetőt, vagy rúdra szerelt madáretetőt.

Mosogatógépben is moshatóak, így mindig tisztán és biztonságban tarthatja őket. Ez nagyon fontos, mivel a madáretető, illetve valójában a madarak betegségeket terjesztenek, amelyek közül a leggyakoribb a szalmonella. Ezért fontos a madáretető rendszeres tisztítása, és amikor ezt megteszi, győződjön meg róla, hogy kidobja a régi magokat, és a tisztítás után friss magokkal töltse fel az etetőt.